Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Red&Red @ 2013 08 08, 08:43)
Man irgi nelabai  g.gif  Iš nugaros dar nieko, bet priekis jau per daug nebe moteriškas  blush2.gif

Aha. Liemens nėra, klubų nėra, ir jei ne sportas, užpakalis būtų plokščias. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 08, 17:46)
Aha. Liemens nėra, klubų nėra, ir jei ne sportas, užpakalis būtų plokščias.  g.gif

Liemens jau nepasirinksi ji turet ar ne . Pas mane jo irgi nera baisiai ilenkto , as ne tokio sudejimo, neturiu plonos talijos ..
O del uzpkalio , jai jo is vis nera , ir sportas jo neprides biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 08, 21:23)
Liemens jau nepasirinksi ji turet ar ne . Pas mane jo irgi nera baisiai ilenkto , as ne tokio sudejimo, neturiu plonos talijos ..
O del uzpkalio , jai jo is vis nera , ir sportas jo neprides  biggrin.gif

Tas tiesa, liemens ir klubų nesuformuosi. O užpakalį galima kažkiek "padaryt" sporto pagalba. Na, nebus kaip pas lot.amerikietes, bet kažkokį turėti įmanoma. biggrin.gif
Šiaip ar taip, tik išreiškiau nuomonę apie įdėtą foto. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 08 rugpjūčio 2013 - 22:18
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 08, 21:17)
Tas tiesa, liemens ir klubų nesuformuosi. O užpakalį galima kažkiek "padaryt" sporto pagalba. Na, nebus kaip pas lot.amerikietes, bet kažkokį turėti įmanoma. biggrin.gif
Šiaip ar taip, tik išreiškiau nuomonę apie įdėtą foto. smile.gif

o as isklausiau ir priemiau . Kiiekviena esam su savo nuomone , ir kas patinka kas ne .
Man asmeniskai figura liuks . Aplamai raumeningas kunas man grazu , tik kai jau buna per daug tai ne . smile.gif
Atsakyti
Man gražu, kai yra ir raumenio, ir moteriško apvalumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 07, 15:39)

Kojos per daug raumeningos schmoll.gif
Atsakyti
papasakokite kada ir po kiek val, pavalgius galima sportuoti?

Atsakyti
QUOTE(Ingrele @ 2013 08 09, 14:01)
papasakokite kada ir po kiek val, pavalgius galima sportuoti?

Tokius dalykus pati atrasit bandymo būdu 4u.gif Nes vienos iškart pavalgiusios eina sporttuoti, o kitas ir prieš porą valandų pavalgius pykina, kitom išvis geriausia nevalgius sportuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 08 09, 16:27)
Tokius dalykus pati atrasit bandymo būdu 4u.gif  Nes vienos iškart pavalgiusios eina sporttuoti, o kitas ir prieš porą valandų pavalgius pykina, kitom išvis geriausia nevalgius sportuoti  mirksiukas.gif

kiek skaitinejau merginos daro ivairiai, galvojau gal yra kokios taisykles.
Atsakyti
Diskusijos uzvire del tos foto 4u.gif

kaip sako, skinny girl looks good clothed, fit girl looks good naked:D

i tema, siandien man buvo begimo diena, ryt laukia Jillian 6 week 6 pack ir sekmadienis laisvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 09, 21:00)
Diskusijos uzvire del tos foto 4u.gif

kaip sako, skinny girl looks good clothed, fit girl looks good naked:D

i tema, siandien man buvo begimo diena, ryt laukia Jillian 6 week 6 pack ir sekmadienis laisvas thumbup.gif

pritariu tavo zodziams biggrin.gif
O as snd turejau eit i zumba , bet nebespejau . Tai tik pilvo presui padariau manksta . 4u.gif Ryt laukia ilga darbo diena, o po jos as nieko nebenoresiu .. doh.gif
O sekmadieni begsiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Paskaitinėjau temukę, galvoju prisijungsiu ax.gif jei nieko prieš

Esu 1,62 m, sveriu 73-75 kg. Bėgioju (daugiau mažiau reguliariai) kokius dvejus metus. Turėjom elipsinį treniruoklį Hammer, lipdavau kai bėgiot buvo nelabai komfortiška t.y. žiemą per didelius šalčius ar gerokai užkaitinus vasarą. Nuobodybė buvo visiška tas elipsinis, bet kažkokia sutvirtėjus pasijutau po jo. Deja, per pusmetį mes jį sudrožėm nepataisomai biggrin.gif Vėl liko tik bėgiojimas, svoris praktiškai mažai kinta - kg šen, kg ten rolleyes.gif apimtys irgi nemažėja, bet ir nedidėja. Maistą kažkiek sumažinau porcijas, bet iš esmės valgau belenkaip vistiek. Nu nėra man gyvenimo be lašinių, vyniotinukų ir pan. biggrin.gif neraik man saldainių, anei šokoladų, anei tortų, o va lašiniai patys mieliausi, nors tu ką biggrin.gif
Po karčios patirties su kinišku treniruokliu, investavom ir nusipirkom Ketleriuką, visgi abu sportuojam ax.gif Kol kas superinis daiktas, dar nė mėnesio nėra kai jis pas mus, matysim, nors bėgiot man vistiek smagiau. Iki šiol apart elipsinio ar bėgiojimo dariau pratimus presui, kokius prisiminiau iš senesnių laikų. Matomai negerai dariau ar ne tuos prisiminiau biggrin.gif nes joks presas pas mane per dvejus metus neatsirado biggrin.gif Pradėjau googlinti, atradau psl. judamkartu.lt ar kažkaip pan. Pabandžiau su viena iš tų merginų pratimus presui, raumenis atradau jau sekančią dieną doh.gif Tai va galvoju pabandyt Jillian Michaels treniruotes. 6 dienas man nesigaus dėl darbo grafikų, bet aš niekur neskubu gi. Svarbu veiksmas vyksta.
Tik va iškilo problema, neturiu svarelių. Gal galit patart kur galiu juos įsigyt? ar tiks ir senukuose? ar geriau specializuotose žvalgytis? Kadangi su jais nesu sportavus ir raumenų augint tikrai nenoriu, noriu tik palieknėti ir pagražėti blush2.gif kokio svorio man reiktų pradžiai rinktis, kad nepersistengt?
Atsakyti