Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 6

QUOTE(ziv @ 2013 06 20, 14:33)
Panasu, kad Fabijoniskiu ir Baltupiu darzeliai vieni paskutiniu bus.

Ir aš taip spėju.. Nors ir suprantu juos - aš pati nenorėčiau kišt nosies į tokius skaičius laukiančių vaikų biggrin.gif

QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 20, 14:36)
man tai idomiausia ar kitais metais isliks ta pati eile smile.gifsmile.gif

Jei išlieka ta pati eilė, tai tada kaip ir prapuola toji logika užrašymo tik einamiesiems metams.. g.gif Net nežinau, aš jaučiu vis tiek jau rašyčiau į kitus darželius, labiau pasižiūrėčiau, kur konkurencija mažesnė, kur prie darbo savo arčiau..

QUOTE(indica @ 2013 06 20, 14:42)
Mano sesė skambinosi į vieną Grigiškių darželį, tai jai pasakė, kad sąrašai turėtų būt iki rugpjūčio biggrin.gif

Tai ir vakar vienai mamytei gi sakė, kad tik rugsėjį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2013 06 20, 15:42)
Mano sesė skambinosi į vieną Grigiškių darželį, tai jai pasakė, kad sąrašai turėtų būt iki rugpjūčio biggrin.gif

matyt netycia koks narkomanas atsiliepe

bet jei is naujo registruoti, manau visiska neteisybe butu, seniai laukiantis nebetenka pranasumo. Suprantu vel visokiu prioritetiniu atsiras ir sansai s..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 20 birželio 2013 - 13:52
Paskambinau i Jurgineli, sake: ai nezinau ar gavau sarasus, dar neziurejau, paziuresiu kaskada, pakabinsiu jei gausiu, nepergyvenkit, per rugpjuti ateskit gimimo liudijima ir kopija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2013 06 20, 14:59)
Paskambinau i Jurgineli, sake: ai nezinau ar gavau sarasus, dar neziurejau, paziuresiu kaskada, pakabinsiu jei gausiu, nepergyvenkit, per rugpjuti ateskit gimimo liudijima ir kopija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rugpjūtį nunešęs dokumentus rasi kitą vaiką saviškio vietoje ir vėl sėkmingai laukt metus galėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 20, 14:49)
matyt netycia koks narkomanas atsiliepe

bet jei is naujo registruoti, manau visiska neteisybe butu, seniai  laukiantis nebetenka pranasumo. Suprantu vel visokiu prioritetiniu atsiras ir sansai s..

Na tai jei iš naujo registruojam, tai iš naujo veikia principas "kas pirmesnis": Naujametinę naktį eini ne fejerverkais grožėtis, o vaiko registruoti. smile.gif Arba vėl netikėtai paankstina registraciją ir lieki ant ledo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Laukiam ir mes tos dienos kaip išganymo lotuliukas.gif Gal yra laukiančių į Vieversy (Žirmunuose)?
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 06 20, 16:15)
Na tai jei iš naujo registruojam, tai iš naujo veikia principas "kas pirmesnis": Naujametinę naktį eini ne fejerverkais grožėtis, o vaiko registruoti. smile.gif Arba vėl netikėtai paankstina registraciją ir lieki ant ledo smile.gif

na taip, bet pirmesne registruodma is naujo nebusiu jokiu atveju. Cia nebent i naujus darzus. As lieku prie tu paciu, o jei kokias grupes naujas kurs, tada gailesies zmogus pabeges
as manau ten kur mazesne konkurencija kitamet gali buti didele, jei islieka dabartine eile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 20 birželio 2013 - 14:23
QUOTE(1rma @ 2013 06 20, 15:15)

Logika kaip ir aiški, nes pirmus metus pretenduojantys į darželį gi nori patekti lygiai taip pat smarkiai.Antraip jie du metus jokių šansų neturėtų/turėtų labai mažus... (na, jei grupės 1-3 metukų)
Atsakyti
QUOTE(Liepune @ 2013 06 20, 16:22)
Logika kaip ir aiški, nes pirmus metus pretenduojantys į darželį gi nori patekti lygiai taip pat smarkiai.Antraip jie du metus jokių šansų neturėtų/turėtų labai mažus... (na, jei grupės 1-3 metukų)

kuris nori labiau patekti, o tiksliau turi teise patekti, ar laukiantis pirmus metus , ar antrus, pries tai mokejes pinigus uz privatu ? smile.gif cia jau nebe sansu klausimas... nes antrus metus laukiantys tokiu sansu jau seniai neturejo smile.gif
Atsakyti
Geniuku Kalve naujamiestyje dar sarasu neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 20, 15:27)
kuris nori labiau patekti, o tiksliau turi teise patekti, ar laukiantis pirmus metus , ar antrus, pries tai mokejes pinigus uz privatu ? smile.gif cia jau nebe sansu klausimas... nes antrus metus laukiantys tokiu sansu jau seniai neturejo smile.gif

Na, aš tai nekategoriška tuo klausimu, nors pati priklausau antrajai, už privatų jau daugiau nei du metus mokėjusiųjų pusei. Ir tikrai gana sunkiai finansine prasme tai jaučiam.
Visgi susitaikyčiau ir su kita tvarka, svarbu, kad ji būtų aiški ir planuota, o ne tokia stichinė, kokią matome dabar:)
Atsakyti
QUOTE(Liepune @ 2013 06 20, 16:30)
Na, aš tai nekategoriška tuo klausimu, nors pati priklausau antrajai, už privatų jau daugiau nei du metus mokėjusiųjų pusei. Ir tikrai gana sunkiai finansine prasme tai jaučiam.
Visgi susitaikyčiau ir su kita tvarka, svarbu, kad ji būtų aiški ir planuota, o ne tokia stichinė, kokią matome dabar:)

tai ir as susitaikyciau, ka darysi smile.gif cia tik mano nuomone kas yra teisinga. jei leistu rinktis, va tada diskusijos butu. Bet manau atsiras priesingu atveju, kas ir pakovos, as tai jau del to nervu negadinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 20 birželio 2013 - 14:39