Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 19:10)
supratau biggrin.gif
na, bet tai tik nesusikalbejimas vadinasi. is to manymo, kad "as matau teisingai, o kitas ne".

Turbūt smile.gif

Aišku, apie tokias moteris kaip pvz galime diskutuoti, gali skirtis skoniai, manymai ir nemanymai. Tačiau kai moters svoris viršija maksimalią galimą KMI ribą dvidešimtčia kilogramų, atleiskite, vietos nuomonėms nebėra: moteris yra nutukusi (ar turi viršsvorio) ir patenka į tam tikrą rizikos grupę. Ir jokie manymai nemanymai to nepakeis smile.gif

O dėl to jautimosi gražiomis... Jauskitės, tikiu, kad jaučiatės. Jeigu kažkam storos moterys yra iš esmės negražios (na, pvz kad ir man), tai nereiškia, kad jos negražios kažkuriems vyrams, draugėms ar joms pačioms. Jeigu kažkuri nesijaustų patraukli ir laiminga, turėdama antsvorio (vėl pvz aš), tai nereiškia, kad tokių moterų nėra, kurios jaučiasi. Tačiau netgi "laimingosios" pripažįsta, kad būtų "dar laimingesnės" numetusios nereikalingus kilogramus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetisimo: 21 birželio 2013 - 18:22
QUOTE(Malena @ 2013 06 21, 15:07)
Taip, tai ir yra putli. Ne stora, bet putli.

Jokias budais ne putli schmoll.gif .Normali moteris.
Atsakyti
niu tarkim Adele yra putli jau. bet baisiai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 06 21, 03:57)
Liga yra liga, iš esmės diskutuota buvo apie sveikus žmones, valgančius nesubalansuotą maistą, didelėmis porcijomis, iškraipytu ritmu, mažai judančius ir besiskundžiančius antsvoriu, nes "genai tokie" mirksiukas.gif  Todėl merginos ir bandė kitoms parodyti, kur jų nesėkmingo lieknėjimo priežastys. Aš irgi daug ko atsisakiau, valgau nedaug, bet va bandau rasti, kur kažką ne taip darau smile.gif  Tikrai nesipiktinčiau, gavusi patarimą biggrin.gif

Dėl teisimo... Nu kas ką teisia. Pasižiūri: o, graži figūrikė arba va, stora, nesižiūri, arba va, stambi, bet kaip liuks apsirengus, arba nu graži būtų labai, jei ne ta šukuosena/stilius/viršsvoris/eisena/elgesys biggrin.gif  Nu juk mes visos moterys, mes neteisiam, mes vertinam 4u.gif  Ir jei man negražu storos moterys, aš juk jos neteisiu, man tas pats, ėjo ir praėjo smile.gif

O jūs žinote, kur problema, mėginate ją spręsti, linkiu, kad viskas kuo greičiau susitvarkytų (jei ne dėl svorio, tai dėl sveikatos) ir būtumėte visapusiškai laiminga smile.gif

P.S. Tikiu, kad nuo tokio sudėjimo gražaus vyrai nuo jūsų akių gatvėje neatitraukdavo/neatitraukia mirksiukas.gif  wub.gif

Na jei idomu kam, as galesiu idet foto kaip as atrodziau pries ir po.
Ir dekui uz jusu palaikyma 4u.gif

QUOTE(Malena @ 2013 06 21, 11:14)
Violetisimo, tas pats principas- paskutinis valgymas turi būti likus 3val iki miego smile.gif
charizma, o kokie būtent hormonai išsibalansavo?

Senokai pas daktara buvau,bet kiek pamenu man sake,kad testosterono lygis yra dvigubai didesnis nei turetu buti. Plius del sito hormonu disbalanso,man kartu issivyste ir policistinis kiausidziu sindromas.. kai dare echoskopija viena kiauside toookia didele,o kita susitraukus kaip razinka..plaukai ant kaklo auga nezmonisku greiciu,issitrauki ir vel se tau..plaukuotumas isvis patylesiu viso kuno,baisiau uz bet kuri vyra..jau nekalbant apie staigiai,ta prasme nerealiai staigiai uzaugusi svori.. jeigu iki tokio lygio,kad oda nespejo plestis kartu su auganciu svoriu ir pradejo plysinet.. ir cia viskas prasidejo tada,kai lipau jau link 18 savo gyvenimo metu..kitaip tariant brendimas velesnis ar kas per velnias..vienu zodziu niekam nelinkeciau..

QUOTE(vandenyje @ 2013 06 21, 11:43)
O jus daretes harmonu tyrimus, ar tik manot, kad jie issibalansavo. Nes as ir taip maniau, bet deja tyrimai rodo ka kita, viskas ok su hormonias, o svoris ohoho.
Tai teko susitaikyt ir susibalansuot mityba, kol kas tai veikia, ziuresim, gal pavyks sulieknet.
Sekmes ir jums 4u.gif

viska dariausi.. ka jus as gi neissitrauksiu is galvos va man hormonu sutrikimas.. nes man isvis kai sita velniava prasidejo as nesupratau kas darosi..nevalgau,bet svoris auga,plaukai kur nereikia auga,menesiniu nera,net nebutu ateje i galva,kad hormonai galetu but cia..
bet kokiu atveju sekmes mums abiem drinks_cheers.gif

Cia buvo imete toks merginos foto.. Nu atsiprasau,tai jus vadinat putlumu?? Jus turbut juokaujat biggrin.gif tai normali mergina,normalaus sudejimo mergina.. jus turbut putliu nematet..

user posted image
va cia sakyciau moteris yra putli/apvailina.. Nepasakysi,kad stora,nes niekur nera nei riebalo,nei pilvo..pluciu klubu,didelio biusto,sveika moteris.

