Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 6

QUOTE(Liepune @ 2013 06 20, 15:30)
Na, aš tai nekategoriška tuo klausimu, nors pati priklausau antrajai, už privatų jau daugiau nei du metus mokėjusiųjų pusei. Ir tikrai gana sunkiai finansine prasme tai jaučiam.
Visgi susitaikyčiau ir su kita tvarka, svarbu, kad ji būtų aiški ir planuota, o ne tokia stichinė, kokią matome dabar:)

Va, aš irgi už tai, kad tvarka būtų aiški ir tiek. Kokia jau ji bus nėra taip svarbu. Dabar tai visiška maišatis: vieni pildė prašymus darželyje, kiti per sistemą; vieni laukia n metų, kiti tik pusmetį; vieni į penkis, kiti į vieną vienintelį darželį.
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 06 20, 16:39)
Va, aš irgi už tai, kad tvarka būtų aiški ir tiek. Kokia jau ji bus nėra taip svarbu. Dabar tai visiška maišatis: vieni pildė prašymus darželyje, kiti per sistemą; vieni laukia n metų, kiti tik pusmetį; vieni į penkis, kiti į vieną vienintelį darželį.

manau kitamet bet kokiu atveju turetu buti aiskiau, nebebus prasymu uzsilikusiu darzeliuose. O kas jums is to, kad aiski tvarka ir nepapuolate ? geriau tai kas priklauso ir su sansais. Cia ne jums asmeniskai, as bendrai.
tai juk ir kitamet vieni per sistema kiti vietoj, manote visi kitamet pasirinks viena darzeli ? vel bus ivairiai

Dabar primeciau, nebent is naujo registruojantis aplenksime tuos, kurie jau kelis metus laukia ir stovi dabar pries mus eileje, kaip jiems ir priklauso smile.gif nu bet irgi negrazu ane smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 20 birželio 2013 - 14:50
merginos, priminkit prasau telefoniuka kuriuo reikia skambintis i savivaldybę... Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 20, 15:42)
manau kitamet bet kokiu atveju turetu buti aiskiau, nebebus prasymu uzsilikusiu darzeliuose. O kas jums is to, kad aiski tvarka ir nepapuolate ? geriau tai kas priklauso ir su sansais. Cia ne jums asmeniskai, as bendrai.
tai juk ir kitamet vieni per sistema kiti vietoj, manote visi kitamet pasirinks viena darzeli ? vel bus ivairiai

Kodėl nebebus? Jei eilė liks ta pati, vis dar vilksis prašymai iš darželių. O aiški tvarka man ir labai "iš to". smile.gif Nereiktų sėdėti panašioje temoje į šią ir gaudyti kiekvieną gurkšnį informacijos. biggrin.gif Žinočiau kada, kur, kaip ir kas turi man pranešti vienokias ar kitokias naujienas. Nereiktų sukti galvos, ar čia nepatekau, nes ten Kažkas kažką padarė ne taip, ar dėl to, kad ir turėjau nepatekti. Ir jaudintis nereiktų, kad gal Aš pati padariau kažką ne taip. smile.gif O šansai.. Nemanau, kad kitais metais jie bus kažkuom itin geresni. Turiu omeny savo vyresniąją. Jai ir kitais metais bus lygiai taip pat kaip ir šiemet. O mažoji manau pateks kitais metais tikrai ir jau visai nesvarbu, ar liks eilė nuo šių metų ar užsipildysim prašymą iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 06 20, 16:48)
Kodėl nebebus? Jei eilė liks ta pati, vis dar vilksis prašymai iš darželių. O aiški tvarka man ir labai "iš to". smile.gif Nereiktų sėdėti panašioje temoje į šią ir gaudyti kiekvieną gurkšnį informacijos. biggrin.gif Žinočiau kada, kur, kaip ir kas turi man pranešti vienokias ar kitokias naujienas. Nereiktų sukti galvos, ar čia nepatekau, nes ten Kažkas kažką padarė ne taip, ar dėl to, kad ir turėjau nepatekti. Ir jaudintis nereiktų, kad gal Aš pati padariau kažką ne taip. smile.gif O šansai.. Nemanau, kad kitais metais jie bus kažkuom itin geresni. Turiu omeny savo vyresniąją. Jai ir kitais metais bus lygiai taip pat kaip ir šiemet. O mažoji manau pateks kitais metais tikrai ir jau visai nesvarbu, ar liks eilė nuo šių metų ar užsipildysim prašymą iš naujo.

na sansai vel kiti atsiranda, kaip sakote aplenkti seniai laukiancius .. smile.gif o skaidrumu netikiu ir kitamet. o kodel sakote vyresniajai taip pat kitamet kaip siemet, jei isliktu sena eile.. ? Mano irgi laukia nuo 3m grupeje. As tai netikiu, kad visi taip ir lauks, neregistruos, manau dar sugebes uzlisti i prieki ir seni ir nauji, jei nauja eile..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 20 birželio 2013 - 14:55
O man toks klausmas g.gif ar pas visus tuos vaikucius, kurie pateko darzelius, buvo data 2013-07-01?
Atsakyti
pas mane buvo.
Atsakyti
niekaip nesulaukiu ziniu tai paskambinau i Vandeni ir Karusele tai Karuseleje pasake, jog nera sarasu, o vandenyje numyke kazka, kad pavardziu nemato dar, bet jau kaip ir formuojama, zodziu suprask kaip nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2013 06 20, 16:56)
pas mane buvo.

o kad ta data kazka reikstu wub.gif biggrin.gif

nes jau ziuriu isijauciau per daug belaukdama laugh.gif
Atsakyti
O man toks klausmas g.gif ar pas visus tuos vaikucius, kurie pateko darzelius, buvo data 2013-07-01? Ar jau i ta visai nekreipt demesio. Vis dar laukiam nekantriai ir viliames...
sudubliavau .. sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zyzliuke: 20 birželio 2013 - 14:59
dar neuzluzta saviv . psl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 20, 15:56)
niekaip nesulaukiu ziniu tai paskambinau i Vandeni ir Karusele tai Karuseleje pasake, jog nera sarasu, o vandenyje numyke kazka, kad pavardziu nemato dar, bet jau kaip ir formuojama, zodziu suprask kaip nori biggrin.gif

Tai idomu į kokį sąrašą žiūrėjo man atsakydamos, kad maniškės tokioj ir tokioj vietoj.. g.gif aš apie Karuselę

jau į užrašą "Sudaromos grupės į darželius" bežiūrint vemt norisi doh.gif ale reikėjo man netyčia į šią temą užsukt, iki tol gyvenau sau ramiai ir vargo nemačiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žadi: 20 birželio 2013 - 15:07