QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 28, 12:32)
O kokie pirmi pozymiai to maro? pernai laukiniams buvo maras uzejas, bet jau per velai pamaciau as ji. Gryzusi is pajurio spejau tik vaisius zalius nusirinkti. Ant stiebo, lapu ir vaisiu juodos demes buvo. O siltnamyje Mikado mano durniuoja itartinai. Lapu kratsai pajuode kaikurie, paleipe. Ant vaisiu nieko nematau ir stiebu, bet vistiek

tai tokie požymiai ir būna...atsiranda tos juodos dėmės ant lapų...pradžioj būna tokios pilkokos jos , o antroj pusėj toks lapas toj vietoj tarsi drėgmas , su apnašom pilkšvom...ir greitai plinta ant kitų lapų ir t.t....prasideda nuo 1-2 krūmų ant atskirų lapų...po kelių valandų jau gali matytis plitimo greitis...
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 28, 12:10)
man tai spalvos labai trūksta

dėl išvaizdos tai kaip sakoma- net semji bez uroda, tai taip ir čia, vienas- gražus, o kitas- didelis. Pas mane žiūriu pas kai kuriuos po žiedą mutantą vis užsimezga, ir pomidorai toki didesni iš tų žiedų užauga. Ne ant kiekvieno krūmo, bet bent 4 tokius jau pastebėjau. Semka dar vis gražiai žydi, kaži kada pradės bumbulus augint?

klausykit, gal rimtai jiems kas negerai kad taip ilgai be bumbulų? aš apie ananasą? ir churma tik viena auginasi kažką, kita -nieko

aš irgi turiu tokių ...na galvoju , gal vėlyvi kokie...beefmasteris primezgęs , bet jau taip tan lėtai auga , tas pats ir su brutus , labai daug užuomazgų , bet jos ko tai nedidėja...o gal tokie nevykę ir bus...

pernai neturėjau , tai nieko apie juos nežinau...