QUOTE(Fever Ray @ 2013 08 21, 14:40)
Reikia, bent jau Santariškėse, man gydytoja sakė pasiimti siuntimą prieš atvykstant planinei eeg.
nesmagu, kai reikia jungtis į ligoniukų temas, bet jungiuosi ir aš...
dukrai vasaros pradžioje pirmas priepuolis buvo, nesmarkus, panašu, kad Rolando epilepsija. Kol kas dar tik MRT pasidarėm, laukiam eilės miego EEG. Du mėnesius po to pirmojo priepuolio buvo ramu, o dabar va prasidėjo priepuolių serija, jau kelinta diena iš eilės
Tiksliau, kelinta naktis, nes priepuoliai būna tik miegant. Ir tie preipuoliai visiškai kitokie nei pirmasis - žymiai ilgesni, nepraeina greitai net ir su vaistais. nebežinau, kur dėtis. Pas neurologę poliklinikos eisim ryt, žiūrėsiu, ką ten sakys. Bet, kaip supratau, vaistus skiria tik po miego EEG, tai dar mėnesį laukti reikės. Po pirmojo priepuolio Santariškių konsultacijoj sakė, kad gal vaistų nereikės, bet dabar, kaip suprantu, jau galiu net nesitikėti 
nesmagu, kai reikia jungtis į ligoniukų temas, bet jungiuosi ir aš...
dukrai vasaros pradžioje pirmas priepuolis buvo, nesmarkus, panašu, kad Rolando epilepsija. Kol kas dar tik MRT pasidarėm, laukiam eilės miego EEG. Du mėnesius po to pirmojo priepuolio buvo ramu, o dabar va prasidėjo priepuolių serija, jau kelinta diena iš eilės
Sveikutė
jei priepuoliai dažnėja ir stiprėja- patarčiau kreiptis tiesiai į neurologę, pas kurią gulėjot Santariškėse. bent telefonu- paaiškinti situaciją- manau, kad guldytų ir EEG darytų greičiau. Čia jau ekstra atvejis, ne planinis. Kiek dukrytei metų?