Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

QUOTE(Gute444 @ 2013 06 30, 13:35)
Turėjau dėstytoją universitete .... bet kartais apsirengdavo taip, kad mes kvailos studenčiokės akis vartydavome, plaukai kirpėjos neliesti labai ilgai, dažų nematę turbūt.

mano viena VU dėstytoja sakydavusi, jog mūsų kurse mato vieną intelektualų veidelį... . mat tasai intelektualus veidelis visada buvo stropiai grimuojamas, nes po grimu nuolat prasišviesdavo mėlynės - tai pasigėrė kavinėje susimušė, tai su sugyventiniu narkomanu apsirūkė ir apsidraskė....
universiteto nebaigė - egzaminų kažkuriame kurse neišlaikė, tolimesnio likimo nežinau....
Svarbu išvaizda dėstytojai buvusi graži....
Atsakyti
charizsma, ne tik paauglės, būna, kad ir 30metės, ir 40metės taip mąsto, būna, na, bet tada tai tiesiog asmenybės brandos klausimas smile.gif
Atsakyti
Dėl to ir sakoma, kad "protas ateina su metais, bet būna, kad metai ateina vieni". O dar jei pasižiūri delfy pikulės ir kokios kitos pupytės gyvenimo būdo reklamavimą, tai ir šneka tokius vėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Širli @ 2013 06 30, 14:43)
charizsma, ne tik paauglės, būna, kad ir 30metės, ir 40metės taip mąsto, būna, na, bet tada tai tiesiog asmenybės brandos klausimas smile.gif

gali but as nieko nesakau,bet pagal tai kaip ji kalba,man toks ispudis,kad ji yra paaugle,nes negali suvokt,kad tikrai buna zmones,kaip kazkuri mergyna cia rase,isitraukusios i savo darbus ir tai dievina ir nelabai atkreipia demesi kiek menesiu plaukai nedazyti,ar tai gerai kitas klausimas,bet jos jauciasi laimingos,kaip zuvys vandenyje,sukdamosis savo sferoje..imkim vakaru salis,turtuoliai pvz,dazniausiai net neklionkins i galvele,kad jis milijonierius,eina paprastais kedukais,sortukais ir dzin.. o LT jau kas darytusi? Rolexai,cholechai ir visa kita..zodziu cia tema be galo,bet tik tiek,kad visokiu musu yra ir visokiu musu reikia,ir vieni mes laimingi neturedami nieko (pinigu,isvaizdos) o kiti nelaimingi turedami viska,nes visa laika jaucias,kad truskta dar kazko..
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2013 06 30, 15:47)
gali but as nieko nesakau,bet pagal tai kaip ji kalba,man toks ispudis,kad ji yra paaugle,nes negali suvokt,kad tikrai buna zmones,kaip kazkuri mergyna cia rase,isitraukusios i savo darbus ir tai dievina ir nelabai atkreipia demesi kiek menesiu plaukai nedazyti,ar tai gerai kitas klausimas,bet jos jauciasi laimingos,kaip zuvys vandenyje,sukdamosis savo sferoje..imkim vakaru salis,turtuoliai pvz,dazniausiai net neklionkins i galvele,kad jis milijonierius,eina paprastais kedukais,sortukais ir dzin.. o LT jau kas darytusi? Rolexai,cholechai ir visa kita..zodziu cia tema be galo,bet tik tiek,kad visokiu musu yra ir visokiu musu reikia,ir vieni mes laimingi neturedami nieko (pinigu,isvaizdos) o kiti nelaimingi turedami viska,nes visa laika jaucias,kad truskta dar kazko..

Nu papykit dar ant manęs, matau, kad stipriai kažkurią jūsų dalį užgavau, kad į asmeniškumus lendat. Reikia rašyti mergina, o ne mergyna, beje. biggrin.gif
Man tik šiaip įdomu, iš kur toks pyktis pas jus, ko jums trūksta, kas negerai, pasiguosite gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 15:04)
Nu papykit dar ant manęs, matau, kad stipriai kažkurią jūsų dalį užgavau, kad į asmeniškumus lendat. Reikia rašyti mergina, o ne mergyna, beje.  biggrin.gif
Man tik šiaip įdomu, iš kur toks pyktis pas jus, ko jums trūksta, kas negerai, pasiguosite gal?  g.gif

O is kur nusprendei,kad man kazkas negerai? bigsmile.gif as tik issakiau savo nuomone kaip man atrodo,o tu vel su savo ekstrasensiniai sugebejimais sprendi kaip ir kas bigsmile.gif ismokyk ir mane noreciau ir as taip sugebet cool.gif o as visai nepykstu,as diskutuoju, o man gal mergyna graziau skamba,gal as is kaimo,nepagalvojai? ar cia jau ir nebelygis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2013 06 30, 16:07)
O is kur nusprendei,kad man kazkas negerai?  bigsmile.gif as tik issakiau savo nuomone kaip man atrodo,o tu vel su savo ekstrasensiniai sugebejimais sprendi kaip ir kas bigsmile.gif ismokyk ir mane noreciau ir as taip sugebet cool.gif o as visai nepykstu,as diskutuoju, o man gal mergyna graziau skamba,gal as is kaimo,nepagalvojai? ar cia jau ir nebelygis? lotuliukas.gif

išsilavinusiam suaugusiam žmogui rašyti su klaidomis yra nebe lygis. VISIŠKAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 30 birželio 2013 - 14:12
charizsma, nu gi čia yra ekstrasensų, kurie geriau žino mums viskas gerai ar negerai. Arba mums negerai tik mes to nežinom cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 14:09)
išsilavinusiam suaugusiam žmogui rašyti su klaidomis yra nelygis. VISIŠKAS.

Tuomet „ne lygis“ - atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 15:09)
išsilavinusiam suaugusiam žmogui rašyti su klaidomis yra nelygis. VISIŠKAS.

oo taip as tavo lygio niekada nepasieksiu bigsmile.gif

QUOTE(Soled @ 2013 06 30, 15:10)
charizsma, nu gi čia yra ekstrasensų, kurie geriau žino mums viskas gerai ar negerai. Arba mums negerai tik mes to nežinom cool.gif  cool.gif

bet cia jau visiska mistika doh.gif o as maniau,kad man viskas gerai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Širli @ 2013 06 30, 15:11)
Tuomet „ne lygis“ - atskirai  4u.gif

Šią žinutę redagavo vyšnaitė_iš_vazono: Šiandien, 15:12

galetu taip jau nesistengt,kad net savo LYGI prasokt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2013 06 30, 16:14)
oo taip as tavo lygio niekada nepasieksiu  bigsmile.gif
bet cia jau visiska mistika doh.gif o as maniau,kad man viskas gerai verysad.gif
Papildyta:

galetu taip jau nesistengt,kad net savo LYGI prasokt  lotuliukas.gif

na aš bent jau savo klaidas išsitaisau, o dėl savo išsilavinimo aš neabejoju nė kiek, jis yra geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 30 birželio 2013 - 14:18
QUOTE(charizsma @ 2013 06 30, 15:14)
oo taip as tavo lygio niekada nepasieksiu  bigsmile.gif
Papildyta:

galetu taip jau nesistengt,kad net savo LYGI prasokt  lotuliukas.gif

apsimeskim, kad čia nieko neįvyko blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti