Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 15:15)
na aš bent jau sako klaidas išsitaisau

as ir SAKAU gerai taisai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2013 06 30, 15:15)
apsimeskim, kad čia nieko neįvyko blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

supranti,vysnaite, yra musu eroditas, tai jau nuo groziu,storumu persokom i issilavinima ir proto galias bigsmile.gif vargses mes,vargses (arba tik as hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 06 30, 16:15)
apsimeskim, kad čia nieko neįvyko blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jokiu būdu ne, aš suklydau ir aš pasitaisiau smile.gif

Šiaip dažnai pastebiu forume, kai pasakai, kad tavo išsilavinimas geras ir materialinė padėtis yra geresnė, nei vidutinė, daug kas tai priima asmeniškai, pradeda dar labiau tyčiotis ir juoktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 30 birželio 2013 - 14:22
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 15:18)
jokiu būdu ne, aš suklydau ir aš pasitaisiau  smile.gif

Šiaip dažnai pastebiu forume, kai pasakai, kad tavo išsilavinimas geras ir materialinė padėtis yra geresnė, nei vidutinė, daug kas tai priima asmeniškai, pradeda dar labiau tyčiotis ir juoktis.

matai nieks nesijuoktu ir neisjuoktu,jei tu mis tobulybe stovedama autobuse nesprestum, ar ta stora moteris laiminga ar ne,ir siaip kokia slyksti moteris.. ir siaip su gera materialine padetim zmones ne autobusais,o savo nuosavom masinom vazineja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 06 30, 14:26)

Ne šitas. Šitas: The Stepford Wives (1975) ! smile.gif

QUOTE(charizsma @ 2013 06 30, 14:47)
zodziu cia tema be galo,bet tik tiek,kad visokiu musu yra ir visokiu musu reikia,ir vieni mes laimingi neturedami nieko (pinigu,isvaizdos) o kiti nelaimingi turedami viska,nes visa laika jaucias,kad truskta dar kazko..

Taigi, kad taip.
Apskritai keista, kai pagal save imamos nustatinėti svetimų žmonių laimės ribos. O formulės proporcijos - individualiai vis kitos.

Kažkokia keistai agresyvi tema. Su krūva radikalių kraštutinumų (niekaip nesusikerta, bet pasibaksnoti per atstumą tai kažkodėl nesutrukdo) ir papildomais psichoanalizių punktyrais. Man išvis atrodo, kad tokios projekcijos į savo ir svetimų(!) žmonių išorę yra rimtesnių sutrikimų požymis.

Pati renkuosi buvimą liekna, nes tai, priklausomai nuo valios ir norų, šiuo metu sau galiu pasiūlyti nesiimdama radikalių priemonių. Kiek sveria kolegės - giliai ir toli, pokyčių įprastai net nepastebiu, jei artimų žmonių svorio pokyčiai imtų kenkti jų sveikatai - susirūpinčiau, o šiaip mano draugės tai visos gražios. rolleyes.gif Ai, slenku lauk.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 15:04)
Nu papykit dar ant manęs, matau, kad stipriai kažkurią jūsų dalį užgavau, kad į asmeniškumus lendat. Reikia rašyti mergina, o ne mergyna, beje.  biggrin.gif
Man tik šiaip įdomu, iš kur toks pyktis pas jus, ko jums trūksta, kas negerai, pasiguosite gal?  g.gif

Tai, kad atvirkščiai iš šono pasižiūrėjus, tamsta pati pikčiausiai atrodot... Kažkokia sudirgus, pagiežinga g.gif Likusiam srautui tos 50 - 60 metų ciocios, kaip jūs jas vadinate, niekam netrukdo, akių nebado.... O dėl tų sampratavimų - kaip čia jos taip galėjo nusiristi. O tai kaip pati nusiritot, taip ir kitos nusirita ( čia aš apie svorį konkrečiai ).
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2013 06 30, 16:24)
matai nieks nesijuoktu ir neisjuoktu,jei tu mis tobulybe stovedama autobuse nesprestum, ar ta stora moteris laiminga ar ne,ir siaip kokia slyksti moteris.. ir siaip su gera materialine padetim zmones ne autobusais,o savo nuosavom masinom vazineja mirksiukas.gif

ji tikrai buvo nelaiminga biggrin.gif tikrai. Vairavimo teisių neturiu aš.
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2013 06 30, 15:29)
Tai, kad atvirkščiai iš šono pasižiūrėjus, tamsta pati pikčiausiai atrodot... Kažkokia sudirgus, pagiežinga  g.gif Likusiam srautui tos 50 - 60 metų ciocios, kaip jūs jas vadinate, niekam netrukdo, akių nebado.... O dėl tų sampratavimų - kaip čia jos taip galėjo nusiristi. O tai kaip pati nusiritot, taip ir kitos nusirita ( čia aš apie svorį konkrečiai ).

Bet cia rimtai bigsmile.gif as asmeniskai nei gatvej,nei darbe,nei studijose,nu niekur niekada mintyse nepagalvojau apie zmogu,niekada..matai nu storas,storas tai storas..o koks kudas,nu kudas. vaje negrazi,nu tebunie negrazi,o kokia grazuole,nu grazuole..bet,kad mintyse ji pradet kazkaip peikt,oi matyt nelaimingas,arba oi koks ziauriai laimingas turi but,arba oi kiek as joje pakeisciau,arba fuu apsileidele,apsivemsiu.. nu as nesuprantu to,tai tik reikst gali viena,pats esi kompleksu maisas,tokiu budu mintyse niekindamas kitus,megini pateisint savo ir savo kompleksus,nu ne kitaip.. nes NIEKAD nezinai,gal ta storule bus daug laimingesne uz ta super grazuole arba atvirksciai..gal ta tavo storule vaziavo i perlas imone atsiimt milijona,o ta grazuole suzinojo,kad jos tevas veziu serga.. niekada nezinai KAS SLEPIASI UZ KIAUTO.. ir niekada nesuzinosi..niekada..net seimos,o ka jau kalbet draugu kiauta..niekada tiksliai negali zinot,kas ten to zmogaus viduj daros ir viskas..
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 14:31)
ji tikrai buvo nelaiminga  biggrin.gif  tikrai. Vairavimo teisių neturiu aš.

o kodel jos nelaiminguma jus susiejote su svoriu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 15:31)

va cia ka tik ir irodei,kad su tavim diskutuot yra BEVILTISKA..
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 06 30, 16:34)
o kodel jos nelaiminguma jus susiejote su svoriu  g.gif ?

nes tas pirmiausia krito į akis, nors, be abejo, galėjo būti ir pasekmė g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 15:31)

o kam ta šypsnena po to teiginio - tipo smagu, kad kažkam blogai ar kaip.... Iš šono žvelgiant atrodo ( tik atrodo - neteigiu, nes priešingai nei jus, ekstrosensorinių gebėjimų neturiu ), kad jūs ir daugiau tų problemų turit...
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 15:39)

o tai gal ji buvo liūdna, nes jos tarkim bobikas nudvesė ar pan... ar žmogus gali būti nelaimingas tik dėl svorio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seven devils: 30 birželio 2013 - 14:42
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 30, 14:39)

o gal ji stambi tiesiog todel, kad jai skanu valgyt, megsta valgyt g.gif argi zmones yra apkunus tik todel, kad savo problemas "suvalgo" arba turi sveikatos problemu g.gif gal jie tiesiog megsta valgyt be jokiu uzsleptu poteksciu g.gif
Atsakyti