Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Avijacija @ 2013 06 28, 09:52)
na taip gal ir geriau, nes liepą gausiu nemažai gėlikių jau ir taip  biggrin.gif  ale gi pamatai kokį grožį už gerą kainą ir reikia..........

Teisingai sakot, kad pamatom koki grozi ir reikia smile.gif ir as Mumrikui kvarsinau galvyte del augaliuku, gaila, kad didziosios issiust neiseina sad.gif taip as jos noriu
Atsakyti
Deja, bet pro Kauną (ir tai tik autostrada pro šalį lėkdami) važiuosim tik liepos pabaigoj, kai į Nidą trauksim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 28 birželio 2013 - 15:14
Keliu tema... Truputi paspalvinu... smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
ginnntare, gražu wub.gif koks antrojo vardas? smile.gif
ir aš truputį spalvų dadėsiu, labai jau tylu temoje, turbūt visos po daržus kapstosi arba kurortuose saulute mėgaujasi bigsmile.gif rodykit naujokus, labai įdomu blush2.gif Aš šiandien tris tokius 'arklius' parsinešiau blink.gif gal pafotkinsiu, nors jau anksčiau žadėjau, taip ir nepasirodžiau, bet niekas ir nepasigedo hihihi.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 06 26, 13:17)
O man Phal. violacea šiek tiek panašus į Penang girl smile.gif  Ar kvepia?

Man tai į belliną panašu biggrin.gif kvepia nestipriai..

QUOTE(ginnntare @ 2013 07 06, 20:17)
Keliu tema... Truputi paspalvinu... smile.gif

thumbup.gif
Aš saviškiu Pinocchio irgi vis atsigrožėti negaliu.. wub.gif

QUOTE(Dantiste @ 2013 07 06, 20:47)
ir aš truputį spalvų dadėsiu, labai jau tylu temoje, turbūt visos po daržus kapstosi arba kurortuose saulute mėgaujasi bigsmile.gif rodykit naujokus, labai įdomu blush2.gif Aš šiandien tris tokius 'arklius' parsinešiau blink.gif gal pafotkinsiu, nors jau anksčiau žadėjau, taip ir nepasirodžiau, bet niekas ir nepasigedo hihihi.gif blush2.gif

Antra nuotrauka puiki first.gif , toks vasariškas fonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2013 07 06, 23:47)
Antra nuotrauka puiki first.gif , toks vasariškas fonas  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Dar pasirodom, Epicattleya El Hatillo, labai maloniai kvepia, bet kuo tai neskiriu, lyg pakalnutėm g.gif

user posted image
Atsakyti
Dantiste, aciu. smile.gif

Antras geliukas tai dendrobium Ana Green.

Jusiskes irgi labai grazios. ax.gif Ir 'arklius' rodykit kokius ten parsineset... bigsmile.gif

Uranija5, man paph. Pinocchio irgi nepaprastai patinka... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginnntare: 07 liepos 2013 - 13:08
QUOTE(ginnntare @ 2013 07 07, 14:06)
Dantiste, aciu. smile.gif

Antras geliukas tai dendrobium Ana Green.

Jusiskes irgi labai grazios. ax.gif  Ir 'arklius' rodykit kokius ten parsineset...  bigsmile.gif

lotuliukas.gif nu visumoj gal ir nėra jie labai dideli, bet truputį nustebino, kai atėjau pasiimt.

Encyclia cordigera (masteliui plytelės kraštinė 30cm)

user posted image

Cattleya skinneri

user posted image

Ir labai laukta, delne telpanti mažylė Cattleya walkeriana alba x semialba lotuliukas.gif doh.gif

user posted image

Jei kada nors žydės, gal išsiaiškinsiu, kas čia per žvėris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 07 07, 16:38)
Ir labai laukta, delne telpanti mažylė Cattleya walkeriana alba x semialba lotuliukas.gif  doh.gif

Jei kada nors žydės, gal išsiaiškinsiu, kas čia per žvėris biggrin.gif

O kodėl Jūs sakote, kad cattleya walkeriana yra telpanti delne? Tai normalaus dydžio katlėja, auginu ją gana seniai. Ir internetinėse nuotraukose ji visur rodoma normalaus dydžio.
Ar kažkur nurodyta, kad alba ar semialba varietetai yra maži?
Atsakyti
QUOTE(JRasuole @ 2013 07 07, 18:31)
O kodėl Jūs sakote, kad cattleya walkeriana yra telpanti delne? Tai normalaus dydžio katlėja, auginu ją gana seniai. Ir internetinėse nuotraukose ji visur rodoma normalaus dydžio.
Ar kažkur nurodyta, kad alba ar semialba varietetai yra maži?

g.gif aš kaip tik iš nuotraukų buvau įsitikinus, kad jinai mažytė, kad kai kur atrodo žiedas vos ne tokio pat dydžio kaip pats augalas, o pagal IOSPE žiedai walkerianos 9-12 cm dydžio, tai pats augalas maniau bus panašiai apie gerą sprindį, nu tikrai nedidelės jos būna, tokios kompaktiškos g.gif va pvz čia walkeriana http://www.flickr.co...ofa/6846562239/ nežinau biggrin.gif bet vis tiek džiaugiuos, galingas augalas, 10 ūglių plius du nauji, auginsim biggrin.gif

čia:
"The plants of Cattleya walkeriana are small, especially if we consider that the flowers can be more than 4" across, roughly the height of the plants. (...) Cattleya walkeriana is a favorite among growers due to the large flowers produced on such small plants".
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 07 liepos 2013 - 19:22
g.gif Aš tai kiek žiūrėjau, man atrodė tokia ne milžinė, žinoma, bet ir ne mažiukė. Kad ir pas Orchids and More žiūrėjau, tai nurodyta, kaip N tipo augalas. Ir maniškė tokia vidutinio dydžio. Tai gal visai ne walkeriana auginu g.gif
Jūsiškė nuotraukoje tai gan kompaktiška atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JRasuole: 07 liepos 2013 - 20:29
Gal ta mano naujokė yra Cattleya x dolosa (walkeriana x loddigesii), tas natūralus hibridas, bet neaišku, kol nežydi. Taip norėjau walkerianos, labai įdomus jos augimo būdas, kai pirma lenda pumpuras, o tik paskui visas ūglis formuojasi. Na, užsakymai dar nesibaigė... lotuliukas.gif
Atsakyti