Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(GiedrėM @ 2013 08 16, 13:06)
Nukrypimas vertas endokrinologo konsultacijos.

Mano TTH 8, tai israse tiroksina...
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 08 16, 12:06)
Nukrypimas vertas endokrinologo konsultacijos.

Taip, rugsejo pradzioje esu pas gyd. uzsirasius. FT4 mano 11.6 , na tikiuosi man nieko labai blogo nepasakys.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 08 16, 13:27)
Taip, rugsejo pradzioje esu pas gyd. uzsirasius. FT4 mano 11.6 , na tikiuosi man nieko labai blogo nepasakys.

Bet tai nieko ir gero nepasakys. As sia savaite buvau konsultacijoj pas Endokrinologe. Tai sake reikes visa gyvenima gerti ta tiroksina. Nes skydliaukes funkcija neatsistato.
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2013 08 16, 10:25)
merginos, o kurios geriate ilgiau tiroksina-du metus ir ilgiau nepastebite kad blogiau sirdele veiktu? man kazko labai dusinimas atsirado ir taip kazkaip i sirdi duria.

QUOTE(panterra9 @ 2013 08 16, 11:48)
Man tas pats prasidejo pries 2 savaites, anksciau nieko panasaus nebuvo. Tiroksina geriu 3 metus.

Vasaros metu gali taip nutikti. Kada paskutinį kartą darėtės TTH tyrimą? Gal dozę reiktų koreaguot. Gerai sureguliuota dozė jokių neigiamų pojučių sukelto negali. Jei kažką jaučiate ne taip kartokit tyrimą konsultuokitės su gydytoju. Tiroksina vartoju 4 metai, šią vasarą taip pat pajutau sutrikusį širdelės ritmą, pakartojau tyrimą- rezultatas perdidelė tiroksino dozę, ją sumažinus viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 08 16, 13:51)
Vasaros metu gali taip nutikti. Kada paskutinį kartą darėtės TTH tyrimą?

Tyrimus dariau tikrai senai, itaka man gali tureti ir klimato kaita - is vesaus ir dregno i labai silta vidurziemio - saules trukumo tikrai nera g.gif Buciau Lietuvoje greit nubegciau pasidaryti, o cia reikia dar susirasti kur ir pas ka...
Atsakyti
Saulė suaktyvina, būten vasaros metu rekomenduojama mažinti tiroksino dozę.
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2013 08 16, 11:48)
Man tas pats prasidejo pries 2 savaites, anksciau nieko panasaus nebuvo. Tiroksina geriu 3 metus.

Reikia kartoti tyrimus, man panašiai buvo, ir endo liepė kartoti tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 08 16, 15:43)
Reikia kartoti tyrimus, man panašiai buvo, ir endo liepė kartoti tyrimus.

Zinau , ieskausi info 4u.gif Taip ar taip senai laikas darytis tyrimus ...
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 08 16, 12:16)
Mano TTH 8, tai israse tiroksina...

O nuo tiroksino svoris auga ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 08 17, 14:51)
O nuo tiroksino svoris auga ? blush2.gif

Jis kelia apetita. Kaikurioms tinkama doze padeda sureguliuoti svori, deja didziajai daugumai ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2013 08 17, 14:36)
Jis kelia apetita. Kaikurioms tinkama doze padeda sureguliuoti svori, deja didziajai daugumai ne  4u.gif

man tai tikrai kelia apetitą, galiu visą dieną valgyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2013 08 17, 14:36)
Jis kelia apetita. Kaikurioms tinkama doze padeda sureguliuoti svori, deja didziajai daugumai ne  4u.gif

Nu va, gerai, kad pirma karta isgirdau sita dalyka, nes tikrai buciau anksciau laiko isigasdinus. Man tik po truputuku truputuka krenta. Tik nezinau sutapimas ar ne, bet po paskutinio dozes padidinimo, kazkokia mieguistesne dazniau jaustis pradejau, gal, kad silti orai g.gif
Atsakyti