Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(Dulsija @ 2013 08 18, 12:30)
O idomu mano GP (seimos gyd.) turetu atsiust? nezinau kokios cia taisykles.

Sito ir as nezinau 4u.gif Cia kur gyvenu dabar kolege su panasiom bedom sake atsakymus atsiuncia pastu pacientui ir kopija issiuncia GP taip pat, nes pagal GP siuntima.

Gal pasiskambinkit registraturai ir pasiteiraukit?
Atsakyti
O pries vartodamos vaistus , jus jautetes blogai ? kokie tai pazymiai ?
As savo noru paprasiau , kad man padarytu kraujo tyrimus , nors jauciuosi gerai ir kol kas nieko nesiskundziu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 08 19, 08:59)

Man asmeniskai buvo didziulis nuovargis, iki tokio lygio, kad net asaros riededavo - net vakarienes pasiimti nebeidavau , nes energijos nei laso nerasdavau. Taip pat gerokai padidintas jautrumas. Galvos oda baisiai sausa (dar dabar su tuo tenka pakovoti). Ir augantis svoris. Lygtai viska parasiau g.gif
Atsakyti
[quote=lauryna,2013 08 19, 07:59]
[quote]

Nieko neįprasto nejutau, tieisog būvo profilaktinis sveikatos tikrinimas ir pasiūlė pasitikrinti skydliaukę, va taip ir rado TTH virš 45 (nebepamenu net) ATPO virs 500, o aš jokių blogų pojučių nejutau.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 08 19, 07:59)
As savo noru paprasiau , kad man padarytu kraujo tyrimus , nors jauciuosi gerai ir kol kas nieko nesiskundziu.

Mane kankino pastovus nuovargis, galvos skausmas ir pakiles kraujospudis cool.gif Pirmaisiai ieskojau priezasciu pas kardiologa, si nusiunte pas endokrinologa ax.gif

Kazin kaip mano TTH (man vasara paskirta pertrauka nuo tikroksino) kazko savijauta prasteja paskutinem savaitem g.gif Siandien isvis prastai jauciuosi, svaista galva, silpna, pykina .... doh.gif Pas endo rugsejo 2 d. tai ir TTH neuzilgo jau reiks pasidaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 19 rugpjūčio 2013 - 18:26
QUOTE(Kamėja @ 2013 08 19, 20:23)

Kazin kaip mano TTH  (man vasara paskirta pertrauka nuo tikroksino) kazko savijauta prasteja paskutinem savaitem  g.gif

o kas Jums paskyrė tą pertrauką g.gif , čia dažnai diskutuojama, kad jokių pertraukų nereikia ir net negalima darytis...tai kaip neprastės savijauta, jei negeriate vaistų? doh.gif aš būna kokią dieną pamirštu, tai iškart jaučiasi...
Atsakyti
Kamėja, man irgi keista kad jums paskirta pertrauka. Gal jūsų skydliaukė dar pati gamina tiroksiną? Kokią dozę tiroksino gėrėt iki pertraukos?

Kad vasarą kažkiek mažinama dozę tai taip, bet nutraukt tiroksino vartojimo negalima, nebent tai ne autoimuninis tiroiditas, o tiesiog tarkim po gimdymo laikinai sutrikusi skydliaukės veikla.
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2013 08 19, 09:55)
Man asmeniskai buvo didziulis nuovargis, iki tokio lygio, kad net asaros riededavo - net vakarienes pasiimti nebeidavau , nes energijos nei laso nerasdavau. Taip pat gerokai padidintas jautrumas. Galvos oda baisiai sausa (dar dabar su tuo tenka pakovoti). Ir augantis svoris. Lygtai viska parasiau  g.gif

Na, pas mane tai nuovargio near, svorio pokyciu irgi nejauciu, tik galvos oda tai siaubingai sausa, kazkas baisaus, nebepadeda ir sampunai jokie, nei kaukes. sad.gif(( plaukai paslinko nemazai,, bet dabar lyg apstojo.
Atsakyti
Pas mane buvo visi simptomai, svoris, nuovargis, jautrumas, ant kaklo "žiedas" užsidėjo, žodžiu savijauta buvo baisi, o dauguma rašo kad vasara dozę mažina, man kaip tik padidino, gėriau 50, dabar 75. ir savijauta tikrai nebloga. tik va su plaukų slinkimų niekaip nesusitvarkau, slenka žiauriai.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 08 19, 22:52)
o kas Jums paskyrė tą pertrauką g.gif , čia dažnai diskutuojama, kad jokių pertraukų nereikia ir net negalima darytis...tai kaip neprastės savijauta, jei negeriate vaistų? doh.gif aš būna kokią dieną pamirštu, tai iškart jaučiasi...

Petrauka man paskyre naujoji endokrinologe, kad atsistatytu TTH ir ji ivertintu realia situacija, pas mane autoimuninis tiroiditas, ATPO 1300 ir geriant 50 mg po pusmecio isnyko mazgeliai, dar po pusmecio TTH nuo 1,67 nukrito iki 0,005. (rasiau cia apie tai...)
Tada rugsejo 2 d turiu su nauju tyrimu pasirodyti, kad ji ivertintu situacija is naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 20 rugpjūčio 2013 - 19:12
QUOTE(lauryna @ 2013 08 19, 08:59)

Jaučiausi kraupiai blogai. Labai stipriai prakaitavau (iki tiek, kad prakaitas žliaugė vos pajudėjus nekarštą dieną), pulsas buvo labai dažnas, širdis makalavosi taip, kad rodės iššoks iš krūtinės, skaudėjo širdies plote, tirpo pirštai, jaučiau didžiulį nuovargį, nuolat norėjau miego, užmigdavau lengvai, keldavausi sunkiai nepailsėjus, svaigo galva, temo akyse, garsas nuo vaizdo atsilikdavo. Ir dar dusulys stiprus. wacko.gif
Taip pat galvojau, kad kas su širdim, o gydytoja iškart skydliaukę tirti nusprendė ir nesuklydo.
Atsakyti
Oi taip taip, plauku slinkimas doh.gif Atrode kuokstais slinkti pradejo, dabar lyg ir sukontroliuota jau, na, gal ne taip kaip kadaise, bet palyginus ne taip ir baisu ax.gif
Atsakyti