Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Albe69 @ 2013 09 02, 12:29)
Sveikos 4u.gif

Noreciau ir as prie jusu jungtis ax.gif Sportuoju namie jau apie 10 men. Esu is nedidelio miestelio, tai cia sporto klubu nera, o be to ir maza vaika turiu tai tenka namie sportuot smile.gif

Jau tik nemeluokit, kad nėra sporto klubo bigsmile.gif

o mane jau antras treneris pagyrė cool.gif sakė presas mano liuks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 02, 21:22)
na, judėti po tiek metų sporto tikrai moku biggrin.gif gal nuo grindų dangos priklauso, bet bilda. Manau, šuoliais apsiribosiu aerobikoj. Bet sakau kokia įdomi esu - šiandien pvz buvo kūno dizainas, nors raumenys pavargo, bet nesuprakaitavau, o kai nesuprakaituoju, jaučiuos nepasportavus  doh.gif  todėl kuo daugiau kardio mano treniruotėj - tuo geriau biggrin.gif

Galima ir 20 metų sportuot, bet daryt netaisyklingai. O ypač sportuojant savarankiškai, nors ir su treneriu tai įmanoma, o jei dar treniruotės grupinės, tai visai normalu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 02, 22:35)

o mane jau antras treneris pagyrė  cool.gif  sakė presas mano liuks  rolleyes.gif

thumbup.gif O jei dar pati juo patenkinta, tai iš vis smagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 03 rugsėjo 2013 - 08:30
QUOTE(jovka @ 2013 09 03, 08:31)
Galima ir 20 metų sportuot, bet daryt netaisyklingai. O ypač sportuojant savarankiškai, nors ir su treneriu tai įmanoma, o jei dar treniruotės grupinės, tai visai normalu.

Neįsivaizduoju, kaip galima neteisingai daryti KARDIO dalį. Jėgos pratimus - taip, sutinku, matau daug merginų, kurios daro neteisingai, bet, deja, trenerė ne visus mato..
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 02, 21:35)
Jau tik nemeluokit, kad nėra sporto klubo  bigsmile.gif

o mane jau antras treneris pagyrė  cool.gif  sakė presas mano liuks  rolleyes.gif

Kodėl gi, gali būt, kad pasvaly nėra, na, nebent kokia štanginė...
--
Daug dirbi presui? kiek laiko?
Atsakyti
Sveikos,
vakar sportavau JM six pack I lygi. Pakaitom dabar darau su 30 shredu. Jau trecia diena sportuoju biggrin.gif Tik galvoju dar elipsini paminti, tai cia gal kai nedarau programos kokia diena minti tik ar kartu su sportu ir elipsini pridet? Cia butu kaip apsilimas, pradzioj reiketu ar po treniruotes paminti? Ar nereikia poilsio dienu, nes dabar taip biski apdauzyta jauciuos, blauzdos skauda, presa.. blush2.gif Aciu, gal kuri pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 03, 10:32)
Neįsivaizduoju, kaip galima neteisingai daryti KARDIO dalį. Jėgos pratimus - taip, sutinku, matau daug merginų, kurios daro neteisingai, bet, deja, trenerė ne visus mato..

Kalba buvo tik apie šuoliukus, o šuoliuis daryt tikrai galima neteisingai.
Juolab, kad net vaikščiot galima netaisyklingai, tai ką jau kalbėt apie šuoliukus. Gatvėj nemokančių vaikščiot pilna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 03 rugsėjo 2013 - 11:05
Tikrai daug sunkiau yra tyliai sokineti, nes labiau reikia kontroliuoti judesi ir tuo paciu kunas labiau isitempia. O tai yra labai gerai, nes save spaudi "lysti uz savo ribu" ir tobuleti ax.gif

QUOTE(nefifi @ 2013 09 02, 21:22)
Bet sakau kokia įdomi esu - šiandien pvz buvo kūno dizainas, nors raumenys pavargo, bet nesuprakaitavau, o kai nesuprakaituoju, jaučiuos nepasportavus  doh.gif  todėl kuo daugiau kardio mano treniruotėj - tuo geriau biggrin.gif

As visalaik taip pat jauciuosi, nors zinau, kad tai netiesa, ir nuo weigth training nors mazai prakaituoju, bet labiau dirbu, nei cardio, kai visa slapia ir pavargus jauciuosi biggrin.gif

Pas mane maza pertrauka iki penktadienio, nes taip liepe tattoo meistre (nu liepe biski ilgiau, bet manau uzteks apgyt) smile.gif sunku darbe issedet, visus sonus paskausta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 09 03, 10:25)
Kalba buvo tik apie šuoliukus, o šuoliuis daryt tikrai galima neteisingai.
Juolab, kad net vaikščiot galima netaisyklingai, tai ką jau kalbėt apie šuoliukus.  Gatvėj nemokančių vaikščiot pilna.

Visomis prasmėmis laugh.gif Na, gal dėl šuolių ir taip. Bet kokiu atveju, Insanity programa tai tikrai - tiesiai į kariuomenę gali eit. Pažiūrėjau youtube "before-after" fotkes, tai seilės tyso, kaip įmanoma per 2 mėn. šitaip pasikeist. Kita vertus, manau, kad už tų stiprių trenouočių slypi griežti mitybos reikalai...

Ir dar, klausimas visoms - kaip kovojat su vakariniu valgymu,ypač saldumynais? Porą vakarų youtubėj žiūrėdavau, kaip žmonės sulieknėjo, tai valgyt nesinorėjo. Bet žiūriu, daros nebeveiksminga. Nesu alkana. Tai emocinis valgymas, nors jaučiuos puikiai. Tiesiog visada norisi "kažko saldaus"....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 03 rugsėjo 2013 - 13:04
QUOTE(nefifi @ 2013 09 03, 13:58)
už tų stiprių trenouočių slypi griežti mitybos reikalai...

Tiesiog visada norisi "kažko saldaus"....

Reik manyt...

Vaisiai ryte...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 03, 13:17)
Vaisiai ryte...

Ir taip vaisius per prievartą valgau, į žodį "saldu" neįeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 03, 14:21)
Ir taip vaisius per prievartą valgau,  į žodį "saldu" neįeina biggrin.gif

Nu tai ką norėt tada. Dar lieka džiovinti vaisiai tada...
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 03, 13:58)
Kita vertus, manau, kad už tų stiprių trenouočių slypi griežti mitybos reikalai...

Nesu alkana. Tai emocinis valgymas, nors jaučiuos puikiai. Tiesiog visada norisi "kažko saldaus"....

Kartu su Insanity programa pridedamas ir mitybos rėžimas, galiu pasakyti, kad nėra jis griežtas žmogui, kuris nėra per daug priklausomas nuo maisto, bet jo nurodoma mityba vidutines pajamas gaunančiam lietuviui tikrai yra labai brangi smile.gif Man tai ten maistas labai skanus atrodo rolleyes.gif

Pasidomėkit ar neturit grybelinės infekcijos vadinamos Candida, galiu pasakyti, kad ši problema yra labai paplitusi, o būtent šitas grybelis ir kelia saldumynų poreikį smile.gif Čia tik idėja man kilusi, internete labai daug informacijos apie šią problemą smile.gif Gal Jūs kenčiat net ne nuo emocinio valgymo mirksiukas.gif
Atsakyti
O jei leistum sau tuos saldumynus pirmoj dienos pusej, gal vakare taip nebesinoretu? ax.gif
Atsakyti