Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Merii @ 2013 12 02, 16:07)
Kaip jums Phal bellina dydys?  biggrin.gif

turbūt, sumaišė su gigantea biggrin.gif
Papildyta:
Netrukus bus gražu wub.gif Ada aurantiaca

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 12 02, 18:48)

lapų forma nuo gigantea skiriasi, nemanau, kad sumaišė, galbūt fotoaparato apgaulė, daugiau pritraukta į priekį.
eliss, bet jau kokios tavo foto ryškios, tokios išgrynintos, kokia programa apdirbi?
Atsakyti
Jokia, Merii, nelabai turiu kada žaist su programom.Nors kartais patiesinu foto galerijos programa smile.gif Tiesiog draugas fotografas davė naudingų patarimų, nebuvau dar gerai išstudijavus savo fotoaparato. Geriau įsidėmiu, kai viską parodo, nei skaitant kažkur internete.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 12 02, 18:48)
Papildyta:
Netrukus bus gražu wub.gif Ada aurantiaca

Kokia ryški wub.gif

Skaidrek, gražus margutis smile.gif

Angraecum x Veitchii wub.gif wub.gif ir dar wub.gif
-------------
user posted image
Atsakyti

user posted image

Dantiste,sitas grozis jusu?kaip vadinasi?Spalva tiesiog nuostabi.
Atsakyti
Ačiū, taip, mano smile.gif čia paprastas paphiopedilum hibridas iš gėlių bazės smile.gif spalva ir man labai patinka, kai prasiskleidė labiau bordo buvo, dabar visai kažkoks violetinis biggrin.gif
Atsakyti
Net ziba nuo savo grozio wub.gif puiki nuotrauka !
Atsakyti
Eliss, labai gražu, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Dantiste, lb gražus žiedas ir foto wub.gif

Ne orchidėjos, bet su jomis, labai riboto tiražo 4u.gif

Radau pas vandą žiedkočio užuomazgą. Pas mane dar ji nežydėjusi, viena iš pigučių, pasmerktų išmetimui, voliojosi kažkur sandėlio gale patamsyje ax.gif Net keista, kaip augalas kovoja už savo išlikimą ir atsidėkoja žiedais.
Jei užteks saulės, po poros mėnesių girsimes biggrin.gif
Atsakyti
Taip dziaugiaus, kad zydes visa phalaenopsiu palange ir kate nulauze pati graziausia ziedkoti bash.gif jau kaip pikta negaliu. Tokiais momentais nenoriu jokiu gyvunu namie verysad.gif
Atsakyti
Tina, neširsk, gal katei praėjimo neužteko, bus tų žiedų mirksiukas.gif
Aš pati pastoviai kokią išverčiu, nereikia ir katino rolleyes.gif
Phal manii iškeliavo į gėlių rojų. Ne mano orchidėjos falenopsiai. Ir kam tiek jų prispirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 12 09, 15:15)

Phal manii iškeliavo į gėlių rojų. Ne mano orchidėjos falenopsiai.

aš jau gal 4 praradau unsure.gif Išvis kitąmet mažinsiu kolekciją, pasiliksiu tik keletą. Nėra tinkamų gerų sąlygų, neverta ir vargt. Gaila ir pinigų, ir augalų.
Atsakyti