QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 29, 14:32)
žinojau, kad bėgimas stiprina core, bet apie apatinius abs net nepagalvojau, pradedančioji aš šiame visame reikale, bėgioju kas antrą dieną po 5 - 7 km dažniausiai 5 km. O tu mylimuke, tikrai daug daug bėgioji
o kaip sekasi sportuoti su bernais? nežiūri kreivai? ar su kitomis potekstėmis

?
aš norėčiau eiti į sporto salę prie rimtų treniruoklių, bet kažkaip pergyvenu dėl tų vyrų
aš kamuolį tik pratinuosi ir ką pastebėjau, kad pratimai su juo ant jo reikalauja daug daugiau pastangų, nes dirba daug raumenų stengiantis išlaikyti lygsvarą.
dėl prasitampymo, kiek žiūrėjau įvairias sporto programas tai yra paskirta atskira diena strechingui, pvz px90, T25 ir pan.
Papildyta:
o koks yra sveikas laikas sportuoti iki miego?
tai tu už mane daugiau nubėgi turbūt

aš dabar apsileidus smarkiai... nors bėgu didesnius atstumus, 10-12-14 km, bet tik kartą-du savaitėj, max tris

norisi daugiau, bet kažkaip neišeina

bėgiojant apatiniai treniruojas, man tai labai patinka, nes jie paprastai ir silpnesni būna

o su bernais sportuot labai smagu

ne buduliai kokie, faini berniukai, jie ten su daug svorių dirbo, aš su mažais

ir treneris laaabai fainas

ir nieko ten nepatogu

mes ten ir su kamuoliais, gumom, lazdom, svareliais įprastais ir tais, kur dedasi ant riešų, ant kilimėlių, žodžiu, su viskuo sportuojam

iki miego 2-3 val man rodos.
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 29, 14:43)
Sveikos, aš iš bėgimo ir dviračių temų, bet paskaitau ir jūsiškę
O kiek laiko skiri prasitempimui? Aš po bėgimo visada prasitampau, bet labai trumpai, kelias minutes tik. O prieš bėgimą dar trumpiau. Kai lankiau nike treniruotes, tai ten irgi vos kelis judesiukus liepdavo padaryti prieš bėgimą.
Neskaičiuoju laiko, bet prieš bėgant prasitampau ne tik kojas, bet nuo pat kaklo (esu porą kartų petį pasitempus bėgdama

), o sporto k tai prieš ir po kiekvienos raumenų grupės treniruotės, tai raumenų grupei.
Prieš treniruotę tempimai padeda sumažint traumų riziką, o po tr. tempimo dėka raumenukai ilgėja ir grakštesnis kūnas būna. Aišku, jeigu nėra jūsų tikslas,kad raumenukai pūpsotų