Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

Manau profesionales tikrai daugiau kilnoja 4u.gif tiksliau cia butu tupcioja.. smile.gif gal but tiesiog tai moteriai nereikia daugiau. Kilnot i virsu tai zinoma as tiek neiskelciau biggrin.gif

Be to, ne 18 man blush2.gif
Papildyta:
O del "kam", tai kad lengviau galeciau ismoktu tam tikrus elementus capoeiros. Kuomet reikia daugiau jegos save issimesti, atsispirti ir panasiai.
Atsakyti
Tai kilnotojos gal ir kilnoja ir po 100, bet judriame sporte interviu sakė kitaip. Gal daugiau kartų kartoja ir tiek. Man ir pačiai geriau daugiau kartų nei pora, bet čia kaip kam matyt.
Atsakyti
Lūšis įdomumo dėlei, kiek pati sveriat? Nes su tokiais svoriais išeina, kad vieną mane kilnojat squats (atsiprašau, kad rašau angliškai, bet net neįsivaizduoju, kaip šitas pratimas lietuviškai vadinasi blush2.gif ) darydama biggrin.gif

Ar darbas su tokiais dideliais svoriais jaučiasi darant kitus pratimus? Ir kaip kojų raumenys reaguoja darant squats su tokiais svoriais? smile.gif
Atsakyti
Vici, as visa laika taip sportavau, kad mazi svoriai daug pakartojimu (imu svarelius po 5kg) ax.gif ir tai vis dar sudaro didziaja dali mano sporto, nes tokiu principu dirbama nike, bootcamps ir daugumoje treniruociu aprksitai.. bet padidejo raumenys, nes tokiu budu butent ir auginami jie, o jegos daugiau nelabai atsirado. Dirbt su dideliu svoriu siek tiek idomiau (nes nauja dar man tai) ir zinau kur konkreciai man tai padeda 4u.gif

Ixora, jausmas toks pats kaip ir paprastai darant, tik leciau ir didesnis spaudimas jauciasi. Bet neskauda ar kazka smile.gif moraliskai labai geras jausmas blush2.gif
Sveriu 59 dabar.

Nera cia taip baisu kaip skamba mirksiukas.gif

As irgi nezinau kaip versti tuos pavadinimus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pritūpimai gi nu, panos biggrin.gif
Atsakyti
O kas tada itupstas biggrin.gif lounge?
Atsakyti
Aš visada manydavau, kad pritūpimai tokie, kaip mes mokykloj darydavom, užpakalį vos ne iki žesmės nuleisti, o ne tiek, lyg sėdėtum ant įsivaizduojamos kėdės biggrin.gif

O lunge, teisingai - įtupstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 09 10, 18:13)
Aš visada manydavau, kad pritūpimai tokie, kaip mes mokykloj darydavom, užpakalį vos ne iki žesmės nuleisti, o ne tiek, lyg sėdėtum ant įsivaizduojamos kėdės  biggrin.gif

O lunge, teisingai - įtupstas  smile.gif

Tai gal vieni gilūs, kiti ne biggrin.gif
Atsakyti
Man žodynas sako, kad squat, tai pritūpimas smile.gif tai jeigu su štanga, irgi pritūpimas skaitos, kad ir ne iki galo, bet kojos vienoj linijoj pečių ploty, o lounge, tai kai viena koja priekin, o kita atgal, toks įtūpstas smile.gif
Atsakyti
O kaip isverst deadlift? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2013 09 10, 19:50)
O kaip isverst deadlift?  bigsmile.gif

Mirties trauka
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2013 09 10, 20:50)
O kaip isverst deadlift?  bigsmile.gif

"Kelk kol galą gausi" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 10 rugsėjo 2013 - 20:32