Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(Ixora @ 2013 09 10, 09:46)
Labas rytas smile.gif
Cardio tai beveik visi tinka, aš šnekėjau apie specialius jėgos pratimus  smile.gif

Ar sportuodamos naudojat tuos raiščius (ant rankų ar galvos) prakaitui sugerti, ar tiesiog kokį rankšluostį? Turėdavau rankšluostį specialiai tam pasidėjus, bet nusibodo jį skalbti kiekvieną rankomis g.gif Tai galvoju gal reikia tą sugertuką nusipirkti ir skalbdama mažiau laiko užtrukčiau.

Labas labas,
man užtenka paprastų virtuvinių rankšluostėlių, servetėlių ta prasme.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 05:55)
reskia mazai norejote, nes butumete begusi, o vyras su vaiku gali ir dviese ksi ziureti 4u.gif

Ir as norejau kasi ziuret blush2.gif Is tikro tai cia buvo pirmas begimas po poros menesiu pertraukos, tai pagalvojau kad bradziai uzteks ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 06:55)
reskia mazai norejote, nes butumete begusi, o vyras su vaiku gali ir dviese ksi ziureti 4u.gif

drinks_cheers.gif

Ar sportuodamos naudojat tuos raiščius (ant rankų ar galvos) prakaitui sugerti, ar tiesiog kokį rankšluostį? Turėdavau rankšluostį specialiai tam pasidėjus, bet nusibodo jį skalbti kiekvieną rankomis g.gif Tai galvoju gal reikia tą sugertuką nusipirkti ir skalbdama mažiau laiko užtrukčiau.

Aš tiek neprakaituoju, kad reiktų. Niekad nebuvau iš tų, kur daug prakaituoju ir dabar tas pats.
Atsakyti

nenaudoju nieko, matyt tiek neprakaituoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 09 10, 10:19)
Aš tiek neprakaituoju, kad reiktų. Niekad nebuvau iš tų, kur daug prakaituoju ir dabar tas pats.

Pavydžiu nuoširdžiai, nes aš tiek pat prakaito išpilu kiek ir žmogeliai, kurie programoje kartu su treneriu sportuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 10 rugsėjo 2013 - 11:12
QUOTE(Ixora @ 2013 09 10, 12:11)
Pavydžiu nuoširdžiai, nes aš tiek pat prakaito išpilu kiek ir žmogeliai, kurie programoje kartu su treneriu sportuoja biggrin.gif

aš su treneriu ,bet matyt tikrai mažai prakaito, kažkaip viskas susigeria į drabužius, na veidą kartais popierine servetėlę į wc nuėjus.
kai bėgioju, tai dzin tie prakaitai, dulkėm aplimpu visa, bet kaip paskui faina po dušu palyst blush2.gif

perkeliu klausimą iš kt temos, gal žinosit biggrin.gif
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 09, 20:58)
mergos, turiu durną klausimą biggrin.gif
o jūs endomondo jeigu naudojatės, tai pasižymit ir kitus sportus, ar tik bėgimą? biggrin.gif
aš tai viską ir man tik po laiko iškilo klausimas dėl treniruočių tipo biggrin.gif  sporto k dirbu su kamuoliais, gumom, lazdom, svareliais, savo kūno svorį naudoju, tai koks čia treniruočių tipas labiau tinka - weight training ar gymastics?  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 09 10, 12:11)

Aš ir su trenere neprakaituoju. Ir bėgant krosą pamenu kažkada kartu su bernais bėgiodavau, tai tie šlapiom maikėm, o pas mane sausut sausutėlė. biggrin.gif
Atsakyti
Gimnastika čia kaip ir ne prie ko. Sportas su savo kūno svoriu ir sportas su svoriais, kita įranga g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 10, 12:35)

perkeliu klausimą iš kt temos, gal žinosit biggrin.gif

Weight training yra treniruotes su didesniu svoriu (pvz darau squats su 65kg, chest press 35kg ir pan).

Treniruotes su mazais svoriais gal priskirciau prie own body weight training mastau.gif ne ekspertas cia biggrin.gif

Gimnastika man yra akrobatika biggrin.gif va po pertraukeles ssavaitgali treniravausi capoeiros gimnastika tai visut visutele jauciuosi kaip sulauzyta, kiekviena neaisku raumeni skauda doh.gif to niekad nepajusi po standartiniu treniruociu biggrin.gif

Vakar dariau nike po beveik savaites pertraukos, tai labai patiko kad nesijauciau silpnesne smile.gif gaila LT dar nevyksta nemokamos nike treniruotes ju parduotuvese, nerealus dalykas. Gal greit atsiras, nes maciau ir visokiu begimus pradejo organizuot, ko ankciau nebudavo tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2013 09 10, 15:29)
pvz darau squats su 65kg,

Čia tu rimtai? Štanga ant pečių ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
Taip biggrin.gif bet cia nereikia minute tupciot, buna 4 pakartojimai po 8-10 pritupimu 4u.gif o MB sako, kad jau galeciau ir daugiau, bet man baisu biggrin.gif Esme yra imti kuo didesni svori, jei gali padaryt 8 pritupimus, vadinasi jau reikia didint. Geriau maziau pakartojimu bet su daugiau svorio. Taip auga istverme ir stiprumas, bet nedideja daug raumenys (moterims).

Realiai dar neseniai tik pradejau tokio tipo treniruotes daryt, bet jau jauciu rezultata wub.gif
Atsakyti
Hm... ir kam tau jaunutei, net negimdžiusiai turbūt tokie dalykai? g.gif Skaičiau profesionalios imtynininkės interviu, tai net jos maksimalus kilojamas svoris buvo 48 kg ax.gif
Atsakyti