QUOTE(Violetisimo @ 2013 06 21, 03:57)
Liga yra liga, iš esmės diskutuota buvo apie sveikus žmones, valgančius nesubalansuotą maistą, didelėmis porcijomis, iškraipytu ritmu, mažai judančius ir besiskundžiančius antsvoriu, nes "genai tokie"

Todėl merginos ir bandė kitoms parodyti, kur jų nesėkmingo lieknėjimo priežastys. Aš irgi daug ko atsisakiau, valgau nedaug, bet va bandau rasti, kur kažką ne taip darau

Tikrai nesipiktinčiau, gavusi patarimą
Dėl teisimo... Nu kas ką teisia. Pasižiūri: o, graži figūrikė arba va, stora, nesižiūri, arba va, stambi, bet kaip liuks apsirengus, arba nu graži būtų labai, jei ne ta šukuosena/stilius/viršsvoris/eisena/elgesys

Nu juk mes visos moterys, mes neteisiam, mes vertinam

Ir jei man negražu storos moterys, aš juk jos neteisiu, man tas pats, ėjo ir praėjo
O jūs žinote, kur problema, mėginate ją spręsti, linkiu, kad viskas kuo greičiau susitvarkytų (jei ne dėl svorio, tai dėl sveikatos) ir būtumėte visapusiškai laiminga
P.S. Tikiu, kad nuo tokio sudėjimo gražaus vyrai nuo jūsų akių gatvėje neatitraukdavo/neatitraukia
Na jei idomu kam, as galesiu idet foto kaip as atrodziau pries ir po.
Ir dekui uz jusu palaikyma
QUOTE(Malena @ 2013 06 21, 11:14)
Violetisimo, tas pats principas- paskutinis valgymas turi būti likus 3val iki miego

charizma, o kokie būtent hormonai išsibalansavo?
Senokai pas daktara buvau,bet kiek pamenu man sake,kad testosterono lygis yra dvigubai didesnis nei turetu buti. Plius del sito hormonu disbalanso,man kartu issivyste ir policistinis kiausidziu sindromas.. kai dare echoskopija viena kiauside toookia didele,o kita susitraukus kaip razinka..plaukai ant kaklo auga nezmonisku greiciu,issitrauki ir vel se tau..plaukuotumas isvis patylesiu viso kuno,baisiau uz bet kuri vyra..jau nekalbant apie staigiai,ta prasme nerealiai staigiai uzaugusi svori.. jeigu iki tokio lygio,kad oda nespejo plestis kartu su auganciu svoriu ir pradejo plysinet.. ir cia viskas prasidejo tada,kai lipau jau link 18 savo gyvenimo metu..kitaip tariant brendimas velesnis ar kas per velnias..vienu zodziu niekam nelinkeciau..
QUOTE(vandenyje @ 2013 06 21, 11:43)
O jus daretes harmonu tyrimus, ar tik manot, kad jie issibalansavo. Nes as ir taip maniau, bet deja tyrimai rodo ka kita, viskas ok su hormonias, o svoris ohoho.
Tai teko susitaikyt ir susibalansuot mityba, kol kas tai veikia, ziuresim, gal pavyks sulieknet.
Sekmes ir jums
viska dariausi.. ka jus as gi neissitrauksiu is galvos va man hormonu sutrikimas.. nes man isvis kai sita velniava prasidejo as nesupratau kas darosi..nevalgau,bet svoris auga,plaukai kur nereikia auga,menesiniu nera,net nebutu ateje i galva,kad hormonai galetu but cia..
bet kokiu atveju sekmes mums abiem
Cia buvo imete toks merginos foto.. Nu atsiprasau,tai jus vadinat putlumu?? Jus turbut juokaujat

tai normali mergina,normalaus sudejimo mergina.. jus turbut putliu nematet..

va cia sakyciau moteris yra putli/apvailina.. Nepasakysi,kad stora,nes niekur nera nei riebalo,nei pilvo..pluciu klubu,didelio biusto,sveika moteris.
o cia va daleiskim normali mergina,tokia kokia as ir isivaizduoju moteri..apetitna kitaip tariant..

cia jau stora moteris mano akim ziurint
o tai jau ir krastutinumas visisko storumo.. nors is veido nepasakysi,kad moteris liudna,jei jau apie laime kalbant
O as pvz turiu smelio laikrodzio figura,ir kai priaugau svorio dar neatrodau taip tragiskai,nes visas jis pasidalino proporcingai visom kuno dalim,o nenusedo ant vienos vietos..