Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

mylimuke, 14km???? nu pavarai. gal pusmaratoniui siiemet ruosies ar siaip turi kokia svajone...
vow, krosa as ziauriai megstu, begiojau daug metu, dabar tie rasiciai neleidzia, mano svajone ta kauno maratona begt, ech....

man su tais tempimais visai neaisku schmoll.gif PRIES sporta/cardio ypac, kaip tik skaiciau NEREKOMENDUOJAMA tampytis, po to atsiplaiduoja raisciai pernelyg ir bum, gali issinarint ar pasitempt tai ten , tai kitur... o PO - tai BUTINA DARYTI...
ir zinok kad gudrus kur teisybe g.gif cia kaip su mityba....

iki miego sakot 2val? as buna pasportuoju ir i lova. - gera zinoti kaip man miegant toliau dega kalorijos biggrin.gif
dar plius pats miegojimas kiek isdegina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 rugsėjo 2013 - 18:44
Na, aš kol kas su sportu namie atsisveikinu dviems savaitėms - atostogos. Bet toks tas ir atsisveikinimas, laukia 4 dienos intensyvaus vaikštinėjimo po kalnus. Paskum jūra, tada jau tikrai tinginiausiu blush2.gif Na, bet grįžus tikrai bėgiosiu kaip iki šiol ir gal visgi JM prisijaukinsiu smile.gif Vis man nelieka jai pakankamai laiko ax.gif
Gero sporto ir gerų rezultatų visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 01, 19:43)
iki miego sakot 2val?  as buna pasportuoju ir i lova. - gera zinoti kaip man miegant toliau dega kalorijos biggrin.gif

Sako, kad širdžiai blogai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophie @ 2013 09 01, 15:46)
As asmeniskai pradeciau nuo 1 lygio abieju ir pakaitom daryciau juos. Neisivaizduoju kaip galima butu vien six pack 3 savaites daryti rolleyes.gif Nuobodu smile.gif As turiu gal 10 programu ir maisau jas , tiek lygius , tiek viska, priklausomai nuo poreikiu ir nuotaikos.

Aciu, dabar taip ir gavosi, vakar six pack 01 level, siandien shred o1 bigsmile.gif Na shredas man labiau patiko, tai darbo dienom darysiu ji, kiek iseis, o savaitgaliais six pack ar dar ka ismaisysiu..
Kokias programas darot, ka dar reik parsisiust galvoju, jei nesunku pasidalinkit smile.gif
Atsakyti
mylimuke, 14km???? nu pavarai. gal pusmaratoniui siiemet ruosies ar siaip turi kokia svajone...
vow, krosa as ziauriai megstu, begiojau daug metu, dabar tie rasiciai neleidzia, mano svajone ta kauno maratona begt, ech....

na, kol kas svajonė nubėgt maratoną, nors šiemet VM tik 10 km bėgsiu. Aš kažkaip nedrįsčiau varžybose bėgt tokio atstumo, kurio per treniruotes nesu nė karto nubėgusi. O ir norisi ne tik kad nubėgt, bet kad ir dėl rezultato nebūtų labai gėda biggrin.gif nors šiaip iš esmės aš lėta esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 01, 21:47)
na, kol kas svajonė nubėgt maratoną, nors šiemet VM tik 10 km bėgsiu. Aš kažkaip nedrįsčiau varžybose bėgt tokio atstumo, kurio per treniruotes nesu nė karto nubėgusi. O ir norisi ne tik kad nubėgt, bet kad ir dėl rezultato nebūtų labai gėda biggrin.gif  nors šiaip iš esmės aš lėta esu  unsure.gif

O per kiek 10 km bėgi? Pusmaratonio trasa nėra lengva, Vingio parke numatytas toks pobjauris kalniukas, o 10 km trasa man pasirodė nesunki, iš žemėlapio g.gif
Atsakyti
Sveikos! (tikiuosi....)
30psl jūsų temos perskaičiau, tuoj einu skaityt likusių. Norėčiau jungtis prie jūsų, nors gal ir nesu sąžiningai atitinkanti temos dama laugh.gif Man patiko, kad jūs kalbat apie svorį, apimtis per sporto prizmę, o ne apie tai, kaip suvalgiusios 3 agurkus jaučiatės baisiai sočios ir žūt būt reikia viską išsportuoti huh.gif
Taigi, kodėl sakau, kad ne visai temą atitinku - nes namie darau tik BodyFlex'ą. Tiesiog tai mano gyvenimo būdu tapęs sportas, kasryt, kaip "labas rytas". Nemanau, kad po 10metų BF propagavimo man kas nors keičiasi apimtyse, tiesiog įprotis ir tiek. O šiaip apie 4k./sav. sportuoju aerobiką. Čia mano sporto vinis. Nemėgstu bėgiot ar tampytis treniruokliuose. Kalanetikoj galiu prisnūsti - visaip pasitaiko.
Ir pavalgyti labai mėgstu.

