Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Ixora @ 2013 09 02, 14:43)
Mopsyte dar siūlau pabandyti Youtube puslapy "FitnessBlender" ir Billy Banks Tae bo mankštas smile.gif Daug kam rekomenduoju ir labai mėgsta jas ypač moterys/merginos, nors man intensyvumas kiek per mažas po Insanity ir T25.

Dekui, bandysiu paziureti kas cia per velnias smile.gif
Atsakyti
Laba,
a jūs visos nuosavuose namuose gyvenat? Aš bute, bandžiau pradėt Insanity, bet kad bildu baisiai... o kadangi nesu visiška savanaudė, tai pagailėjau kaimynų... Tikrai neįmanoma sportuot be triukšmo.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 02, 16:07)
Laba,
a jūs visos nuosavuose namuose gyvenat? Aš bute,  bandžiau pradėt Insanity, bet kad bildu baisiai... o kadangi nesu visiška savanaudė, tai pagailėjau kaimynų... Tikrai neįmanoma sportuot be triukšmo.

Aš bute irgi dariau insanity smile.gif Stengiausi labai kontroliuoti judesius, kojas dėti lengvai, šokant į viršų nenusileisti kaip akmeniui, o jei jau neidavo, pakeisdavau kitais pratimais ir kaimynai nei karto nesibaladojo (dariau 3 kartus visą programą sąžiningai) smile.gif

Dabar darau T25, tai šuoliukų labai mažai, todėl dėl kaimynų nebesijaudinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 09 02, 15:14)
Aš bute irgi dariau insanity smile.gif Stengiausi labai kontroliuoti judesius, kojas dėti lengvai, šokant į viršų nenusileisti kaip akmeniui, o jei jau neidavo, pakeisdavau kitais pratimais ir kaimynai nei karto nesibaladojo (dariau 3 kartus visą programą sąžiningai) smile.gif

negaliu sportuot bent kažkiek kontroliuodama judesius schmoll.gif Man ir aerobikoj turi būti pakankamai vietos judesiui, rankų ištiesimui, kad dirbčiau pilnu pajėgumu... Gal bent minimaliai reiks presui pradėt daryt papildomai.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 02, 16:21)
negaliu sportuot bent kažkiek kontroliuodama judesius  schmoll.gif  Man ir aerobikoj turi būti pakankamai vietos judesiui, rankų ištiesimui, kad dirbčiau pilnu pajėgumu... Gal bent minimaliai reiks presui pradėt daryt papildomai.

O nenorit paprasčiausiai šuolių nedaryti? Galit pasitiesti nejudantį guminį kilimėlį po kojomis - sugers garsą šiek tiek smile.gif
Atsakyti
Na as tai nuosavame name gyvenu, tai galiu draskytis i sveikata fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 02, 16:07)
Laba,
a jūs visos nuosavuose namuose gyvenat? Aš bute,  bandžiau pradėt Insanity, bet kad bildu baisiai... o kadangi nesu visiška savanaudė, tai pagailėjau kaimynų... Tikrai neįmanoma sportuot be triukšmo.

mano apatiniai kaimynai šiuo atžvilgiu idealūs: sūnus kurčnebylis, o mama pastoviai užpylus. biggrin.gif

QUOTE(nefifi @ 2013 09 02, 16:21)
negaliu sportuot bent kažkiek kontroliuodama judesius  schmoll.gif  Man ir aerobikoj turi būti pakankamai vietos judesiui, rankų ištiesimui, kad dirbčiau pilnu pajėgumu... Gal bent minimaliai reiks presui pradėt daryt papildomai.

Darant šuoliukus taisyklingai garso tikrai nėra tiek, kad kaimynams lubos lūžtų. biggrin.gif Bet jei jie daromi netaisyklingai, tai tada tikrai reikia ne tik kaimynų pagailėt, bet ir tavo kojų.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 09 02, 17:46)
mano apatiniai kaimynai šiuo atžvilgiu idealūs: sūnus kurčnebylis, o mama pastoviai užpylus.  biggrin.gif

ziauru, bet labai pralinskmino thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Darant šuoliukus taisyklingai garso tikrai nėra tiek, kad kaimynams lubos lūžtų.  biggrin.gif  Bet jei jie daromi netaisyklingai, tai tada tikrai reikia ne tik kaimynų pagailėt, bet ir tavo kojų.

drinks_cheers.gif Tikrai pritariu... Nes įsivaizduoju, kaip turėtų bildėti, jei žmogus visu svoriu staigiai nusileidžia ant ištiestų kojų unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano apatiniai kaimynai šiuo atžvilgiu idealūs: sūnus kurčnebylis, o mama pastoviai užpylus.  biggrin.gif

Darant šuoliukus taisyklingai garso tikrai nėra tiek, kad kaimynams lubos lūžtų.  biggrin.gif  Bet jei jie daromi netaisyklingai, tai tada tikrai reikia ne tik kaimynų pagailėt, bet ir tavo kojų.

"Smagu" doh.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(jovka @ 2013 09 02, 16:46)

na, judėti po tiek metų sporto tikrai moku biggrin.gif gal nuo grindų dangos priklauso, bet bilda. Manau, šuoliais apsiribosiu aerobikoj. Bet sakau kokia įdomi esu - šiandien pvz buvo kūno dizainas, nors raumenys pavargo, bet nesuprakaitavau, o kai nesuprakaituoju, jaučiuos nepasportavus doh.gif todėl kuo daugiau kardio mano treniruotėj - tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
dariau sivakara t25 lower focus, sunkiausia buvo kur pulse lunge, pulse squat doh.gif doh.gif

jillian m. palyginus lengviau
Atsakyti