Sūnui padidėję adenoidai ir tonzlės, dažnai būna laringitas, faringitas. Galvojam įsigyti inhaliatorių, bet noriu, kad būtų tinkamas naudoti su eteriniais aliejais.
http://www.tavovaika...ck-70x140-cm/lt
maniškio toks... nepastebejau, kad nuo jo blogai... i kelionine lovyte kaimuky dedam kokosini,tai visa nakti parsivarto nervuojasi kasosi... gal tik sutapimas bet tik manieze,nesvarbu kur sveciuojames, taip buna:(
maniškio toks... nepastebejau, kad nuo jo blogai... i kelionine lovyte kaimuky dedam kokosini,tai visa nakti parsivarto nervuojasi kasosi... gal tik sutapimas bet tik manieze,nesvarbu kur sveciuojames, taip buna:(
QUOTE(ssaule @ 2013 09 23, 20:09)
Sūnui padidėję adenoidai ir tonzlės, dažnai būna laringitas, faringitas. Galvojam įsigyti inhaliatorių, bet noriu, kad būtų tinkamas naudoti su eteriniais aliejais.
su eteriniais aliejais alergiškiems vaikučiams reikia labai atsargiai.
QUOTE(biruteja @ 2013 09 24, 18:53)
su eteriniais aliejais alergiškiems vaikučiams reikia labai atsargiai.
Taip, Birutėja, žinau. Reikia naudoti labai švelnius, kokybiškus eterinius aliejus ir labai mažomis dozėmis. Naudoju sūnui nuo 12 mėn. amžiaus, jau žinau kokie mums tinka.
Sveikos,
Pasipasakosiu ir as, kaip mum sekasi...
Neatlaike mano organizmas maziaus dietos
Menesi dar bandziau, su gydytju pagalba atsistatyti, deja... Nuo siandien pradejau atjunkinima, nors zadejau maitinti tol, kol reiks. Dziaugiuos, kad maziukui tinka ozkos pienas ir per paskutini menesi isivedem kelis naujus produktus. Dabar valgo net 2 koses per diena
Maziuka bere nuo refliukso. Dabar geriam vaistus, berimu sumazejo ir iseina isivesti nauju produktu

Maziuka bere nuo refliukso. Dabar geriam vaistus, berimu sumazejo ir iseina isivesti nauju produktu

QUOTE(fufute @ 2013 09 26, 11:11)
Sveikos,
Menesi dar bandziau, su gydytju pagalba atsistatyti, deja... Nuo siandien pradejau atjunkinima, nors zadejau maitinti tol, kol reiks. Dziaugiuos, kad maziukui tinka ozkos pienas ir per paskutini menesi isivedem kelis naujus produktus. Dabar valgo net 2 koses per diena

Dziugu.
Sveikos, tikiuosi priimsite mane i savo gretas. Gyvenam ir mes su siuo baubu. Is mano triju mergyciu tik vyriausioji turejo silpna AD forma (plemais buvo nuejusios tik kojos) ir ja gan lengvai isaugo. O stai abi maziukes su negalia del sunkaus atopinio dermatito. Tiesa didesnioji jau pagerejusi, jau galim daugiau valgyti visko, o su mazaja vis dar griezta dieta, kol maitinau MP tai ir as dietinausi iki kol mazylei suejo 1 metai ir vienas menuo (ilgiau maitinti vyras nebeleido del paslijusios sveikatos ir labai stipriai kritusio svorio). Daug asaru islieta ir nervu sugadinta kol pavyko susigyventi su sia liga... Dabar kai paziuriu i savo mergytes, sunku patiketi, kad mazoji budama poros menesiu ant skruostuku visiskai neturejo odos, buvo vientisa slapiuojanti zaizda...
labas
Nova27, sveika
nu ką, maniškiui jau irgi pablogėjimas
visą savaitę prasčiau naktimis miegojo, o šiąnakt pradėjo kasytis, iki šiol niekada nesikasė, o va db prasidėjo ir šitas "džiaugsmas"
nugara, rankos ir galva visa smulkiais spuogeliais išberta, žandai jau apdraskyti
galvytė irgi
o man kai tyčia tavegilis pasibaigęs
šiandien einu recepto pas gydytoją. jau laukiu vasaros, nes toks jausmas, kad visą šaltą/drėgną sezoną ir nebus nei ramybės, nei gražaus vaiko

Nova27, sveika

nu ką, maniškiui jau irgi pablogėjimas

Na o maniškiui niekaip nepraeina pablogėjimas. Ir įgavom dar vieną, ir turbūt labai retą formą...Kiekvienas stipresnis bėrimas yra lydimas pakilusios temperatūros, kartais ir gana aukštos.
Nuo liepos mėnesio vos ne nuolat esame su temperatūra...
Lyg maža būtų, girdisi ūžesiukai širdutėje. Reikės eiti tirtis.
Ar dar kam nors yra buvę taip, kad kiltų temperatūra?

Lyg maža būtų, girdisi ūžesiukai širdutėje. Reikės eiti tirtis.
Ar dar kam nors yra buvę taip, kad kiltų temperatūra?
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 09 19, 15:53)
As kaip tik nauja pakuote tailandietisku nupirkau. 2 dienas patepliojau kur blogiausiai buvo, iskart atsigavo vaikas. Ziuresim kaip toliau bus...praeitais metais su jais isisinejusios zidinius isgydem ir daugiau neatsinaujino, nors mityboje nieko nepakeiteme.
Kaip, Serpentine, laikotės jūs?Gal pagerėjo mažylio būklė?
Prasilenkė žinutės

kas čia jums per forma?tikrai kažkas mistiško, su temperatūra

Papildyta:
QUOTE(Nova27 @ 2013 09 27, 10:02)
Sveikos, tikiuosi priimsite mane i savo gretas. Gyvenam ir mes su siuo baubu. Is mano triju mergyciu tik vyriausioji turejo silpna AD forma (plemais buvo nuejusios tik kojos) ir ja gan lengvai isaugo. O stai abi maziukes su negalia del sunkaus atopinio dermatito. Tiesa didesnioji jau pagerejusi, jau galim daugiau valgyti visko, o su mazaja vis dar griezta dieta, kol maitinau MP tai ir as dietinausi iki kol mazylei suejo 1 metai ir vienas menuo (ilgiau maitinti vyras nebeleido del paslijusios sveikatos ir labai stipriai kritusio svorio). Daug asaru islieta ir nervu sugadinta kol pavyko susigyventi su sia liga... Dabar kai paziuriu i savo mergytes, sunku patiketi, kad mazoji budama poros menesiu ant skruostuku visiskai neturejo odos, buvo vientisa slapiuojanti zaizda...
Skaitau ir matau, kad ne aš viena neatlaikiau MP su dieta - psichologiškai žiauriai sunku

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 09 27, 14:24)
Laikykites

QUOTE(arunele @ 2013 09 27, 14:30)
Skaitau ir matau, kad ne aš viena neatlaikiau MP su dieta - psichologiškai žiauriai sunku
metus ištempiau - daugiau
nors pieno turėjau....pakankamai

As dar psichologiskai buciau atlaikius, nors ziaurei sunku.... Bet va, fiziskai paluzau

Arunele, per kiek laiko tu nutraukei maitinima MP?