QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 25, 22:44)
As katik po 10km

Jauciuosi daug geriau begiodama ir sportuodama namie , nei i sale eidama
Per visa diena snd suveikiau 14km
Super

as sales visai nepasiilgus irgi. Namie jauciuosi kontroliuojanti veiksma, metodus ir tikslus. Salej nukrypdavo viskas perdau i ka kiti daro aplinkui... Ar ziuri kas i tave , ar geda gal kuri pratima daryti ir t.t. Ui , nepasiilgau tu laiku. Pries pora menesiu cia uosvis sveciavosi, tai stebejosi kaip as cia namie sportuoju. Sako ko neini i sporto kluba? Sunku net paaiskinti buvo, ilgai reiketu pasakoti jam. Bet tikiu kad zmonems keista
QUOTE(Shantalė @ 2013 07 26, 10:51)
Sveikos. gal kaikurios sportuojate ryte? kiek zinau geriausia yra sportuoti tusciu skrandziu, bet man kazkaip nelabai jegu buna is ryto tusciu skrandziu, tiesiog jauciu, kad negaliu isnaudoti tiek jegu kiek turiu. ar buna taip kam nors?
As ryte 99% sportuoju. Dazniausiai tusciu skrandziu, tik po vandens stiklines. Man tinka. Pavalgius negaleciau, viskas teliuskuoja , man ne

bet jei zinau kad ypatingai sunku cardio darysiu, suvalgau puse banano cukraus lygiui pakelti.
QUOTE(Metinekava @ 2013 07 26, 11:08)
Negaliu sportuot tusciu skrandziu, akyse juoduoja, silpna, sirdis permusa... na nebent ten 15 minuciu pastrikinet, o ilgiau tai niekaip.
Pavalgau apie 9h pusrycius, apie 11h sportuoju, nes dabar vasara, daug laisvo laiko, dar po pietu kartais sportuoju, kai noriu pajudet

Darau kardio apie 20-30min, kartais ilgiau, jei energijos per daug, o tada pratimai, ypac daug demesio skiriu apatinei kuno daliai.
BET YRA BEDA, pradejo skaudet po bet kokio pasokinejimo ar begimo pedoje tarp nykscio ir kito pirsto kazkur,lieciant, spaudziant nerandu skaudzios vietos, bet kazkur pedoje skauda. Nuo ko gali buti? Labai trukdo sportuot ir poto skauda ;(
O batai negali buti problema? Bet kuriuo atveju daryciau pertrauka, leisk pailset pedai kol kas , daryk pratimus virsutinei daliai.