Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsiukai

QUOTE(Fever Ray @ 2013 08 23, 11:32)
Nežinau, kaip kam sekasi pakliūti per paūmėjimus į ligoninę, bet skambinausi š Santariškes, tai man geriausiu atveju pasiūlė datą perkelti iš rugsėjo 25 į 10 sad.gif Sakė, kad tokių kaip skubių guldymų pas juos išvis nėra, tik planiniai...
Taip kad liekam kankintis toliau su priepuoliais kone kas naktį  unsure.gif  Ir kas blogiausia, toks vaizdas, kad ta diazepamo ampulė jai nelabai tepadeda.. Pasakiau vakar poliklinikos neurologei, išrašė medazepamą, žiūrėsim, kap jis veiks.

As jusu vietoj kviesciausi greitaja per priepuoli ir viskas. Privaletu priimt ir atitinkamai taikyt gydyma, kad juos suvaldyt. Arba pati vesciau i neurologini vaiku priimamaji kai butu priepuolis (taip ir dariau visus kartus su saviske). Cia manau, kazkoks nesusikalbejimas - jusu atveju as nesuprantu, kaip gali neguldyt, kai ligos pasireiskimo pradzia ir reik laukt planinio gulimosi mastau.gif Mums buvo kazkada ir planinis paskirtas gulimasis, bet kai ja istiko priepuolis anksciau tai ir veziau is kart. Nekalbu apie tuos atvejus, kai su liga gyvena ilgai ir tyrimai visi padaryti, isbandyti vaistu deriniai ir tiesiog neina priepuoliu visiskai uzgniauzt, tik juos apmazint.
Atsakyti
Sveikos dar kartą 4u.gif
Šiandien skambinau savo vaikelio neurologei - sakė, kad yra tikimybė, kad ligą išaugs, jei stropiai gydysis.
Tai suteikė vilties.
Vaistų nebijau, nors ir skaudu dėl poveikio kepenims. Tai duodu kiaulpienių šaknų arbatos, dar žadu padalinti Carsil...
Stiprybės mums visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miranda80 @ 2013 08 23, 10:45)
As jusu vietoj kviesciausi greitaja per priepuoli ir viskas. Privaletu priimt ir atitinkamai taikyt gydyma, kad juos suvaldyt. Arba pati vesciau i neurologini vaiku priimamaji kai butu priepuolis (taip ir dariau visus kartus su saviske). Cia manau, kazkoks nesusikalbejimas - jusu atveju as nesuprantu, kaip gali neguldyt, kai ligos pasireiskimo pradzia ir reik laukt planinio gulimosi mastau.gif Mums buvo kazkada ir planinis paskirtas gulimasis, bet kai ja istiko priepuolis anksciau tai ir veziau is kart. Nekalbu apie tuos atvejus, kai su liga gyvena ilgai ir tyrimai visi padaryti, isbandyti vaistu deriniai ir tiesiog neina priepuoliu visiskai uzgniauzt, tik juos apmazint.

Mano sesuo nuo 13 metų serga epi... Tai kiek pamenu, per kiekvieną priepuolį (ji krisdavo tik naktimis miegodama) mes skambindavome į greitąją arba kitą dieną kreipdavomės į jos neurologą.
kiek žinau, ji ir dabar, ištikus priepuoliui, skambina į Greitąją.
Tai va. Mano giminės karma užkrėsta kažkokia... Bet mano sesuo man nelabai imponuoja. Tiesa, ji buvo Depakinu apgydyta iki 1 tabletės per dieną ir 1 priepuolio per metu pati susigadino viską pradėjusi vartoti alkoholį...
Atsakyti
Sveikutes.
Pas mus kol kas dar nieks neaisku. Isleido su fenobarbitaliu namo.... Siandien pas savo gydytoja,kad galetu pratesti receptuka... Po dvieju savaiciu neurologo konsultacija ir pakartotine galvos echo....
Bet man stogas jau tikrai nuvaziaves... Buvo paskirta genetiko konultacija, laukiam atsakymu dar ir is jos... Tikiuos bus tik geros zinios... Bet ji mus taip isgasdino- sako suprantat kad cia gali buti ir paralyzis ir sunkios epi formos irttt... Zodziu i vaika ziuriu pro padidinamaji stikla, jau nevbezinau kas normalu kudikiui, o as negerai... Man vaizduojasi, kad viskas negerai... unsure.gif zodziu kol kas gyvename itampoje ir dideleje nezinioje....
Gal yra rasyta, bet gal galite rekomenduoti gera neurologa vilniuje ar kaune? Buciau labai dekinga uz info...
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2013 08 26, 10:45)
Gal yra rasyta, bet gal galite rekomenduoti gera neurologa vilniuje ar kaune? Buciau labai dekinga uz info...

