QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 07, 20:33)
As sveriu 60, ugis 170 cm, labai sunkiai krenta kg,
AR VISKAS gerai su mastymo suvokimu??? juk nera ka mesti. tavo kmi turbut apie 22, o toks laikomas, lb geru, 20 - idealus kmi.
hmmm...man tai nuotaikabuvo sugedus truputi. pora sav atgal nueinu su vaiku pas gydytoja. pasisveriau ir as tuo paciu. tai vietoj 173cm ugio pas mane belike 170cm -

na tikiuos cia susmego slanksteliai vaika nesiojant - gal esu siaip visgi aukstesne - na, o svoris, is mano svajotu 63kg, rode 66kg - na, masciau taip:tada buvo laikas pries mm - apie 1kg galejo buti skyciai, dar puse kg dzinsai/maike, dar tas faktas kad ne ryte sveriaus, taigi nesitustinus, nesislapinus - viskas manyje...dar, galejo buti 1kg raumenu paauge...
kaiman isvaziavau, dingo visi miltiniai -( mano silpnybe), dabar po 10dienu ar tiksliau dvieju savaiciu - tikrai jauciuos kad minus 2kg nuejo nuejo tikrai.... zoles, vaisiai, darzoves, pupos - superinis maistas, ankstiniai , jokiu miltiniu - tikrai super kirto per liemeni, ten, kur, kaip VV teigia, ir susikaupia vienas kitas papildomas pyragelis

...jauciuos sauniai ir energijos yra, tikrai pagaliau tikesiu, kad mityba visgi ne 70proc lemia, o net 80proc. nes kaime net nesportavau tiek, o graziai visas kunas atrode, visi skysciai nuejo net nuo slaunu (kurias ir taip stangriom laikiau), dar labiau islygejo oda....
red/red,gal tikrai esme yra tavo mityba: del toksiskumo nekrenta svoris, per daug viskas susiterse, tiesiog tau susilaiko visi vidiniai tarplasteliniai ir vidulasteliniai skysciai del drusku ir kt tersalu. nenori pirmas dvi dienas pavalgyt pvz vien arbuzo, daug daug - kad skysciais pramustum tuos toksinus, o po to ziuretis mityba - ne badaut, bet kol vasara, kazkaip suktis: kuo daugiau zalio, neapdorot maisto; cia visoms raginu: pvz, dARZVOVIU visai nevirkit vasara, isskyrus aisku bulves, ka imanoma zaliai zaliai - kiek begalima daugiau zalumos - kuo maziau miltiniu - ir tikrai turi pramust. salia darzoviu imkit mesa- as imu ankstinius - ir super turi buti.
dabar mano paskutine skaityta knyga tarptaunis bestseleris Dr Joel Fuhrman "Valgyk kad gyventum" - veganyste be miltiniu - vaisiai darzoves ankstiniai ir ciut riestutu/seklu - na tikrai super visokiais receptais ir zmoniu liudijimais - tau VV gal turetu patikti.
uzmaciau taip pat Shinyos "Jaunystes faktoriu", idomu kas ten naujo galiu buti. Sio autoriaus "Fermentu faktoriu" ir "Mikrobu faktoriu" turiu. abi knygos - super.