Man moteriske primamajam klinikos sake,kad daktaras pasiima krauja nuleista ir biopsijas su savim ir klinika nieko nezino iki
Aciuuz info
Man moteriske primamajam klinikos sake,kad daktaras pasiima krauja nuleista ir biopsijas su savim ir klinika nieko nezino iki
jo sekancio vizito rugsejo gale
Na mano atveju palyginus kaip buvo ir kaip dabar yra geriant vaistus tai zymiai geriau . Tik pastebiu kad baimes yra, tiek visko prisigalvoju, tiek visko prisigalvoju,bijau , baimes jausmas toks didelis viskam,, supanikuoju kaip niekad net i smulkmenas kaip pagalvoju. Aciu D , kad emocine busena susitvarke, nes jau tiek buvo pavaziave kad....Tikiuosi po echo blogu ziniu neisgirst, susitvarkyt mmm ir kad svori susigrazint. Man tiek znk svoris jauciasi, visi sako normaliai atrodau, bet pati tiek kompleksuoju kad sakes...ir pvz kaip simptomuos raso kad uzkieteja viduriai , suleteja medz apykaita, tai man geriant tiroksina suleteja medz apykaita ir i wc reciau vaikstau nei pries tai
Labas
Ir vel as
Busiu drauge jusu,pagal rezultatus man mazas nukrypimas nuo normu ir nustatyta hipo,gavau gert vaistus
O po kiek laiko gerimo pasijauti geriau?
As dar maitinu pati,truputi prisibijau,bet sake daktaras,kad saugus vaistai ir ner ko pergyvent
Ir vel as
Busiu drauge jusu,pagal rezultatus man mazas nukrypimas nuo normu ir nustatyta hipo,gavau gert vaistus
As dar maitinu pati,truputi prisibijau,bet sake daktaras,kad saugus vaistai ir ner ko pergyvent
QUOTE(Ms_JoJo @ 2013 08 12, 18:04)
Labas
Ir vel as
Ir vel as
Pakankamai greit pasijutau energingesne vakarais, nu po savaites tikrai jauciau, gal ir greiciau. As ir maitinu, bet faktas, per piena vaikutis gauna tiroksino, nieko tokio, jei nedidele doze.
Piene
beje ne i tema,jusu mazylis 1 d vyresnis uz manaji,sorry uz off topic,beje saunuole esat del maitinimo
QUOTE(Ms_JoJo @ 2013 08 12, 21:35)
Piene
beje ne i tema,jusu mazylis 1 d vyresnis uz manaji,sorry uz off topic,beje saunuole esat del maitinimo 
Aciu
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Šiandien patvirtino, kad man lėtinio autoimuninio tiroidito pradžia
Jei ne kita liga, dėl kurios dariausi tyrimus, tai būčiau ir toliau save laikiusi miegapele - daug miegu, jaučiuosi visąlaik pavargusi...
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 08 14, 22:04)
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Šiandien patvirtino, kad man lėtinio autoimuninio tiroidito pradžia
Jei ne kita liga, dėl kurios dariausi tyrimus, tai būčiau ir toliau save laikiusi miegapele - daug miegu, jaučiuosi visąlaik pavargusi... 
sveika
QUOTE(xiuke @ 2013 08 15, 00:56)
Baltmės
QUOTE(gatana74 @ 2013 08 15, 16:41)
Aš visada geriu tuo pačiu metu 4 val ryto, tada galiu ryte ramiai gerti kavą, o be to galvos neskauda.
taip anksti geriate vaistus? o geriant tiroksina negalima gerti kavos?