Kaune žinau Mildą Endzinienę, ji epileptologė, daug kas ją išgyrę, mes pas ją irgi lankomės. Aišku, greičiausiai yra ir kitų gydytojų, bet esam susidūrę tik su ja ir kai gulėjome skyriujedar pora gydytojų mačiau.
Atsakyti
Mes gydėmės pas R.Praninskienę (tapus vedėja nelabai priima pacientus dėl laiko stokos, bet konsultuoja), dabar pas J.Grikinienę.

Abiem paminklus statyt reikia, tikrai puikios medikės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gera gydytoja neurologe Rūta Mameniškienė. Ji specializuojasi epilepsijos srity. Nzn tiksliai, kur ji Vilniuje dirba, bet lyg ir Santariskese 4u.gif
Atsakyti
Labukas mergaitės 4u.gif
Ateinusu tokiom naujienom.Laukiuosi kūdikėlio wub.gif Negalavimus nurašiau klimaksui ,laksčiau pas daktarus,po to supykino ir vyro paprašiau kad parvežtų testą,testas teigiamas,beliko įforminti dokumentus pas ginekologą.Keistai truputį jauęiuosi juk anūkėliui 4,o man 44suėjo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2013 09 13, 11:33)
Labukas mergaitės 4u.gif
Ateinusu tokiom naujienom.Laukiuosi kūdikėlio wub.gif Negalavimus nurašiau klimaksui ,laksčiau pas daktarus,po to supykino ir vyro paprašiau kad parvežtų testą,testas teigiamas,beliko  įforminti dokumentus pas ginekologą.Keistai truputį jauęiuosi juk anūkėliui 4,o man 44suėjo. blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikinu.. labai labai labai...
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2013 09 13, 11:33)
Labukas mergaitės 4u.gif
Ateinusu tokiom naujienom.Laukiuosi kūdikėlio wub.gif Negalavimus nurašiau klimaksui ,laksčiau pas daktarus,po to supykino ir vyro paprašiau kad parvežtų testą,testas teigiamas,beliko  įforminti dokumentus pas ginekologą.Keistai truputį jauęiuosi juk anūkėliui 4,o man 44suėjo. blush2.gif

Oi kokia pasaka wub.gif wub.gif wub.gif gal mergytė bus flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2013 09 13, 12:13)
Oi kokia pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  gal mergytė bus  flirt.gif

Žiūrint, kaip pažiūrėti- Čia šitoj temoj esant- vien mergikės gimė- reiktų pacano.- O vat zirzliukei, pagal tikimybių teoriją turėtų kristi mergikė..
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif Na ir jūsų žodžiai Dievui į ausį.Čia susitaikymo proga ir kliuvo mums ši dovanėlė.Šeimos daktarė taipat pagal simptomus nurašė viską klimaksui lotuliukas.gif Jaučiuosi keistai nes tai visiškai netikėtai,bet begalo abu laimingi wub.gif Turiu 4 sūnus,būtinai reiktų kasyčių,bet bus kas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2013 09 13, 12:33)
Ačiū už palaikymą 4u.gif Na ir jūsų žodžiai Dievui į ausį.Čia susitaikymo proga ir kliuvo mums ši dovanėlė.Šeimos daktarė taipat pagal simptomus nurašė viską klimaksui lotuliukas.gif Jaučiuosi keistai nes tai visiškai netikėtai,bet begalo abu laimingi wub.gif Turiu 4 sūnus,būtinai reiktų kasyčių,bet bus kas bus ax.gif

Zirzliuk, na sėdžiu išsisšepusi iš laimės.

Šiandien buvau dėl darbo Pūke ( tokia radijo stotis+TV) - na ta, į kurią taikiau jau užimta, o pasiūlė- sugalvoti, kaip savininkui pritraukti pinigų ir ateiti kitą kartą.. keista, bet minčių tikrai turiu, kokiias laidas galėtų būti, bet.. nu net neįsivaisduoju nuo ko reiktų pradėti..

tai apie ką aš čia- ai, gi atsisėdau- žiūriu Zirzliukės žinutė ir taaaip gera gera pasidarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 13 rugsėjo 2013 - 11:41