Merii, *Kristal*, nuostabūs žiedai
QUOTE(eliss @ 2013 11 22, 15:55)
nu va tai tau

o aš va du falenopsius rūšinius išmečiau, ir dar vienas ant ribos. Jau kaip atsibodo tie nusilpę, ligoti augalai, reanimuok kaip nori, nieks nepadės.
Pliusas tas, kad dabar jau tikrai vyras "su visam" žinos, kad orchidėjos tai ne pelargonijos ir šalčio tikrai bijo
QUOTE(lasvegiete @ 2013 11 22, 17:12)
Mumrikai, gaila geliuko, bet nieko, bus nauju
Mumrikai, nezinau kaip tu purski savo geliukus, bet as irgi nuo inesimo I namus nelaisciusi, tik purskiu is virsaus su tokiu paprastu rankiniu purkstuku. Sunku man suprast kaip daznai reikia purkst, tai papursiu praktiskai kas antra diena. Kai kada mazai, kai kada daugiau, bet visai neturiu laiko as ju nesiot iki kriaukles ir laistyt

Tikiuosi nesupudinsiu, o gal neperdziovinsiu, nes namie labia sausa, kai dabar veikia sildymas.
Saviškes purškiu jau ne pirmus metus ir joms tai tikrai patinka - nei viena nesiskundžia
O dėl gėliukų, tai šiandien jiems kompensacija atkeliavo - atsisiunčiau iš UK phal. amabilis variegated - tikiuosi, kad užaugs į tokį grožį
https://www.google.l...s...tml;333;500
ir phalaenopsis equestris peloric
Kaip jie atrodo "gyvai" parodysiu vėliau - šiandien laukia persodinimas ir adaptacija "šiltnamėlyje"
QUOTE(Tina* @ 2013 11 22, 18:04)
mumriko uzrodytas kvapnuolis Phal. Samt und Seide "Sophie"xsumatrana leidzia ziedkoti

kaip laukiu suzinot kaip stipriai ir nuostabiai jis kvepia
Tikrai kvapas ir kanus, ir stiprus - bent jau man