KaraLinda, labas biggrin.gif Nepersitempk tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 01 rugsėjo 2013 - 22:03
iki miego sakot 2val?  as buna pasportuoju ir i lova. - gera zinoti kaip man miegant toliau dega kalorijos biggrin.gif

http://www.delfi.lt/...l.d?id=62180791

Kalorijos ir po treniruotės kurį laiką dega, kai užsiimate jėgos treniruotėmis smile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2013 09 01, 22:56)
O per kiek 10 km bėgi? Pusmaratonio trasa nėra lengva, Vingio parke numatytas toks pobjauris kalniukas, o 10 km trasa man pasirodė nesunki, iš žemėlapio  g.gif

gi sakiau, kad aš lėta biggrin.gif geriausias 1h4min biggrin.gif būtų gerai per VM bent į 1h tilpt blush2.gif

QUOTE(nefifi @ 2013 09 01, 23:01)
Taigi, kodėl sakau, kad ne visai temą atitinku - nes namie darau tik BodyFlex'ą. Tiesiog tai mano gyvenimo būdu tapęs sportas, kasryt, kaip "labas rytas". Nemanau, kad po 10metų BF propagavimo man kas nors keičiasi apimtyse, tiesiog įprotis ir tiek. O šiaip apie 4k./sav. sportuoju aerobiką. Čia mano sporto vinis. Nemėgstu bėgiot ar tampytis treniruokliuose. Kalanetikoj galiu prisnūsti - visaip pasitaiko.
Ir pavalgyti labai mėgstu.

Oho, tikra sportininkė tu čia pas mus bigsmile.gif prašom jungtis 4u.gif
o ką tas BF duoda? niekad nebandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 01, 22:06)
Oho, tikra sportininkė tu čia pas mus  bigsmile.gif  prašom jungtis  4u.gif
o ką tas BF duoda? niekad nebandžiau smile.gif

Ačiū 4u.gif Ne, nesu baisi sportininkė, na, nutraukus buvau keletą kartų, dariau kelių mėn. pertraukos, bet bendras aerobikos+BF stažas apie 10metų.
Ką duoda BF - kai pradėjau daryt, sulieknėjau labiau apimčių, o ne svorio sąskaita. Kai kuriems tai ne sportas, juokinga veikla ir pan. Tąkart man tai buvo tai, kas padėjo.
Mano tikslai, aišku, juokingi. Minusuot kokius 2-3 kg.
Mano ūgis - 163cm, svoris ~55 turėtų būt. Bet patikėkit manim, kai pirmuosiuose temos puslapiuose skaičiau given444 apgailestavimus apie tai, kaip ji nuotraukose negali į save žiūrėti dėl teoriškai tikrai normalaus svorio ir didelių žandų, geriau nei kas kitas supratau, ką ji turi omeny. Kad aš atrodyčiau tikrai gražiai, man reikia nusivaryti iki kokių 51 kg. Dar keisčiau tai, kad pasidarius kūno masės analizę - treneris žiūrėjo į rezultatus - į mane, į rezultatus - į mane, ir nesuprato, kaip rodikliai gali būt "per daug raumenų, per mažai riebalų, vandens perteklius", bet akivaizdžiai man sako "įdomiai kažkaip...pagal duomenys turėtumėt atrodyt žymiai atletiškiau". Taip ir nesupratau, kur šuo pakastas. Darau prielaidą, kad dėl mano visiško nevartojimo vandens ir kitų skysčių, organizmas pradėjo juos kaupti. Manęs tiesiog niekada netroškina. Galiu ištisą dieną nieko negert. Bet dabar po truputį pratinuos, tai jau 2 stiklines vandens įveikiu.
Va taip įdomiai mes gyvenam....
O šiaip, deja, pirmas svorio padidėjimo ženklas - suapvalėjęs ir taip neitin pailgas veidas...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 09 01, 18:43)

man atrodo, kuriuo laiku sportuoti, nėra jokių kanonų. Jei tu griūni į tą lovą, gerai išsimiegi, atsikeli ryte žvali, vadinasi, tau puikiai tinka toks ritmas.
Kaip tik šiandien delfi skaičiau straipsnį (pasakoja kažkokia trenerė), kada geriausia sportuot, valandomis ir pan. Kaip gali būti taikomos kokios nors taisyklės visiems, jei vienas keliasi 6 ryto ir eina miegot 22h, kitas - kelias 9h, miega - 1 h arba išvis anksti kelias - vėlai gula.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 01 rugsėjo 2013 - 22:26
Sveikos 4u.gif

Noreciau ir as prie jusu jungtis ax.gif Sportuoju namie jau apie 10 men. Esu is nedidelio miestelio, tai cia sporto klubu nera, o be to ir maza vaika turiu tai tenka namie sportuot smile.gif
Atsakyti
Labas visiems.
Na as siandiena F25 iskeiciau i JM Shred, nzn kaip cia bus, bet matyt tokia faze dabar, kad norisi ramesnio sporto. Nors kai vakar vyras pamate ta shred, tai pasake, kad as per trenke uzmigsiu , ne tas tempas kaip F25 smile.gif , na ziuresime.....bet man po tos trenkes kazko truksta, dar norisi kazko pajudejimui, tai ziuresiu pagal situacija, turiu kruva visko: Hip Hop ABS, Zumba fitness, Joga ( pakankamai stipri, trunka visa valanda), F25, Insanity , JM joga, tai kazka , kartas nuo karto, reikes itraukti...
Atsakyti
Mopsyte dar siūlau pabandyti Youtube puslapy "FitnessBlender" ir Billy Banks Tae bo mankštas smile.gif Daug kam rekomenduoju ir labai mėgsta jas ypač moterys/merginos, nors man intensyvumas kiek per mažas po Insanity ir T25.
Atsakyti