Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 6

Na va, jau abu savo vaikus matau prie lankanciu Delfinuko darzeli Boruzeliu ir Zuvyciu (n) grupes (tas n turbut reiskia kad nauja g.gif )
Dar patvirtinimo kol kas negavau jokio g.gif
Atsakyti
va jetus kaip faina, jau manyčiau tokiais atvejais galima tyliai džiaugtis! sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2013 06 20, 17:13)
Na va, jau abu savo vaikus matau prie lankanciu Delfinuko darzeli Boruzeliu ir Zuvyciu (n) grupes (tas n turbut reiskia kad nauja  g.gif )
Dar patvirtinimo kol kas negavau jokio  g.gif

ar buvo pas jus liepos 1 d. data doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žadi @ 2013 06 20, 16:05)
jau į užrašą "Sudaromos grupės į darželius" bežiūrint vemt norisi  doh.gif  ale reikėjo man netyčia į šią temą užsukt, iki tol gyvenau sau ramiai ir vargo nemačiau  lotuliukas.gif
Aš čia paskaičiau ir man pilvą sukt ėmė, koks jaudulys. O taip tai vis patikrindavau ir tiek.
Bet mačiau į mūsų daržiuką kur laukiam pateko vaikučių, tai dabar žinok mes nepatekom ar vis dar šansų yra, nors vis dar formuojamos grupės.

Dar klausimas gavus pranešimą į daržiuką su gimimo liudijimu, pasu, o gyvenamosios vietos deklaracija nauja reikalinga popierinė? Mes pristatėm kai rašėm prašymą darželiuose. Ačiū.

Sveikinimai gavusiems gerų žinių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 20 birželio 2013 - 15:18
QUOTE(žadi @ 2013 06 20, 16:05)
Tai idomu į kokį sąrašą žiūrėjo man atsakydamos, kad maniškės tokioj ir tokioj vietoj..  g.gif aš apie Karuselę

jau į užrašą "Sudaromos grupės į darželius" bežiūrint vemt norisi  doh.gif  ale reikėjo man netyčia į šią temą užsukt, iki tol gyvenau sau ramiai ir vargo nemačiau  lotuliukas.gif

nu nieko nebesuprantu, skambinsiu dar karta biggrin.gif

nugis paskambinau- sake nera sarasu pas juos. Fabuose Karusele Gedvydziu g 25 va siuo tel nr +370 5 248 3544
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida+2: 20 birželio 2013 - 15:23
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 20, 15:17)
ar buvo pas jus liepos 1 d. data  doh.gif  lotuliukas.gif

Taip data buvo 2013-07-01, nors pries pakeitima stovejo 2013-03-01 (nes tikejausi pakliuti i laisvas vietas)
Atsakyti
Aš skambinau į du darželius, tai vienam darželį sakė, kad direktorė serga ir tik antradienį bus tada ir pasakys, nes be direktorės niekas daugiau pažiūrėt negali (darželyje Užupiukas), o kitame sakė, kad i lopšelio grupes sistemoje tik 5 vaikai dar įmesti ir mūsų tarp jų dar nėra (darželyje Rasa). Tai tiek žinių...smile.gif
Atsakyti
i bitute yra laukianciu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 20, 16:19)
nu nieko nebesuprantu, skambinsiu dar karta biggrin.gif

nugis paskambinau- sake nera sarasu pas juos. Fabuose Karusele Gedvydziu g 25 va siuo tel nr +370 5 248 3544

tuo pačiu skambinau... gal į kokį seną sąrašą žiūrėjo? patikrino ar reliai turėtume šansus patekt į jų darželį..
Atsakyti
QUOTE(žadi @ 2013 06 20, 16:26)
tuo pačiu skambinau... gal į kokį seną sąrašą žiūrėjo?  patikrino ar reliai turėtume šansus patekt į jų darželį..

tai patikrino ar realiia galetumrt ir ar tikrai pakliuvot tai skirtingi gal dalykai ax.gif realiu sansu ir mes turim, bet va naujienu vis laukiam su nekantrumu
biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, ka tik pamaciau kad ir mes papuolam, darzelis bitute, pasikeite statusas, Liko ta data 2013-07-01 ir tik prisidejo uzrasas prie datos kad lanko nuo 2013-07-01 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osn: 20 birželio 2013 - 15:37
sveikinimai visoms mamytems 4u.gif

o gal yra laukianciu i Pusyneli, gal turite ziniu kas?
Atsakyti