Dar patvirtinimo kol kas negavau jokio
Na va, jau abu savo vaikus matau prie lankanciu Delfinuko darzeli Boruzeliu ir Zuvyciu (n) grupes (tas n turbut reiskia kad nauja
)
va jetus kaip faina, jau manyčiau tokiais atvejais galima tyliai džiaugtis! sveikinu!
QUOTE(ciombocka @ 2013 06 20, 17:13)
Na va, jau abu savo vaikus matau prie lankanciu Delfinuko darzeli Boruzeliu ir Zuvyciu (n) grupes (tas n turbut reiskia kad nauja
)
ar buvo pas jus liepos 1 d. data
QUOTE(žadi @ 2013 06 20, 16:05)
jau į užrašą "Sudaromos grupės į darželius" bežiūrint vemt norisi
ale reikėjo man netyčia į šią temą užsukt, iki tol gyvenau sau ramiai ir vargo nemačiau
Aš čia paskaičiau ir man pilvą sukt ėmė, koks jaudulys. O taip tai vis patikrindavau ir tiek. Bet mačiau į mūsų daržiuką kur laukiam pateko vaikučių, tai dabar žinok mes nepatekom ar vis dar šansų yra, nors vis dar formuojamos grupės.
Dar klausimas gavus pranešimą į daržiuką su gimimo liudijimu, pasu, o gyvenamosios vietos deklaracija nauja reikalinga popierinė? Mes pristatėm kai rašėm prašymą darželiuose. Ačiū.
Sveikinimai gavusiems gerų žinių
QUOTE(žadi @ 2013 06 20, 16:05)
Tai idomu į kokį sąrašą žiūrėjo man atsakydamos, kad maniškės tokioj ir tokioj vietoj..
aš apie Karuselę
ale reikėjo man netyčia į šią temą užsukt, iki tol gyvenau sau ramiai ir vargo nemačiau 
nu nieko nebesuprantu, skambinsiu dar karta
nugis paskambinau- sake nera sarasu pas juos. Fabuose Karusele Gedvydziu g 25 va siuo tel nr +370 5 248 3544
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 20, 15:17)
Taip data buvo 2013-07-01, nors pries pakeitima stovejo 2013-03-01 (nes tikejausi pakliuti i laisvas vietas)
Aš skambinau į du darželius, tai vienam darželį sakė, kad direktorė serga ir tik antradienį bus tada ir pasakys, nes be direktorės niekas daugiau pažiūrėt negali (darželyje Užupiukas), o kitame sakė, kad i lopšelio grupes sistemoje tik 5 vaikai dar įmesti ir mūsų tarp jų dar nėra (darželyje Rasa). Tai tiek žinių...
i bitute yra laukianciu ?
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 20, 16:19)
nu nieko nebesuprantu, skambinsiu dar karta 
nugis paskambinau- sake nera sarasu pas juos. Fabuose Karusele Gedvydziu g 25 va siuo tel nr +370 5 248 3544
tuo pačiu skambinau... gal į kokį seną sąrašą žiūrėjo? patikrino ar reliai turėtume šansus patekt į jų darželį..
QUOTE(žadi @ 2013 06 20, 16:26)
tuo pačiu skambinau... gal į kokį seną sąrašą žiūrėjo? patikrino ar reliai turėtume šansus patekt į jų darželį..
tai patikrino ar realiia galetumrt ir ar tikrai pakliuvot tai skirtingi gal dalykai
Sveiki, ka tik pamaciau kad ir mes papuolam, darzelis bitute, pasikeite statusas, Liko ta data 2013-07-01 ir tik prisidejo uzrasas prie datos kad lanko nuo 2013-07-01
sveikinimai visoms mamytems
o gal yra laukianciu i Pusyneli, gal turite ziniu kas?
o gal yra laukianciu i Pusyneli, gal turite ziniu kas?