Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(fufute @ 2013 09 27, 15:03)
Laikykites  4u.gif  O ka daktarai sako?
As dar psichologiskai buciau atlaikius, nors ziaurei sunku.... Bet va, fiziskai paluzau  verysad.gif 
Arunele, per kiek laiko tu nutraukei maitinima MP?

tą reikia daryti greitai - iš karto pasiruošti mišinuką ir jokių MP.
Pora dienų kritinės (reikalaus MP, verks naktimis), o savaitė adaptacijai - pakanka. Bet tai įveikiama bigsmile.gif Tik nebandykite vėl grįšti prie MP, nes vaikutis nesupras, kodėl tai duoda mama, tai neduoda...Jei smarkiai kaupsis pienas - truputį nutraukite, kol paminkštės ( tik neištraukite daug, nes vėl gaminsis pienas), pieną išpilkite.Taip po truputėlį nutraukimus retinkite, kuo mažiau gerkite skysčių ir mažiau valgykite ( viskas dėl pieno gamybos mažinimo).
nežinau, kokios jums skirtos dietos, bet tai, ką valgiau aš - man buvo alkio jausmas pastovus, net ir pavalgius, nors valgiau dideliais kiekiais...negalėjau daugiau...ir svoris krito...
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 09 27, 15:12)
tą reikia daryti greitai - iš karto pasiruošti mišinuką ir jokių MP.
Pora dienų kritinės (reikalaus MP, verks naktimis), o savaitė adaptacijai - pakanka. Bet tai įveikiama bigsmile.gif Tik nebandykite vėl grįšti prie MP, nes vaikutis nesupras, kodėl tai duoda mama, tai neduoda...Jei smarkiai kaupsis pienas - truputį nutraukite, kol paminkštės ( tik neištraukite daug, nes vėl gaminsis pienas), pieną išpilkite.Taip po truputėlį nutraukimus  retinkite, kuo mažiau gerkite skysčių ir mažiau valgykite ( viskas dėl pieno gamybos mažinimo).
nežinau, kokios jums skirtos dietos, bet tai, ką valgiau aš - man buvo alkio jausmas pastovus, net ir pavalgius, nors valgiau dideliais kiekiais...negalėjau daugiau...ir svoris krito...

As dabar diena duodu ozkos piena (mum misinuka bijo daktarai duoti), o vakare ir nakti - dar MP. Cia dar tik 2-a diena. Tai ir galvoju, kiek cia man laiko taip testi... Manau, gal kokia savaite taip, o jau paskui is vis trauksiu. As planuoju nakti nieko neduoti gerti del refliukso.
Man labai sunku moraliskai baigti maitinima... bet kito kelio nera
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 09 27, 15:50)
As dabar diena duodu ozkos piena (mum misinuka bijo daktarai duoti), o vakare ir nakti - dar MP. Cia dar tik 2-a diena. Tai ir galvoju, kiek cia man laiko taip testi... Manau, gal kokia savaite taip, o jau paskui is vis trauksiu. As planuoju nakti nieko neduoti gerti del refliukso.

Neduokite nakty -staigus užbaigimas geresnis pasirinkimas,mažiau streso mažiukui, jis greitai pamirš MP, ir miegos naktimis geriau bigsmile.gif sėkmės
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 09 27, 16:16)
Neduokite nakty -staigus užbaigimas geresnis pasirinkimas,mažiau streso mažiukui, jis greitai pamirš MP, ir miegos naktimis geriau bigsmile.gif sėkmės

Kazkaip man pavyko su juo susitarti graziuoju, kad diena geria ozkos pienuka, o vakare ir nakti - mamos. Ir visiskai be streso pakolkas viskas vyksta. Tik jis mazai man jo isgeria. Gal koki puodeli, tik... Bijau, kad skysciu jam netruktu, jei visiskai nutrauksiu MP.
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 09 27, 14:50)

O kuo Jums pasireiske tas refliuksas? Atpylinejimu net tokiam amziui? Ar dar kuo? Kaip nustate?
Atsakyti
QUOTE(Garbo* @ 2013 09 27, 16:27)
O kuo Jums pasireiske tas refliuksas? Atpylinejimu net tokiam amziui? Ar dar kuo? Kaip nustate?

