QUOTE(Romanete @ 2013 06 26, 08:38)
Sveikos būsimos nuotakos, gražūs nauji namučiai.
Keletą dienų neužsukau, nes kažkaip apmirę čia pas mus. O va nustebinta likau. Kažkaip visos planuojasi matyt čia nesilankydamos. Man po truputį stresas pradeda imti, nes tai tas nepadaryta, tai anas.... O laikas tirpsta...
Mums kunigas irgi sakė, kad nelabai norėtų žiedlapių, nebent sutars su moteriške, kud sušluotų jei duosim pinigėlių. Tai mes sakėm duosim, ir bersim žiedlapius...
Noriu pasiklausti, kai pamergėms puokšteles užsakinėjote, kaip derinot spalvinę gamą su pabrolių gėlytėmis ir kaip susiejote su liudininkais? Kažkaip susipainiojau...

Noriu pasiklausti, kai pamergėms puokšteles užsakinėjote, kaip derinot spalvinę gamą su pabrolių gėlytėmis ir kaip susiejote su liudininkais? Kažkaip susipainiojau...

Pas mus nebus poru, tai nieko ir derinti nereikejo, liudinike bus su violetine suknele, tai gelytes uzsakem zalias. ir viskas ispresta

Papildyta:
QUOTE(<LaPeLis> @ 2013 06 26, 09:18)
Sveikutės, aš tik skaitytoja iš šalies buvau, bet bandysiu prisijungti pas jus.. Mes Rokišky tik CMB susirašysim. Fotografuotis planuojam vykt į Anykščius, aš labai noriu arklių muziejuje su arkliukais 

kada Jusu svente, as ir labai noriu su zirgais, bet mes bandome cia ju rasti kazkur rokiskio rajone