QUOTE(vilkra @ 2013 09 13, 21:34)
Ospolot geria mano panelė. Tik jai skirta minimali dozė. Na jokio pašalinio poveikio nepastebėjau.
O priepuolius nuima jai?
Pasiskaičiavau pagal svorį, tai maniškei paskirta didesnė dozė už minimalią, bet ne maksimali. Gal tiesiog taip sureagavo į tą didesnę pirminę dozę. Dabar baisoka, kad kai jau passieks tą pilną dienos dozuotę, kurią skyrė, ir kuri didesnė, nei ta, kurią gavo vakar, bus vėl tų pašalinių visokių reikalų... O taip apsidžiaugiau, kai sakė, kad nuo jo kone nebūna pašalinių poveikių.
Ruste, čia vardinis vaistas, Lietuvoj neregistruotas, vaistai.lt net nepateikia jų lapelio informacinio. Gerai, kad bent kompensuojami.Bet jau susiradau anglišką, kad būna tokie pašaliniai poveikiai. Tik tas mėšlungis po priepuolio keistas kažkoks. Vakare pasikartojo stipresnis priepuolis, daviau dormicumo, praėjo visi simptomai, išskyrus tuos kojų sutraukinėjimus, kurie dar tęsėsi geras dvi - tris valandas

Gydytoja ligoninėj sakė, kad čia kaip ir prasidedanti priepuolio generalizacija gali būti, bet man sukėlė abejonių tai, kad jai sakusmingi tie traukuliai. Nesu susidūrųs su traukuliais - dukros formai jie nebūdingi, gal gali kas pasakyti, ar jie būna skausmingi?
Ir dar man parūpo - ar visose poliklinikose tokia tvarka, kad norint patekti pas neurologą, reikia gauti siuntimą iš pediatrės, ir taip kiekvieną kartą? Nes matau, kad bus vizitų dėl vaisto dozės derinimo, kitų vaistų išrašinėjimo ir pan., tai svarstau, ar visada reikės per aplinkui eiti.