QUOTE(mylimuke @ 2013 09 01, 22:06)
Oho, tikra sportininkė tu čia pas mus

prašom jungtis
o ką tas BF duoda? niekad nebandžiau
Ačiū

Ne, nesu baisi sportininkė, na, nutraukus buvau keletą kartų, dariau kelių mėn. pertraukos, bet bendras aerobikos+BF stažas apie 10metų.
Ką duoda BF - kai pradėjau daryt, sulieknėjau labiau apimčių, o ne svorio sąskaita. Kai kuriems tai ne sportas, juokinga veikla ir pan. Tąkart man tai buvo tai, kas padėjo.
Mano tikslai, aišku, juokingi. Minusuot kokius 2-3 kg.
Mano ūgis - 163cm, svoris ~55 turėtų būt. Bet patikėkit manim, kai pirmuosiuose temos puslapiuose skaičiau
given444 apgailestavimus apie tai, kaip ji nuotraukose negali į save žiūrėti dėl teoriškai tikrai normalaus svorio ir didelių žandų, geriau nei kas kitas supratau, ką ji turi omeny. Kad aš atrodyčiau tikrai gražiai, man reikia nusivaryti iki kokių 51 kg. Dar keisčiau tai, kad pasidarius kūno masės analizę - treneris žiūrėjo į rezultatus - į mane, į rezultatus - į mane, ir nesuprato, kaip rodikliai gali būt "per daug raumenų, per mažai riebalų, vandens perteklius", bet akivaizdžiai man sako "įdomiai kažkaip...pagal duomenys turėtumėt atrodyt žymiai atletiškiau". Taip ir nesupratau, kur šuo pakastas. Darau prielaidą, kad dėl mano visiško nevartojimo vandens ir kitų skysčių, organizmas pradėjo juos kaupti. Manęs tiesiog niekada netroškina. Galiu ištisą dieną nieko negert. Bet dabar po truputį pratinuos, tai jau 2 stiklines vandens įveikiu.
Va taip įdomiai mes gyvenam....
O šiaip, deja, pirmas svorio padidėjimo ženklas - suapvalėjęs ir taip neitin pailgas veidas...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 09 01, 18:43)
iki miego sakot 2val? as buna pasportuoju ir i lova. - gera zinoti kaip man miegant toliau dega kalorijos
dar plius pats miegojimas kiek isdegina...
man atrodo, kuriuo laiku sportuoti, nėra jokių kanonų. Jei tu griūni į tą lovą, gerai išsimiegi, atsikeli ryte žvali, vadinasi, tau puikiai tinka toks ritmas.
Kaip tik šiandien delfi skaičiau straipsnį (pasakoja kažkokia trenerė), kada geriausia sportuot, valandomis ir pan. Kaip gali būti taikomos kokios nors taisyklės visiems, jei vienas keliasi 6 ryto ir eina miegot 22h, kitas - kelias 9h, miega - 1 h arba išvis anksti kelias - vėlai gula.