Tiesiog girdedavosi ir jausdavau, kaip viskas jam sukyla i virsu pavalgius. Kartais atpildavo, bet dazniausiai nea. Ir antra - del rugsciu seiliu jam nuolat pabertas kakliukas ir , kaip daktarai vadina, "seilinukas": ten kur seiles patenka po kakliuku ant krutineles.
Dabar reikia tiketis,kad viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Garbo* @ 2013 09 27, 15:27)

Ir man tas pats klausimas iškilo g.gif

O dėl mūsų...Visi gydytojai skirtingų nuomonių, bet realiai visi trauko pečiais...neva kažkada išaugs. Bet juk mums dabar gyventi reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 09 27, 16:48)
O dėl mūsų...Visi gydytojai skirtingų nuomonių, bet realiai visi trauko pečiais...neva kažkada išaugs. Bet juk mums dabar gyventi reikia unsure.gif

Cia baisiausia, kaip daktarai nezino...
Atsakyti
Labas Stiprios mamos 4u.gif ,

Nuo vasaros pradžios nebesilankiau temutėje..., nes esame dideliame pagerėjime...(tris kartus beldziu I medi)...
Todėl noriu pasidalinti patirtimi...

Praeitą rudenį laaabai staiga pablogėjo iki labai sunkios formos... verysad.gif . Žiemą gulėjome Antakalnio alergologiniame, padarė tyrimus rado labai daug alergenų, juos išėmus niekas negerėjo... verysad.gif . Vaikas buvo irzlus, kasėsi pastoviai, patalynė kruvina ir tt. Tepėm viskuo kas įmanoma (hormnais kartais - taip pat).Pavasarį sužinojom apie homeopatą Rastenį Anykščiuose ir apsilankius pas jį, padėjom vartoti žirniukus...Vasarą dar buvo blogai, bet į galą staiga labai pagerėjo thumbup.gif .Dabar pabertos tik kojytės bet žaizdų nėra thumbup.gif , vaikas tapo visai kitu - linksmas ir laimingas wub.gif , tiesiog negalim atsidžiaugti smile.gif .Tiesa pagerėjimas sutapo su atostogomis prie jūros...
Nežinau ar tai sutapimas, bet , kažkaip tikiu, kad homeopatonis gydymas mums padeda... ax.gif .
SĖKMĖS smile.gif
Atsakyti
Serpentine,skaitau, ir širdį spaudżia verysad.gif kaip sunku, kai nei daktarai neżino, kas vyksta vaiko organizme unsure.gif

Smagu, kam pagerėjimas thumbup.gif

O aš tokia nevykėle jaućiuosi -visada galvojau, kad tavegylis receptinis blink.gif kažkaip išsisukom su zyrtecu iki šiol unsure.gif nupirkau tavegylio, tikiuosi šiąnakt miegos, nes jau savaitė be normalaus miego, poilsio trūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 09 27, 19:39)
Serpentine,skaitau, ir širdį spaudżia verysad.gif  kaip sunku, kai nei daktarai neżino, kas vyksta vaiko organizme unsure.gif 

Smagu, kam pagerėjimas  thumbup.gif 

O aš tokia nevykėle jaućiuosi -visada galvojau, kad tavegylis receptinis blink.gif  kažkaip išsisukom su zyrtecu iki šiol  unsure.gif  nupirkau tavegylio,  tikiuosi šiąnakt miegos, nes jau savaitė be normalaus miego, poilsio trūksta unsure.gif

O mums docentė tik zyrtc rekomenduoja, tevagyliui - ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 09 27, 11:12)
labas 4u.gif
Nova27, sveika  mirksiukas.gif

nu ką, maniškiui jau irgi pablogėjimas  verysad.gif  visą savaitę prasčiau naktimis miegojo, o šiąnakt pradėjo kasytis, iki šiol niekada nesikasė, o va db prasidėjo ir šitas "džiaugsmas"  verysad.gif  nugara, rankos ir galva visa smulkiais spuogeliais išberta, žandai jau apdraskyti  verysad.gif  galvytė irgi verysad.gif  o man kai tyčia tavegilis pasibaigęs  verysad.gif  šiandien einu recepto pas gydytoją.  jau laukiu vasaros, nes toks jausmas, kad visą šaltą/drėgną sezoną ir nebus nei ramybės, nei gražaus vaiko verysad.gif

dėl pablogėjimo užjaučiu, bet tavegylio aš neduočiau, jį galima tik kartais duoti, bet labai retai, geriausia duoti zyrtecą arba claritiną, pastarasis maniškiui labiausiai tinka mirksiukas.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 09 27, 14:24)
Na o maniškiui niekaip nepraeina pablogėjimas. Ir įgavom dar vieną, ir turbūt labai retą formą...Kiekvienas stipresnis bėrimas yra lydimas pakilusios temperatūros, kartais ir gana aukštos. blink.gif Nuo liepos mėnesio vos ne nuolat esame su temperatūra...

Lyg maža būtų, girdisi ūžesiukai širdutėje. Reikės eiti tirtis.

Ar dar kam nors yra buvę taip, kad kiltų temperatūra?

Maniškiui būdavo kartais ir su temperatūra.
O tu negalvoji, kad čia galėtų būti susiję su tuo tailandietišku tepalu, kas žino ko ten prikišta, dabar gal būt visa jėga trenkė tai, kas buvo nuslopinta g.gif
Atsakyti