Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(diuni @ 2013 06 28, 12:05)
reikia pastoviai tuos lapus skinti ir purkšti- soda su muilu....

ane? aš pastoviai valiklį gaminu tokios sudėties, tai reiks tik praskiest ir išplakus purkštelt jei jau įtarimas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 28, 13:08)
ane? aš pastoviai valiklį gaminu tokios sudėties, tai reiks tik praskiest ir išplakus purkštelt jei jau įtarimas bus  thumbup.gif

biggrin.gif be reikalo nereiktų juo purkšti , nes nudegina žiedus , ypač kai karštas oras...bet jau kai maras , nežiūri tada tų žiedų , purški , kad užmegzti vaisiai spėtų užaugti ir pradėti nokti...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 28, 12:05)
reikia pastoviai tuos lapus skinti ir purkšti- soda su muilu...bet tai jau pragarėlis tikrai , ...purkšti reikia pastoviai gan dažnai...

man pernai nulinį efektą davė ir skynimas, ir soda, ir visa kita. Tik chemija suveikė. Ir tai, kaip minėjau, ne iškart.
Tiesa, tuo metu jau nebuvo nei sausa, nei karšta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 28, 13:10)
man pernai nulinį efektą davė ir skynimas, ir soda, ir visa kita. Tik chemija suveikė. Ir tai, kaip minėjau, ne iškart.

sunku pasakyt , man pristabdė ir pomikai užaugo , kurie buvo užmegzti , tiesa , maras tas niekur nedingsta iki galo...vis tai ten tai ten toks lapas išlįsdavo...purkti reikia dažnai , berods kas 3 dienas varyt , paskui pertraukėlė būna ir vėl kai pastebi purkšti...sakau , pragarėlis tikras... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 28, 13:10)

Tai čia tikriausiai maždaug gruodžio vidury, ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 06 28, 13:13)
Tai čia tikriausiai maždaug gruodžio vidury, ania?  biggrin.gif

bigsmile.gif menkas juokas...kas susidūrė , tai tam juokas jau nebeima manau tikrai... cool.gif
Atsakyti
o , sakykim, p omaro antpuolio- kuo dezinfekuoti šiltnamį, žemę? sieros dūminoške?
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 06 28, 12:13)
Tai čia tikriausiai maždaug gruodžio vidury, ania?  biggrin.gif

rugsėjį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 28, 13:19)
o , sakykim, p omaro antpuolio- kuo dezinfekuoti šiltnamį, žemę? sieros dūminoške?

g.gif nežinau tiesą pasakius...svarbiausia gerai surinkti visas pomidorų atliekas iš šiltnamio , ir aš kai nieko jau šiltnamyje nebeliko , nupurškiau vario sulfatu visą žemę , lentas palei žemę šiltnamio...ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 28, 12:15)
bigsmile.gif menkas juokas...kas susidūrė , tai tam juokas jau nebeima manau tikrai... cool.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif Ypač kai pilnas šiltnamis pomidorų kabančių. Nu taip gaila doh.gif Atrodo, kaži ką darytum, kad tik išsaugotum.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 28, 13:15)

Galbūt blush2.gif susidūriau ir aš, bet jau pabaigoj sezono, turbūt irgi rugsėjį,bet jau nieko nedariau, po biškiuka tvarkiau šiltnamį. Baisu būtų susidurti liepą , tada nekas. Bijau to maro kaip maro biggrin.gif
Atsakyti
rolleyes.gif dar apie dezinfekavimą prisiminiau , kažkur skaičiau , kad efektyviausiai viską užmuša formalinas ar formaldehidas , nežinau , kaip čia tiksliau...bet man labai jau klaikiai susirodė...tai net negalvojau apie tai... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 28 birželio 2013 - 12:34