QUOTE(Ms_JoJo @ 2013 08 09, 14:46)
Labas
Buvau pas Sidlauska konsultajoje del mazgines striumos,turiu mazgeli viena izoechogeniska .8 x1cm,paliko nekoki ispudi jis man.Pries tai dariausi echo privacioje klinikoje,rado tik mszheli,visa kita gerai,o va Sidlaukas rado visa pakitusia skdliauke,mazus zidinius. O echoskopijas skyre tik savaite...arba man netiksliai istyre,atsirado pakitimai per savaite arba daktaras sutirstina spalvas...
Paskyre tyrimus kraujo,paeme biopsija skydliaukes ir mazgelio,resultatai rugsejo gale bus o_O cia be komentaru,tikejausi greitesnio resultato.Ir israse jis man L thyroxine ar kazkaip pan be kraujo rezultatu atsako,speja matyt,kad bus hipo,dar turiu as jam pasiskambinti del atsakymo. Tikrai negrysiu pas ji konsultuotis,nepatiko jis man...
Kas svarbiausia,nejauciu as jokiu pozymiu,nu gal pavargus daugiau,turint du vaikus,tas manau yra normalu
Keista

as ir lankausi pas Sidlauska, neturiu nusiskundimu. Del tyrimu atsakymu - as visada paprasau sesutes, kad adsiustu man el pastu, atsakymus gaunu ta pacia diena, jei kraujas ryte priduotas. Del biopsijos - man dare viena vieninteli karta, pries kokius nepilnai 3 metus, bet nepamenu, po kiek laiko atsakymai. Sake man sesute, kad jis atostogaus dabar. O jus Kaune ar Vilniuj lanketes? Siaip ateiciai - pas endokrinologa net neverta eit, jei nesate pasidarius kraujo tyrimu, bent jau Vilniuj sesute visada ta pasako pacientam (telefonu ir gyvai).
Zinokit, pas mane ir tyrimu atsakymai buvo labai blogi, bet pagal savijauta viska nurasiau maziem vaikam ir nuovargiuui, nieko super blogo nejauciau, organizmas individualiai reaguoja, kitu mergaiciu atsakymai zymiai geresni, bet savijauta tragiska, kaip paskaitau.