Įkraunama...
Įkraunama...

**Rokiškio, Utenos, Zarasų nuotakos**

QUOTE(Romanete @ 2013 06 26, 08:38)
Sveikos būsimos nuotakos, gražūs nauji namučiai. smile.gif Keletą dienų neužsukau, nes kažkaip apmirę čia pas mus. O va nustebinta likau. Kažkaip visos planuojasi matyt čia nesilankydamos. Man po truputį stresas pradeda imti, nes tai tas nepadaryta, tai anas.... O laikas tirpsta...  g.gif Mums kunigas irgi sakė, kad nelabai norėtų žiedlapių, nebent sutars su moteriške, kud sušluotų jei duosim pinigėlių. Tai mes sakėm duosim, ir bersim žiedlapius...
Noriu pasiklausti, kai pamergėms puokšteles užsakinėjote, kaip derinot spalvinę gamą su pabrolių gėlytėmis ir kaip susiejote su liudininkais? Kažkaip susipainiojau... blush2.gif

Pas mus nebus poru, tai nieko ir derinti nereikejo, liudinike bus su violetine suknele, tai gelytes uzsakem zalias. ir viskas ispresta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(<LaPeLis> @ 2013 06 26, 09:18)
Sveikutės, aš  tik skaitytoja iš šalies buvau, bet bandysiu prisijungti pas jus.. Mes Rokišky tik CMB susirašysim. Fotografuotis planuojam vykt į Anykščius, aš labai noriu arklių muziejuje su arkliukais  4u.gif

kada Jusu svente, as ir labai noriu su zirgais, bet mes bandome cia ju rasti kazkur rokiskio rajone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 06 26, 11:27)

kada Jusu svente, as ir labai noriu su zirgais, bet mes bandome cia ju rasti kazkur rokiskio rajone  blush2.gif

mūsų rugsėjo 14dieną 4u.gif
Atsakyti
Romanete, mes pamergių gėlių spalvą derinom su mano gėlėm ir suknelių spalva, o pabroliams derinom su pamergių gėlių spalva, piršliai atskiras reikalas, jiems visai kitokios gėlės ir spalva 4u.gif

Maldiva, ir aš labai svajojau apie trumpą suknelę, bet pasimatavau ilgą ir nebenorėjau trumpos cool.gif

LaPeLi, o jūs tarėtės ir rezervavot laiką fotosesijai su arkliais ar važiuosit nesitarę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 26, 11:32)

LaPeLi, o jūs tarėtės ir rezervavot laiką fotosesijai su arkliais ar važiuosit nesitarę? smile.gif

Skambinau, sakė dar anksti rezervuot, rugpjūčio pabaigoj sakė pasiskambint dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 26, 09:32)
Romanete, mes pamergių gėlių spalvą derinom su mano gėlėm ir suknelių spalva, o pabroliams derinom su pamergių gėlių spalva, piršliai atskiras reikalas, jiems visai kitokios gėlės ir spalva 4u.gif

Maldiva, ir aš labai svajojau apie trumpą suknelę, bet pasimatavau ilgą ir nebenorėjau trumpos cool.gif

Kadangi as ja siunuosi tai siuveja sake, as per daug stresuoju, kai visos sules suguls i joms skirtas vietas, vaizdas bus visiskai kitoks....tai va ant sito ir laikausi ax.gif gal bus gerai...

Papildyta:
QUOTE(<LaPeLis> @ 2013 06 26, 09:35)
Skambinau, sakė dar anksti rezervuot, rugpjūčio pabaigoj sakė pasiskambint dar smile.gif

Kaip faina, bet as nenoriu gaisti tiek laiko iki anyksciu ir atgal... verysad.gif
Atsakyti
O kur čia vietoj yra gražių vietų? g.gif Mes turėsim nedaug laiko, nes po bažnyčios spėju bus jau 15.30, tai realiai fotosesijoms turėsim 3 valandas, dvaras, parkas, geležinkelis vietoj, va dėl vandens manau nieko neišeis.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 06 26, 11:40)

Kaip faina, bet as nenoriu gaisti tiek laiko iki anyksciu ir atgal... verysad.gif

