Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Shantalė @ 2013 07 26, 11:51)
Sveikos. gal kaikurios sportuojate ryte? kiek zinau geriausia yra sportuoti tusciu skrandziu, bet man kazkaip nelabai  jegu buna is ryto tusciu skrandziu, tiesiog jauciu, kad negaliu isnaudoti tiek jegu kiek turiu. ar buna taip kam nors?

nepatartinta sportuoti tuščiu skrandžiu, prieš sportą 1 - 2 val reikia pavalgyti, jei mėsos su bulvėmis - tai 3 val. prieš. kūnui reikia energijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 26, 17:31)
nepatartinta sportuoti tuščiu skrandžiu, prieš sportą 1 - 2 val reikia pavalgyti, jei mėsos su bulvėmis - tai 3 val. prieš. kūnui reikia energijos g.gif

Aisq kad reikia valgyti . As pavalgisu , stengiuosi begti po 2 val , nes kitaip maistas lipa i virsu doh.gif
Atsakyti
Visada sportuoju tuščiu skrandžiu ryte, man taip patogiau, bloga nebūna, akyse nejuoduoja... g.gif
Vakare jau tingiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 25, 22:44)
As katik po 10km smile.gif Jauciuosi daug geriau begiodama ir sportuodama namie , nei i sale eidama  bigsmile.gif

Per visa diena snd suveikiau 14km  bigsmile.gif

Super 4u.gif as sales visai nepasiilgus irgi. Namie jauciuosi kontroliuojanti veiksma, metodus ir tikslus. Salej nukrypdavo viskas perdau i ka kiti daro aplinkui... Ar ziuri kas i tave , ar geda gal kuri pratima daryti ir t.t. Ui , nepasiilgau tu laiku. Pries pora menesiu cia uosvis sveciavosi, tai stebejosi kaip as cia namie sportuoju. Sako ko neini i sporto kluba? Sunku net paaiskinti buvo, ilgai reiketu pasakoti jam. Bet tikiu kad zmonems keista tongue.gif

QUOTE(Shantalė @ 2013 07 26, 10:51)
Sveikos. gal kaikurios sportuojate ryte? kiek zinau geriausia yra sportuoti tusciu skrandziu, bet man kazkaip nelabai  jegu buna is ryto tusciu skrandziu, tiesiog jauciu, kad negaliu isnaudoti tiek jegu kiek turiu. ar buna taip kam nors?

As ryte 99% sportuoju. Dazniausiai tusciu skrandziu, tik po vandens stiklines. Man tinka. Pavalgius negaleciau, viskas teliuskuoja , man ne schmoll.gif bet jei zinau kad ypatingai sunku cardio darysiu, suvalgau puse banano cukraus lygiui pakelti.

QUOTE(Metinekava @ 2013 07 26, 11:08)
Negaliu sportuot tusciu skrandziu, akyse juoduoja, silpna, sirdis permusa... na nebent ten 15 minuciu pastrikinet, o ilgiau tai niekaip.

Pavalgau apie 9h pusrycius, apie 11h sportuoju, nes dabar vasara, daug laisvo laiko, dar po pietu kartais sportuoju, kai noriu pajudet smile.gif Darau kardio apie 20-30min, kartais ilgiau, jei energijos per daug, o tada pratimai, ypac daug demesio skiriu apatinei kuno daliai.

BET YRA BEDA, pradejo skaudet po bet kokio pasokinejimo ar begimo pedoje tarp nykscio ir kito pirsto kazkur,lieciant, spaudziant nerandu skaudzios vietos, bet kazkur pedoje skauda. Nuo ko gali buti? Labai trukdo sportuot ir poto skauda ;(

O batai negali buti problema? Bet kuriuo atveju daryciau pertrauka, leisk pailset pedai kol kas , daryk pratimus virsutinei daliai.

