Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 14:30)
sita is nuorodos jau putli skaitosi? normali pakankamai liekna mergina  g.gif

drinks_cheers.gif ir man
Atsakyti
QUOTE(mijadi77 @ 2013 06 21, 12:56)
Tai aiskiai matosi, kad yra ir sonai ir pilvukas ir slaunys... Nepamirskite, kad dar photoshopinta, isrinktas tinkamas rakursas ir su idegiu  4u.gif Man ji visiskai normali, bet neatitinka musu visuomenes grozio standartu smile.gif Ir daugumai paaugliu ir pasisventusiu groziui moteru ji atrodys storule biggrin.gif Nes mano figura yra labai panasi. Po gimdymo jau nesu tu idealiu formu, kurias turejau...Tai ir giminaiciai, ir drauges vis sako, kad turiu kuo greiciau kazka daryti su savo kunu, kad suliekneciau  doh.gif  lotuliukas.gif O as sau atrodau grazi smile.gif

nu tai netreneiruotas pilvas ką aš žinau. Stebiuosi kad čia vis dar tęsisiasi tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 14:30)
sita is nuorodos jau putli skaitosi? normali pakankamai liekna mergina  g.gif

Taip, tai ir yra putli. Ne stora, bet putli.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 21, 14:07)

vadinas man tos putlios atrodo lieknos, o lieknos atrodo padziuvusios. nu uztat as sau ir grazi su keliolika kg virs leistinos normos. paklausiu dar meiluzio vakare ar jam cia putli ar ne. nes jis mano svorio metima laiko anoreksijos pozymiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 15:11)
vadinas man tos putlios atrodo lieknos, o lieknos atrodo padziuvusios. nu uztat as sau ir grazi su keliolika kg virs leistinos normos. paklausiu dar meiluzio vakare ar jam cia putli ar ne. nes jis mano svorio metima laiko anoreksijos pozymiu biggrin.gif

Visada galima įsivaizduoti, kad pasaulis kampuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 21, 14:24)

nu gali but. ale ir kaip mane tokia dar zeme nesioja biggrin.gif ir daugiau tokiu iskrypeliu pazistu, kuriem patinka normalaus sudejimo moterys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 21, 15:24)

Turi minty, kad apkūnoka moteris negali būt graži ir to niekas neįrodys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 06 21, 15:17)
Turi minty, kad apkūnoka moteris negali būt graži ir to niekas neįrodys? biggrin.gif

nu jauciu jin turejo omeny, kad jei man ta merga is nuorodos neatrodo putli, o atrodo liekna, tai gyvenu kreivu veidrodziu karalystej ir gerai butu kad praregeciau ir pamatyciau, kad pasaulis yra baisus ir ta merga yra riebi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 15:45)
nu gali but. ale ir kaip mane tokia dar zeme nesioja biggrin.gif ir daugiau tokiu iskrypeliu pazistu, kuriem patinka normalaus sudejimo moterys biggrin.gif

O aš pažįstu ir tokių, kuriems itin liesos patinka. Ir tokių, kuriems itin aukštos, žemos, storos, putlios, blondinės ar brunetės.Prie ko čia tas vyrų/draugų/meilužių klausinėjimas, kas pas jus gerai ar negerai? Jei jau būna su jumis ir nieko nesako, tai turbūt gerai (arba nedrįsta). Visada atsiras visokių, kuriems patiks visokios visokiausios, ar tai kažkoks rodiklis nesuprantu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 06 21, 15:07)

drinks_cheers.gif Aš panaši turbūt į ją (sunku vertinti save tiesą sakant, kai kuriose foto atrodo, kad kaip aš, kai kur, kad aš truputį lieknesnė, bet čia tik todėl, kad mano sudėjimas visiškai kitoks, turbūt todėl ir negaliu sulyginti), tai savęs liekna tikrai nelaikau. Turbūt, jei po kelerių metų priaugčiau plius dvidešimt kg, žiūrėčiau į šitas pačias foto ir sakyčiau "nu ir kvaila buvau, liekna ta panelė, kad man jos tą "Storumą""
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 06 21, 17:38)
Turbūt, jei po kelerių metų priaugčiau plius dvidešimt kg, žiūrėčiau į šitas pačias foto ir sakyčiau "nu ir kvaila buvau, liekna ta panelė, kad man jos tą "Storumą""

nu tai va, mano situacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 18:52)
nu tai va, mano situacija biggrin.gif

Tai panašiai tą ir norėta pasakyti tuo "kampuotu pasauliu", manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 06 21, 18:02)
Tai panašiai tą ir norėta pasakyti tuo "kampuotu pasauliu", manau smile.gif

supratau biggrin.gif
na, bet tai tik nesusikalbejimas vadinasi. is to manymo, kad "as matau teisingai, o kitas ne".
Atsakyti