Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 14:15)
tai jo, tokie žmonės renkasi būti nelaimingi, tik to nesupranta  smile.gif

Nešneku apie bet kokias išimtis, ligas, tragedijas, ligas, žmones, kuriems ir taip gerai, žmones, kurie laimingi ir patenkinti. Tokių yra mažuma ir negalima užsiangažuoti ant jų. Nes dauguma visgi yra nelaimingi žmonės

Logikos viršūnė biggrin.gif Svarbu jūs suprantat, laimės eksperte, o gal reikėtų sakyti ESKTRASENSE blink.gif cool.gif Iš kur jos žinot ar tas nepažįstamas žmogus laimingas ar ne? biggrin.gif Pasižiūrėjot kaip atrodo, pamatavot matmenis mintyse ir nusprendėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 29 birželio 2013 - 13:17
QUOTE(Soled @ 2013 06 29, 13:17)
Pasižiūrėjot kaip atrodo, pamatavot matmenis mintyse ir nusprendėt?

nuuuu, ji gi sakė, kad būna ir plonų storulių biggrin.gif
pasirodo, dar būna nelaimingų ir to nesuprančių.

pas mus viena laiminga ir graži - vyšnia. Ar nesakiau, kad kvailumas - ilgam?
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 06 29, 15:17)
Logikos viršūnė biggrin.gif Svarbu jūs suprantat, laimės eksperte, o gal reikėtų sakyti ESKTRASENSE blink.gif  cool.gif  Iš kur jos žinot ar tas nepažįstamas žmogus laimingas ar ne? biggrin.gif Pasižiūrėjot kaip atrodo, pamatavot matmenis mintyse ir nusprendėt?

ta konkrečiai su jumis aš neturiu prasmės diskutuoti.

Kita vertus, daug kas užsipuolė, kad kažkaip įžeidžiau tą moterį, o visos vien dėl mano pažiūrų kaip skėriai supuolėt ir mane išvadinot : "bukute, tuštute, fyfa, buka, iš spermyčių tarpo, kvailumas - ilgam". Aš tuo tarpu kategoriškai atsisakau kažką įžeidinėti tokiais žodžiais. Nes nei jus mačiau, nei gerai pažįstu

Tai apie jus pasako daug daugiau negu apie mane.

Niekad neatsisakysiu minties, kad jei kažkas nepatinka, reikia keisti, jei jautiesi nelaimingas, reikia kapanotis ir tos duobės (vėlgi sakau, kad nekabu apie išimtis, bet storos vyresnės moterys, visiškai nesusitvarkiusios niekaip, nėra laimingos ir mėgaujasi ta kančia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 29 birželio 2013 - 13:27
Vysnaite, galiu paklausti? Kaip tau paciai sekasi keisti tai, ka manai, jog turetu keisti ta moteris? Supranti ka turiu omeny.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 14:25)
ta konkrečiai su jumis aš neturiu prasmės diskutuoti.

Kita vertus, daug kas užsipuolė, kad kažkaip įžeidžiau tą moterį, o visos vien dėl mano pažiūrų kaip skėriai supuolėt ir mane išvadinot : "bukute, tuštute, fyfa, buka, iš spermyčių tarpo". Aš tuo tarpu kategoriškai atsisakau kažką įžeidinėti tokiais žodžiais. Nes nei jus mačiau, nei gerai pažįstu

Tai apie jus pasako daug daugiau negu apie mane.

Niekad neatsisakysiu minties, kad jei kažkas nepatinka, reikia keisti, jei jautiesi nelaimingas, reikia kapanotis ir tos duobės (vėlgi sakau, kad nekabu apie išimtis, bet storos vyresnės moterys, visiškai nesusitvarkiusios niekaip, nėra laimingos ir mėgaujasi ta kančia).

Tikrai ką čia su jumis diskutuosi, jeigu jūsų požiūris ir mąstymas toks siauras ir primityvus. Kai žmogus pats nori, tai ir keičiasi, manau, čia visiems suprantama, bet, kai kokia žiniuonė pradeda aiškinti "mačiau autobuse storą moterį, tokią šlykščią, baisią, jei tuoj pat reikia keistis", tai sorry... čia visiškai ne jūsų reikalas tos moters gyvenimas. Gal kitas autobuse sėdėjęs manė, kad jums reikėtų smegenis išsioperuoti.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 29, 15:27)
Vysnaite, galiu paklausti? Kaip tau paciai sekasi keisti tai, ka manai, jog turetu keisti ta moteris? Supranti ka turiu omeny.

kokrečiai kalbant būtent šita tema, tai nėra jūsų reikalas, bet ačiū, kad paklausėte, sekasi puikiai
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 14:31)
kokrečiai  kalbant būtent šita tema, tai nėra jūsų reikalas, bet ačiū, kad paklausėte, sekasi puikiai

Lygiai taip pat, kaip tos moters svoris ir gyvenimas yra NE JŪSŲ REIKALAS, o taip šlykščiai aptarinėti yra visiškos kultūros ir moralės nebuvimas.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 13:31)
kokrečiai  kalbant būtent šita tema, tai nėra jūsų reikalas, bet ačiū, kad paklausėte, sekasi puikiai

o kaip sekasi keisti tai, kas mūsų nuomone jums reiktų keisti?
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 13:31)

as paklausiau todel, kad zinau, jog tave jaudina tos moters storumas slykstumas ir nusikalstamas nelaimingumas butent del asmeniniu priezasciu. atleisk jau, bet negalejau patylet. tiesiog projektuoji i aplinkinius savas problemas, supranti?
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 14:15)
tai jo, tokie žmonės renkasi būti nelaimingi, tik to nesupranta  smile.gif

Nešneku apie bet kokias išimtis, ligas, tragedijas, ligas, žmones, kuriems ir taip gerai, žmones, kurie laimingi ir patenkinti. Tokių yra mažuma ir negalima užsiangažuoti ant jų. Nes dauguma visgi yra nelaimingi žmonės

kokie tokie? kaip aplamai nepažįstant žmogaus galima nustatinėti tokius dalykus kaip ar jis, ji laimingi ar nelaimingi.... Ta prasme ant žmogaus galima užbraukti kryžiuką nes jis nevizualus? Bet kažkaip gyvena tie neatitinkantys standartų. Ir tikrai netikiu, kad jie visi tokie baisingai nelaimingi.
Atsakyti
o kad ir nelaimingi. so what?
Atsakyti
Keistis sekasi gerai, esu laimingesnė ir ramesnė, nei kada nors buvau, dėl to ir mąstau kaip man gaila tų moterų, kurios murgdosi toje kančioje ir galvoja, kad yra kažkokios išrinktosios kankinės.

Man pasityčiojimas nėra ir nebuvo savitikslis dalykas, niekada taip žmogui nepasakyčiau, net panašai ką. Bet pagalvojau, sėdi sau stora ir nelaiminga, po metų nežinau, galėtų sau keliaut kur numetus tuos kelis kg ar nenumetus, bet požiūrį į save ir savo kančią pakeitus. Tiesiog, auka būti yra juokinga, silpna ir kvaila.

O koks tau skirtumas ką aš projektuoju, svarbu, kad man sekasi neužsimurkdyti kančioje ir savęs gailėjime, o priimti sprendimus ir tvarkytis su tuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 29 birželio 2013 - 13:45