Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Shantalė @ 2013 07 22, 21:29)
Sveikos, aš vėl pradejau namuose sportuoti, nes noriu padailinti figura, numesti svorio.
ieskojau kokios nors programos bet nieko sau geresnio uz zuzka neradau. tai vis pasilieku prie jos pratimuku. gal kas nors is jusu irgi sportuojat pagal zuzka?

sveika, prisiungusi.

VV kalbejo apie zuzka man rodos 4u.gif

linijas tikrai įmanoma adailinti, aš pati sportuoju tik 4 mėnesius, bet kūnas visai kitoks 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien kai pradėjau sportuoti, taip galvą spausti pradėjo, jau ir išsigandau..
Bet greitai apie tai pamiršau ir labai gerai pasportavau biggrin.gif
good.gif
Atsakyti
sveikos sportininkes 4u.gif

man kartais sportuojat pradeda degti ausys, matyt spaudimas, pulsas sukyla ax.gif

kaip sekasi sportuoti?

norejau paklausti kaip ismokti daryti pilnus atsispaudimus, mergaitisku galiu padaryti daug, o stai military, vos 6 vnt. zinau, kad tai laiko klausimas, nu bet gal kaip nors imanoma, kokiais psec. pratimais ar pan, matyt rankos per silpnos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 25, 14:08)

man kartais sportuojat pradeda degti ausys, matyt spaudimas, pulsas sukyla ax.gif

kaip sekasi sportuoti?

norejau paklausti kaip ismokti daryti pilnus atsispaudimus, mergaitisku galiu padaryti daug, o stai military, vos 6 vnt. zinau, kad tai laiko klausimas, nu bet gal kaip nors imanoma, kokiais psec. pratimais ar pan, matyt rankos per silpnos schmoll.gif

Laba diena smile.gif retai aš čia reiškiuosi, bet vis paskaitinėju 4u.gif Apie atsispaudimus yra internete llabai gera PDF knyga, jei skaitote angliškai, vadinasi ji 7 Weeks to 100 Push-Ups Strengthen and Sculpt Your Arms, Abs, Chest, Back and Glutes smile.gif Aš taip pat iki sporto neišstenėdavau nei 3 atsispaudimų normalių, o dabar jau be pertraukų apie 30 padarau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 25, 12:08)
kaip sekasi sportuoti?
Aš ką tik po sporto. Dreba ir rankytės, ir kojytės biggrin.gif

Mano rankos irgi per silpnos pilniems atsispaudimams, vos kelis padarau... Nors ir ant kelių sunkoka kartais, silpna mano viršutinioji kūno dalis doh.gif
Atsakyti
Atainu pasigirt kokia šaunuolė šiandien buvau biggrin.gif 40min pratimų su svarmenim ir be svarmenų, tada 30min 4km bėgimas, o tada dar 23km su dviratuku biggrin.gif jaučiuos daug nuveikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 07 25, 16:00)
Atainu pasigirt kokia šaunuolė šiandien buvau biggrin.gif 40min pratimų su svarmenim ir be svarmenų,  tada 30min 4km bėgimas,  o tada dar 23km su dviratuku biggrin.gif jaučiuos daug nuveikus biggrin.gif

wow , tikrai daug , na saunuole smile.gif

O del atsispaudimu pilnu , manau cia laiko klausimas , kai rankos stipreja ir ju daugiau gali padaryti . As is vis nei vieno neistenedavau , o dbr jau 3 padarau . smile.gif

Beje noriu paklausti , ar man cia vienai ar jums visoms svoris sviruoja tarp 2 kg . Nes man svyruoja nup 58-60 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 25, 18:20)

Beje noriu paklausti , ar man cia vienai ar jums visoms svoris sviruoja tarp 2 kg . Nes man svyruoja nup 58-60  smile.gif

Tikrai ne vienai biggrin.gif ir man apie porą kg svyruoja pavalgius į vieną pusę, pasportavus ir po tualeto - į kitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 25, 14:08)

kaip sekasi sportuoti?

O tu nenorėk, kad viskas is karto pavyktų. Pasitreniruosi ir padarysi. biggrin.gif

Dėl silpnumo, tai aš irgi galvojau visad kad rankos silpnos. Nes ant turniko tik kokiom 20s ilgiau iškabau nei mano vyresnioji. O va ką šiandien mažoji išdarinėjo, tai man tik pasvajot. doh.gif
Atsakyti
As katik po 10km smile.gif Jauciuosi daug geriau begiodama ir sportuodama namie , nei i sale eidama bigsmile.gif

Per visa diena snd suveikiau 14km bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. gal kaikurios sportuojate ryte? kiek zinau geriausia yra sportuoti tusciu skrandziu, bet man kazkaip nelabai jegu buna is ryto tusciu skrandziu, tiesiog jauciu, kad negaliu isnaudoti tiek jegu kiek turiu. ar buna taip kam nors?
Atsakyti
Negaliu sportuot tusciu skrandziu, akyse juoduoja, silpna, sirdis permusa... na nebent ten 15 minuciu pastrikinet, o ilgiau tai niekaip.

Pavalgau apie 9h pusrycius, apie 11h sportuoju, nes dabar vasara, daug laisvo laiko, dar po pietu kartais sportuoju, kai noriu pajudet smile.gif Darau kardio apie 20-30min, kartais ilgiau, jei energijos per daug, o tada pratimai, ypac daug demesio skiriu apatinei kuno daliai.

BET YRA BEDA, pradejo skaudet po bet kokio pasokinejimo ar begimo pedoje tarp nykscio ir kito pirsto kazkur,lieciant, spaudziant nerandu skaudzios vietos, bet kazkur pedoje skauda. Nuo ko gali buti? Labai trukdo sportuot ir poto skauda ;(
Atsakyti