Įkraunama...
Įkraunama...

**Rokiškio, Utenos, Zarasų nuotakos**

Va ziurekit koks laivelis zarasuose yra...
http://www.zarasai.l...dex.php?kas=806

Oi, kaip fainiai, mums tiktų, nes tose apylinkėse važinėsim. Tik gaila, kad su laiku striuka, neišeis pasinaudoti šia pramoga. Kadangi su fotografe kai kalbėjomės, vien fotosesijai reikės apie 40min. O dar kažkur kitur norėsis sustoti, o ir grįžimas mums užims laiko. Dar pas mus visas maršrutas nesudėliotas...
Ačiū Rud@@ke, bandysiu su gėlėmis kažką susidėlioti. Kadangi pas mus vestuvėse dominuoja dvi spalvos ir tam tikros gėlės. kažkaip buvau nusprendusi, kad mano puokštė bus kitokia, o pamergių ir liudininkės panašios- josios didesnė, tik sužaisiu su spalvomis. pas vienas viena daugiau dominuos, pas kitą kitą, ir priešingai suknelėms. smile.gif
Žiedus jau šią savaitę pasiimame. smile.gif laukiu nesulaukiu pamatyti, kaip atrodys....
O kas dėl suknelių. Tai pas mane ilga bus. Tik dabar kai tokie karščiai, pagalvoju, jei ir mūsų dieną taip bus. Nelabai malonu bus. O trumputę persirengsiu 24val. nebent slegiantis karštis pakoreguotų visą planą, ir ji bus apsivilkta anksčiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romanete: 26 birželio 2013 - 12:27
Romanete, o kada jūsų vestuvės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 26, 15:48)
Romanete, o kada jūsų vestuvės? smile.gif

Liepos 13d. nebedaug liko.... smile.gif
O darbų dar laukia ohoho kiek.... Kadangi patys viską nuo iki darom, dėliojam...
Atsakyti
QUOTE(Romanete @ 2013 06 26, 15:45)
Liepos 13d. nebedaug liko.... smile.gif
O darbų dar laukia ohoho kiek.... Kadangi patys viską nuo iki darom, dėliojam...

i cmb rokiskyje keliausit?
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2013 06 26, 16:50)
i cmb rokiskyje keliausit?

Ne iš Rokiškio esam. ax.gif O tuoksimės tik bažnyčioje... Į CMB neisime.
Atsakyti
Romanete, o kiek žmonių bus jūsų vestuvėse? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 26, 17:05)
Romanete, o kiek žmonių bus jūsų vestuvėse? smile.gif

Nedaug... smile.gif 24 tik... darom nedideles, šventę sau ir patiems artimiausiems.
O pas jus? Ar buvo rašyta, tik praleidau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Romanete @ 2013 06 26, 16:10)
Nedaug...  smile.gif  24 tik... darom nedideles, šventę sau ir patiems artimiausiems.
O pas jus? Ar buvo rašyta, tik praleidau....  ax.gif

drinks_cheers.gif
Pas mus irgi nedaug, apie 28 bus 4u.gif Visas tetas ir dėdes, kurių nematėm virš metų išbraukėm, liko tik patys artimiausi mums žmonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 26, 17:12)
drinks_cheers.gif
Pas mus irgi nedaug, apie 28 bus 4u.gif  Visas tetas ir dėdes, kurių nematėm virš metų išbraukėm, liko tik patys artimiausi mums žmonės smile.gif

O iki jūsų šventės dar ir laiko yra... smile.gif
Aš tai jau dabar šiokį tokį jaudulį jaučiu, o kai liks kelios dienos, tai iš vis. Mąstau kaip čia reiks padaryti, kad tą dieną atsikėlus ryte apie nieką nebegalvoti. Nes viskas jau bus suplanuota, ir nuo mūsų niekas nebepriklausys. Reiks tik mėgautis švente, daug šypsotis ir būti geros nuotaikos. smile.gif
Atsakyti
I visas temas kurias tik ilendu rasoma tas pats, darbeliu darbeliai, rupesteliai ir siaip kalnas reikalu iki vestuviu like doh.gif ....pas mane tas pats, bet tuo paciu man ir labai liudna, gaila verysad.gif ....Viskas po truputi baigiasi, svajojai, ieskojai, domejaisi, skambinejai, pirkai ir t.t patiko wub.gif
Suplanuoti svente yra rimtas reikalas bet tuo paciu ir labai malonus sirdziai wub.gif
Pas mus tai grandiozines vestuves bus thumbup.gif puse Rokiskio baliavos dirduose drinks_cheers.gif 94 sveteliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 06 26, 17:22)
I visas temas kurias tik ilendu rasoma tas pats, darbeliu darbeliai, rupesteliai ir siaip kalnas reikalu iki vestuviu like doh.gif ....pas mane tas pats, bet tuo paciu man ir labai liudna, gaila verysad.gif ....Viskas po truputi baigiasi, svajojai, ieskojai, domejaisi, skambinejai, pirkai ir t.t patiko  wub.gif
Suplanuoti svente yra rimtas reikalas bet tuo paciu ir labai malonus sirdziai  wub.gif
Pas mus tai grandiozines vestuves bus  thumbup.gif  puse Rokiskio baliavos dirduose  drinks_cheers.gif 94 sveteliai  doh.gif

Na mums visas planavimas ir darymas visko sau šventei yra malonus, ir neslegia pečių. Tiesiog su laiku kažkaip ne visai spėjame. Nors tik planuojam viską nuo vasario mėn. Galima buvo užsakyti fotografą, filmuotoją, muzikantus. Išsinuomoti sodybą, užsisakyti maistą ir nebesukti sau galvos. bet kadangi norime šventės pagal save, tai ir plušam darydami, viską sau ir pagal save.
Oho, tikros didelės lietuviškos vestuvės pas jus.... smile.gif O su lietuviškom tradicijomis ar šiuolaikiškos žada būti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Romanete @ 2013 06 26, 14:28)
Na mums visas planavimas ir darymas visko sau šventei yra malonus, ir neslegia pečių. Tiesiog su laiku kažkaip ne visai spėjame. Nors tik planuojam viską nuo vasario mėn. Galima buvo užsakyti fotografą, filmuotoją, muzikantus. Išsinuomoti sodybą, užsisakyti maistą ir nebesukti sau galvos. bet kadangi norime šventės pagal save, tai ir plušam darydami, viską sau ir pagal save.
Oho, tikros didelės lietuviškos vestuvės pas jus.... smile.gif O su lietuviškom tradicijomis ar šiuolaikiškos žada būti....  ax.gif

Tai cia tiek kviestu buvo,aptrupejas tas sarasas gerokai...bet vistiek dar lb lb daug yra doh.gif
Kaip cia pasakius....jau vien kad be poru ir be pirsliu, nebe tradicines... ax.gif
Bet siaip visko bus 4u.gif
Atsakyti