o cia va daleiskim normali mergina,tokia kokia as ir isivaizduoju moteri..apetitna kitaip tariant..
user posted image
cia jau stora moteris mano akim ziurint
user posted image

o tai jau ir krastutinumas visisko storumo.. nors is veido nepasakysi,kad moteris liudna,jei jau apie laime kalbant bigsmile.gif
user posted image

O as pvz turiu smelio laikrodzio figura,ir kai priaugau svorio dar neatrodau taip tragiskai,nes visas jis pasidalino proporcingai visom kuno dalim,o nenusedo ant vienos vietos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizsma: 21 birželio 2013 - 19:11
Chariszma, labai įdomu būtų pamatyti 4u.gif Aš irgi bent tuo laiminga, kad jei svoris auga, tai auga visur, išlaikau proporcijas taip sakant.
Atsakyti
as irgi noreciau pamatyt smile.gif

o cia pirmoj ir antroj nuotraukoj super grazios moterys smile.gif treciaja reiktu perrengt ir sutvarkyt, irgi butu liuks visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 20:28)
as irgi noreciau pamatyt smile.gif

o cia pirmoj ir antroj nuotraukoj super grazios moterys smile.gif treciaja reiktu perrengt ir sutvarkyt, irgi butu liuks visai smile.gif

na trecioj moteriske jau tikrai per daug ,ta prasme jau man ji yra stora moteris,aisku ne super storule akip paskutinej,bet jau stora..
Ok meginu det fotkes 4u.gif

jeckau kleckau kol suradau kaip cia ka..
na va pries pacia pacia liga atrodziau taip:
(o mityba buvo mano normali ,ir sokolada suvalgydavau ir cipa,ir alaus isgerdavau. Bet va cia tokia figura buvo BE SPORTO).
ir cia jau po ligos didziausio isibegejimo, kai darau viska ir sportuoju ir fizinis darba ir buna savaite nepavalgau nes nera kada..

tai dabar galit isivaizduot kiek as gailiu naktu praverkiau,kai hormonai mano kuna ta tikraja zodzio prasme sudarke..gydytoja manes ta tikraja zodzio prasme pagailejo ( o pas mus seimoj as ne pirma moteris su siuo sutrikimu,matyt genetika..)

verkiu iki siol,nes bandau viska daryt,bet deja..nors maniskis aciu D. nesiskundzia,sako vis leisk man tave suvalgyt biggrin.gif ir va as su juo susipazinau butent jau po ligos isibegejimo,o jei jis butu manes sutikes dar pries liga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizsma: 21 birželio 2013 - 20:09
Charizma, nieko baisaus smile.gif tik liemenele per maza ir kojos jusu dailios liko smile.gif

man tai irgi daugmaz tolygiai pasiskirsto svoris, gal kiek daugiau ant klubu ir slaunu, tai su trumpais sijonais nevaikstau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 20:59)
Charizma, nieko baisaus smile.gif tik liemenele per maza ir kojos jusu dailios liko smile.gif

man tai irgi daugmaz tolygiai pasiskirsto svoris, gal kiek daugiau ant klubu ir slaunu, tai su trumpais sijonais nevaikstau biggrin.gif

riebalai liemenele prarijo bigsmile.gif
Atsakyti
Būtų sutikęs prieš ligą, sakytumėt ot, šitaip akyse jam nukritau, dabar turbūt sutikęs net nežiūrėtų į mane doh.gif Mes, moterys, visko prisigalvojam, bet neverta smile.gif

Linkiu jums išspręsti šią bėdą ir jau mylinčio vyro akis priversti įsimylėti iš naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2013 06 21, 20:02)
riebalai liemenele prarijo bigsmile.gif

cia lengvai pataisoma, tiesiog dviem dydziais didesne yra jusu krutine 4u.gif kas tikrai ner blogai mirksiukas.gif

man kai per kelis menesius svoris 40kg i virsu pasoko, zymiai blogiau atrodziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 06 21, 21:03)
Būtų sutikęs prieš ligą, sakytumėt ot, šitaip akyse jam nukritau, dabar turbūt sutikęs net nežiūrėtų į mane doh.gif  Mes, moterys, visko prisigalvojam, bet neverta smile.gif

Linkiu jums išspręsti šią bėdą ir jau mylinčio vyro akis priversti įsimylėti iš naujo  mirksiukas.gif

nieko jis mano auksas yra wub.gif aisku pamates foto kaip ir kiekvienam vyrui naturaliai zandikaulis atsidaro,kad eina kaku visai neseniai tu tokia buvai,bet, kai megejas dideliu papu ir siknu.. uz tai ir sake,kai pirma karta pamaciau tave tie tavo ilinkiai suintrigavo mane lotuliukas.gif as su rubais dar gan padoriai atrodau ir as tikiu kad visai greit as grisiu i pradine padeti tik va jau ko ko atgal nesugrazinsi tai striju verysad.gif
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 21, 21:07)
cia lengvai pataisoma, tiesiog dviem dydziais didesne yra jusu krutine  4u.gif kas tikrai ner blogai  mirksiukas.gif

man kai per kelis menesius svoris 40kg i virsu pasoko, zymiai blogiau atrodziau biggrin.gif

jei man reiktu rinktis dabartinius papulius,ar mano praeities figura tai nedvejodama sakyciau,ATSIIMKIT PAPUS IR DUOKIT TAI KAS PRARASTA NE DEL MANO KALTES lotuliukas.gif
aisku nera dar pas mane ten ypatingai tragiskai..pro duris pralendu,ant kedes sedint abu zandai telpa,bet zut but as zinau,kad griziu i pradine padeti drinks_cheers.gif

40kg?? del nestumo? 4u.gif
Atsakyti