Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Lauke pavėsinėj "reziduojančias" vakar pafotografavau, tai liko tik foto perkelt ir pasirodysim mirksiukas.gif

O 127-ta naujokė yra phal. cornu-cervi var alba thumbup.gif Labai džiaugiuosi ją dovanų gavusi, nes turiu paprastą cornu cervi, cornu cervi var chattaladae tai cornu cervi var alba laaaaabai tinka į šį būrelį thumbup.gif

Paprastasis cornu cervi turi tris žiedynstiebius (ant vieno nuolat žydi, o kiti du neseniai užaugę ir pirmus pumpurus brandina), "šokoladinis" labai sparčiai žiedynstiebį auginasi, o albai dar teks kokius metelius iki žydėjimo paūgėt biggrin.gif

....................

Gal ką sudomins mano du parduodami gėliokai blush2.gif

http://www.supermama...?...6030&st=156

Abu labai pačiai patinka, bet turiu po antrą lygiai tokį patį augalą, tai "antrininkus" auginti vietos prasme darosi prabanga blush2.gif
Atsakyti
būtum Kaune, paimčiau abi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 27, 09:08)
Lauke pavėsinėj "reziduojančias" vakar pafotografavau, tai liko tik foto perkelt ir pasirodysim mirksiukas.gif

O 127-ta naujokė yra phal. cornu-cervi var alba thumbup.gif  Labai džiaugiuosi ją dovanų gavusi, nes turiu paprastą cornu cervi,  cornu cervi var chattaladae tai cornu cervi var alba laaaaabai tinka į šį būrelį thumbup.gif

Paprastasis cornu cervi turi tris žiedynstiebius (ant vieno nuolat žydi, o kiti du neseniai  užaugę  ir pirmus pumpurus brandina), "šokoladinis" labai sparčiai žiedynstiebį auginasi, o albai dar teks kokius metelius iki žydėjimo paūgėt biggrin.gif

....................

Gal ką sudomins mano du parduodami gėliokai  blush2.gif

http://www.supermama...?...6030&st=156

Abu labai pačiai patinka, bet turiu po antrą lygiai tokį patį augalą, tai "antrininkus" auginti vietos prasme darosi prabanga blush2.gif

Laba dienele, mumrikai, as labai noreciau abieju geliuku, gal abudu galetumet issiust i Kauna? Ta pirmoji tai isvis nerealiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(nigerita @ 2013 06 27, 11:49)
Laba dienele, mumrikai, as labai noreciau abieju geliuku, gal abudu galetumet issiust i Kauna? Ta pirmoji tai isvis nerealiai atrodo

Pirmąją net neįsivaizduiju kaip būtų galima siųsti, nes ji ir sveria daug, vazonas nemažas ir žiedynas tikrai nulūžtų, nes žiedai didžiuliai ir gėlė vos sugeba juos nulaikyt blush2.gif

Jei kažkas iš kauniečių imtumėt abi, tai bandyčiau aplinkiniais keliais ieškot kas į Kauną važiuoja, tik aišku jau tada reiktų pasiimti iš to žmogaus Kaune ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 27 birželio 2013 - 10:54
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 26, 16:29)
126-ta, o šiandien į namus parkeliavo dovanų gauta 127-ta biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
oi įdomu bus pamatyt kaip pavėsinėj raibuolės įsikūrusios wub.gif

Parsinešiau ir aš naujokus tris. Įsigijau pirmą savo afrikietį, kaži kaip čia seksis su juo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 27, 10:52)
Pirmąją net neįsivaizduiju kaip būtų galima siųsti, nes ji ir sveria daug, vazonas nemažas ir žiedynas tikrai nulūžtų, nes žiedai didžiuliai ir gėlė vos sugeba juos nulaikyt  blush2.gif

Jei kažkas iš kauniečių imtumėt abi, tai bandyčiau aplinkiniais keliais ieškot kas į Kauną važiuoja, tik aišku jau tada reiktų pasiimti iš to žmogaus Kaune  ax.gif

O sakykit ta grazuole Tahoma sunku priziuret? Kokiu salygu jai reikia? Ar ziemos laikotarpiu dienos ir nakties temperatura turi skirtis?
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 06 27, 12:05)

Parsinešiau ir aš naujokus tris. Įsigijau pirmą savo afrikietį, kaži kaip čia seksis su juo doh.gif

o ką tokį gavai?

Šiandien ir aš gavau porą naujokų, katlėją iš LOD dovanų ir Phalaenopsis stuartiana var Pico Chip smile.gif o lapai kokie wub.gif na viskas, baigiu užsakymus, nes nebėra vietos dideliems, mažiukus dar dar įgrūsčiau kur rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 06 27, 14:21)
o ką tokį gavai?

Šiandien ir aš gavau porą naujokų, katlėją iš LOD dovanų ir Phalaenopsis stuartiana var Pico Chip smile.gif o lapai kokie wub.gif na viskas, baigiu užsakymus, nes nebėra vietos dideliems, mažiukus dar dar įgrūsčiau kur rolleyes.gif

Aerangis luteoalba var. rhodosticta, jau toks mielas, mažytis. Vakare gal pafotografuosiu naujokus.
Stuartianos lapai tikrai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nigerita @ 2013 06 27, 13:28)
O sakykit ta grazuole Tahoma sunku priziuret? Kokiu salygu jai reikia? Ar ziemos laikotarpiu dienos ir nakties temperatura turi skirtis?

Jos priežiūra elementari (bent jau aš jokių specialių sąlygų nesuteikiu). Auga ant vakarinės palangės, laistau žiūrėdama substrato pradžiuvimą pagal pagaliuką, tręšiu kas kelintą laistymą. Temperatūrų skirtumas toks, koks natūraliai susidaro tarp nakties ir dienos. Abi turimos auga puikiai, leidžia naujus auginius.

Bent jau pas save nei vienai, nei kitai jokio poilsio režimo žiemą netaikiau ir kaip matosi viena kuo gražiausiai pražydo. Kita sparčiai auginasi du auginius ir tikiuosi, kad ne už ilgo taip pat žydės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 27, 11:52)
2:

Jei kažkas iš kauniečių imtumėt abi, tai bandyčiau aplinkiniais keliais ieškot kas į Kauną važiuoja, tik aišku jau tada reiktų pasiimti iš to žmogaus Kaune  ax.gif

tai aišku ką čia su viena prasidėt lotuliukas.gif dar laisvi gėliukai? jei iki Kauno davažiuotų - paimčiau. Vistiek raibuolės norėjau. Tai jei nerasi kur vietinių kas paimtų tau be vargo, siųsk man Kaunan. Paimsiu tikrai 4u.gif
Atsakyti
Raibuolė jau vakar pas naują šeimininkę iškeliavo, tai naujų namų ieško jau tik liežuvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 28, 10:44)
Raibuolė jau vakar pas naują šeimininkę iškeliavo, tai naujų namų ieško jau tik liežuvė 4u.gif

na taip gal ir geriau, nes liepą gausiu nemažai gėlikių jau ir taip biggrin.gif ale gi pamatai kokį grožį už gerą kainą ir reikia..........
Atsakyti