Atsakyti
QUOTE(Sophie @ 2013 07 27, 03:19)

As ryte 99% sportuoju. Dazniausiai tusciu skrandziu, tik po vandens stiklines.  Man tinka. Pavalgius negaleciau, viskas teliuskuoja , man ne schmoll.gif  bet jei zinau kad ypatingai sunku cardio darysiu, suvalgau puse banano cukraus lygiui pakelti.

As esu sportavusi ir ryte , atsikelusi isgerdavau kavos ir eidavau i sale , viskas buvo ok , jegu turejau , nesvaigdavo galva Bet dbr kadangi dirbu rytais , tai sportuoju vakarop , tai jegu man dar daugiau .. neprisikemsu pries sporta . Geriausiai sportuojasi , kad ir pavalgius , bet praejus bent 2 val nuo vakarienes . 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kaip sportuojate per karščius? Mane nervina schmoll.gif

jau dvi dienas nesportavau, šiandien bandžiau sportuoti, bet negaliu, kai taip karšta, atrodo visai nėra jėgų, traukia prie žemės.

gal bent paplaukioti pavyks thumbup.gif
Atsakyti
Labas, man tai nieko, nekaršta šiandien, vakare sportuosiu.
Sekmadienį po miškus, laukus, kaimus dviračiu daviausi apie 45 km, tai vakar ilsėjausi. Man ir rankos padirbo, nes pas mane stiprus sugriebimas, tiesiog taip man išeina, negaliu kontroliuoti.
Atsakyti
Skundziausi, kad nera jegu sportuoti ir stai isbegau pabegioti vietoj naminio sporto ir padariau sau rekorda, isbegau visus 20 ratu po 250 m be sustojimo, anksciau reikedavo pertraukeliu, o dabar thumbup.gif

didziuojuosi savimi drinks_cheers.gif

begiojant pradejo lynoti, purksti lietus, arteja vakarinis pranestas skvalas, dar viena bemiege naktis.
Atsakyti
sveikos gyvos 4u.gif

As siandiena ilsiuosi nuo begiojimo,sekmadieni 9km , vakar 7km . Snd manau tik pilvo presui ir rankoms padarysiu po programele . kojas reikia pailsinti siek tiek . Beto oras juokauja su mumis , saule sviecia sviecia , ir tik staigiai apsiniauke sukyla vejas ir lyja biggrin.gif bet neilgam po 10 min vel saule sviecia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sportuojancios dalyves 4u.gif ir as sportuoju namie, rytais ir norejau paklausti ar Jums nebuna dienu, kad pradedi sportuoti ir nera visai jegu, silpna, nepersistengiu pratimus darau be dideliu kruviu g.gif ar cia ko truksta organizmui ar nuo ko cia priklauso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince J: 01 rugpjūčio 2013 - 15:39
QUOTE(Lince J @ 2013 08 01, 16:38)
Sveikos, sportuojancios dalyves  4u.gif ir as sportuoju namie, rytais ir norejau paklausti ar Jums nebuna dienu, kad pradedi sportuoti ir nera visai jegu, silpna, nepersistengiu pratimus darau be dideliu kruviu  g.gif ar cia ko truksta organizmui ar nuo ko cia priklauso?

Vėl aš su tuo savo įlysiu blush2.gif biggrin.gif Būna ir nuo šio priklauso, kai jis raudonas:
http://alkas.lt/zeme...vumas-siandien/
Būna prieš lietų žmonės oro permainas jaučia, atrodo slegia labiau prie žemės, manau hormonai irgi negali neprisidėti.
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2013 08 01, 16:38)
Sveikos, sportuojancios dalyves  4u.gif ir as sportuoju namie, rytais ir norejau paklausti ar Jums nebuna dienu, kad pradedi sportuoti ir nera visai jegu, silpna, nepersistengiu pratimus darau be dideliu kruviu  g.gif ar cia ko truksta organizmui ar nuo ko cia priklauso?

Visko pasitaiko. man netgi būna, kad vieną dieną koks koks nors pratimas nu niekaip netpavyksta, nors pvz vakar lengvai sekės. 4u.gif
Atsakyti