Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų Supermamos

Sveikos smile.gif
matau "aktyvios" visos bigsmile.gif
Kaip vasarojat? Uogaujat, grybaujat, uzpakalius kaitinam paezerese smile.gif ?
Atsakyti
katinam kaitinam biggrin.gif
net pas mus vasara tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 10, 07:47)
Sveikos  smile.gif
matau "aktyvios" visos  bigsmile.gif
Kaip vasarojat? Uogaujat, grybaujat, uzpakalius kaitinam paezerese  smile.gif ?

bigsmile.gif vos nenugriuvau, kaip pamaciau, kad Druskininkuose vienu psl daugiau lotuliukas.gif aisku, vasarojam - prie kompo biggrin.gif kada cia tas lietus ateis - biski ne toks abydnekas butu dirbt per lietu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2013 07 10, 13:58)
-bigsmile.gif  vos nenugriuvau, kaip pamaciau, kad Druskininkuose vienu psl daugiau lotuliukas.gif 

--aisku, vasarojam - prie kompo biggrin.gif kada cia tas lietus ateis - biski ne toks abydnekas butu dirbt per lietu lotuliukas.gif

- lotuliukas.gif thumbup.gif

--kada atostogos tau ? as tai va jau ziuriu kada cia man vel imt biggrin.gif si menesi dar kokia savaite noreciau pasiimt rolleyes.gif
Lietaus as ta nenoriu schmoll.gif nors... grybu butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 10, 13:10)

--kada atostogos tau ? as tai va jau ziuriu kada cia man vel imt  biggrin.gif si menesi dar kokia savaite noreciau pasiimt  rolleyes.gif
Lietaus as ta nenoriu  schmoll.gif  nors... grybu butu  bigsmile.gif

man dar menesis koks, nes imsiu savaite rugpjuti, ir savaite rugsejo pirma g.gif as dar neuzdirbau daug atostogu, neseniai gi dirbt pradejau...gerai, kaip tu turi tu atostogu per akis cool.gif as siaip irgi nenoriu lietaus, bet panasu, kas jo bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2013 07 11, 09:45)
man dar menesis koks, nes imsiu savaite rugpjuti, ir savaite rugsejo pirma g.gif  as dar neuzdirbau daug atostogu, neseniai gi dirbt pradejau...gerai, kaip tu turi tu atostogu per akis cool.gif  as siaip irgi nenoriu lietaus, bet panasu, kas jo bus unsure.gif

"per akis" man butu koks pusmetis iskart lotuliukas.gif tiek ir as neturiu biggrin.gif

kada baravykai pradeda dygt g.gif ? jau noreciau pagrybaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 11, 10:16)
"per akis" man butu koks pusmetis iskart  lotuliukas.gif tiek ir as neturiu  biggrin.gif

Kur atostogavai Vaiva?
Atsakyti
QUOTE(mmusyte @ 2013 07 11, 16:00)
Kur atostogavai Vaiva?

Italijoj su drauge buvom, Romoj smile.gif bet jau noriu atostogu vel biggrin.gif
Atsakyti
niu ir ka cioces 4u.gif
grybaujam grybaujam biggrin.gif
uogaut nebent turguj biggrin.gif
jo,gyvenimelis verda...sukies sukies ir galo nera...noriu atostogu...laukiu...o kada atostogausiu dar nzn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 07 11, 16:12)
Italijoj su drauge buvom, Romoj  smile.gif  bet jau noriu atostogu vel  biggrin.gif

Tai super.........
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2013 07 11, 19:15)
grybaujam grybaujam biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif bet kolkas tik voveruskos g.gif ? ir tos sausos kazkokios unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mmusyte @ 2013 07 11, 21:56)
Tai super.........

Patikek user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės.
Tai ar niekas neturite parduoti Dviračio kėdutės?
Kažkada buvo Maksimoje,o dabar kaip jau reikia nėra.O važiuoti vien dėl kėdutės į kitą miestą ne apsimoka.
Atsakyti