Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

Sveikos sportininkes,

uzsidedu pliusa po 5 km begimo.
kas del mano svorio, tai noriu dar nuridenti kokis 3 kg, zinau, kad jie kristu nuo storu slaunu, nes daugiau nebera nuo ko kristi:D

pas mane slaunys tokios, kad kartais, kai perku kelnes, jos uzstringa teis slaunimis, o jei imu didesni dyi, tada sukasi aplink liemeni:D

as tikrai nebadauju. 4u.gif
Dabar skaitau Naturalus budas isvengti ligu ir tikrai pamazu keiciasi nuomone apie baltymus, taip ausktinamus profesionaliu sportininku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artari @ 2013 07 09, 09:08)
esu girdėjus - nežinau, ar tiesa?, kad per daug arbūzo negalima valgyti dėl to, kad galima apkrauti inkstų ir kepenų veiklą, galima net apsinuodyti wink.gif tas pats jei geriamas per didelis kiekis burokėlių sulčių wink.gif

Organų veikla sutrinka, kai su organais kažkas netvarkoj. Tai čia tokį "argumentą" dažniausiai pasiteikia tie, kurie rėkia, kad nuo skysčių gėrimo (2 L dienoj) jiems sugenda inkstai, nors realiai tie skysčiai tik parodo, kad pas juos inkstai ir taip nesveiki.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 09, 11:32)
Dabar skaitau Naturalus budas isvengti ligu ir tikrai pamazu keiciasi nuomone apie baltymus, taip ausktinamus profesionaliu sportininku  doh.gif

gal gali pasidalinti labiausia įstrigusiomis mintimis rolleyes.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 07 09, 11:36)
Organų veikla sutrinka, kai su organais kažkas netvarkoj. Tai čia tokį "argumentą" dažniausiai pasiteikia tie, kurie rėkia, kad nuo skysčių gėrimo (2 L dienoj) jiems sugenda inkstai, nors realiai tie skysčiai tik parodo, kad pas juos inkstai ir taip nesveiki.

tikriausia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 09, 12:32)
kas del mano svorio, tai noriu dar nuridenti kokis 3 kg, zinau, kad jie kristu nuo storu slaunu, nes daugiau nebera nuo ko kristi:D
pas mane slaunys tokios, kad kartais, kai perku kelnes, jos uzstringa teis slaunimis, o jei imu  didesni dyi, tada sukasi aplink liemeni:D

Čia tai super, kai kalbama ne apie pilvą 4u.gif
Baltai pavydžiu, nes po trijų nėštumų pilvas labai nepatinka...
Įdomu, ar buvo mūsų tarpe, kurios susitvarkė pilvuką po 2-3 nėštumų, na ir perkopusios 30-35 metus?
Gal senbuvės žino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2013 07 09, 13:15)
Čia tai super, kai kalbama ne apie pilvą 4u.gif 
Baltai pavydžiu, nes po trijų nėštumų  pilvas labai nepatinka...
Įdomu, ar buvo mūsų tarpe, kurios susitvarkė pilvuką po 2-3 nėštumų, na ir perkopusios 30-35 metus?
Gal senbuvės žino? smile.gif

Ką reiškia susitvarkė? Iki nėštumų liemens apimtis buvo 60cm , dabar kokie 63-64cm. Tai kaip ir nėra blogai, bet kaip sakant žmogui vis negana, tai noriu gražesnio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 07 09, 13:38)
Ką reiškia susitvarkė? Iki nėštumų liemens apimtis buvo 60cm , dabar kokie 63-64cm. Tai kaip ir nėra blogai, bet  kaip sakant žmogui vis negana, tai noriu gražesnio.  blush2.gif

Jei vis noris gražesnio, tai turėjau minty. mirksiukas.gif
Aš dar nesusitvarkiau, nežinau, kiek ten buvo prieš nėštumus, bet dabar nepatinka visai. Nebent ryte nepusryčiavus, tai dar galima žiūrėti... g.gif Bet nevalgius negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2013 07 09, 13:28)
Jei vis noris gražesnio, tai turėjau minty. mirksiukas.gif
Aš dar nesusitvarkiau, nežinau, kiek ten buvo prieš nėštumus, bet dabar nepatinka visai. Nebent ryte nepusryčiavus, tai dar galima žiūrėti... g.gif  Bet nevalgius negaliu biggrin.gif

o kiek laiko jau praėjo? smile.gif daug per nėštumą buvai priaugus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 09, 12:32)
pas mane slaunys tokios, kad kartais, kai perku kelnes, jos uzstringa teis slaunimis, o jei imu  didesni dyi, tada sukasi aplink liemeni:D

Čia daugelio bėda, nesuprantu, kokioms figūroms siuva tas kelnes, man visą gyvenimą aplink liemenį sukosi, o per leškas traška braška biggrin.gif išsprendžiau bėdą - kelnių nebenešioju biggrin.gif
Atsakyti
O man visu dzinsu beda ne liemuo, bet kad priekis nukara, tokia kaip rauksle pasidaro. Tai taaaaip sunku dzinsus rasti...
Atsakyti
QUOTE(Artari @ 2013 07 09, 16:26)
o kiek laiko jau praėjo? smile.gif daug per nėštumą buvai priaugus? smile.gif

2 metai jau praėjo, priaugus nelabai daug, po ~14-16kg, kurių nebeliko doh.gif
Atsakyti
as snd vakare , darysiu JM 6 weeks abs .. smile.gif Tai zinau kad prakaituosiu . biggrin.gif
Atsakyti
Aš standartinė blush2.gif galiu sau leisti net ir internetu kelnes pirktis, dažniausiai tinka.
Atsakyti