Mūsų šventė vyks netoli Anykščių tai mum pakeliuj į tą vietą smile.gif
O kur jūsų šventė vyks, kokioj sodyboj ar kavinėj?
Papildyta:
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 26, 11:44)
O kur čia vietoj yra gražių vietų? g.gif  Mes turėsim nedaug laiko, nes po bažnyčios spėju bus jau 15.30, tai realiai fotosesijoms turėsim 3 valandas, dvaras, parkas, geležinkelis vietoj, va dėl vandens manau nieko neišeis.. unsure.gif

Vandens šiek tiek būna baseinėlyje prie savivaldybės, bet tikriausiai per mažas telkinys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 26, 09:44)
O kur čia vietoj yra gražių vietų? g.gif  Mes turėsim nedaug laiko, nes po bažnyčios spėju bus jau 15.30, tai realiai fotosesijoms turėsim 3 valandas, dvaras, parkas, geležinkelis vietoj, va dėl vandens manau nieko neišeis.. unsure.gif

Aha ir man labai idomu biggrin.gif
As tai manau kad rasim kazka vaziuodami link sodybos, arba galu gale paioje sodyboje, nes ten pasaka kokie vaizdai....
Kada Jusu vestuves ? varykit i dirdus ten ziauriai grazu...
Papildyta:
QUOTE(<LaPeLis> @ 2013 06 26, 09:48)
Mūsų šventė vyks netoli Anykščių tai mum pakeliuj į tą vietą  smile.gif
O kur jūsų šventė vyks, kokioj sodyboj ar kavinėj?
Papildyta:

O tai Jums labai patogu, musu balius vyks sodyboj Prie Dirdu, nu ten ziauriai grazu,
tai vat ir nesugalvojam kaip daryti....gal vaziuoti i sodyba anksciau nei planavom, ir pasifotkinti nuvaziavus dar.
Betai kazkaip nzn....lauks tevai su druska ir t.t sveciai, sveikinimai, tai negi juos ignoruosi ir eisi sau fotkintis... doh.gif  doh.gif  doh.gif
Vandens šiek tiek būna baseinėlyje prie savivaldybės, bet tikriausiai per mažas telkinys  lotuliukas.gif

Po teisybej nemaciau kada paskutini karta ten vandens buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2013 06 26, 11:48)
Vandens šiek tiek būna baseinėlyje prie savivaldybės, bet tikriausiai per mažas telkinys  lotuliukas.gif

Nebloga mintis, vietoj, tik susituokiam ir šast jau vanduo thumbup.gif

QUOTE(Maldiva @ 2013 06 26, 12:11)
Po teisybej nemaciau kada paskutini karta ten vandens buvo  thumbup.gif

Dėl tokio reikalo pati pora kibirų iš ryto nuneščiau, lengvam pasipliuškenimui biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 26, 12:24)
Nebloga mintis, vietoj, tik susituokiam ir šast jau vanduo thumbup.gif
Dėl tokio reikalo pati pora kibirų iš ryto nuneščiau, lengvam pasipliuškenimui biggrin.gif

Aš ir eidama dar pora tazikų prigriebt vandens galėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2013 06 26, 12:46)
Aš ir eidama dar pora tazikų prigriebt vandens galėsiu  lotuliukas.gif

O, davei mintį, reikės visam pulkui duot užduotį - pripildyt baseinėlį vandens iki pietų biggrin.gif
Dabar galvoju, o gal ten kaip nors einant link dvaro prie to pačio Rokiškio ežero gautųsi pasifotografuot g.gif Reiks gal ištyrinėt tą vietovę, ar nėra bruzgynų ir ar yra padorus gamtovaizdis ax.gif
Atsakyti
Tai zinokit katik pavyko nauja dalyka suzinoti bigsmile.gif zirgus gali is anyksciu atvesti esant poreikiui bigsmile.gif

Bet MB uzgaude nauja pramoga,
Va ziurekit koks laivelis zarasuose yra...
http://www.zarasai.l...dex.php?kas=806
o musu ir sodyba uz obeliu, vaziuojant atgal ne tiek baiia km gautusi, o ir fotkinti manau tikrai butu daug kur blush2.gif
Atsakyti