Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

http://www.proteinas...in-800-130-kaps

stai nuoroda, parduotuve si yra daugelyje miestu 4u.gif tik ten raso gerti 3 kapsules ryte ir po to pries treniruote, maniskis kolkas nesportuoja tai geria tik 2-3 kapsules per diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 07 18, 13:48)
iherb.com yra visokiomis dozemis ir visokiu rusiu vitaminu  smile.gif  ateina gan greitai, per 2 sav, tik iki 28 USD uzsisakineti iki apmuitinamos sumos

taip iherb.com yra visokio stiprumo vitamino E, beje dabar nemokamai gali gauti ir vitamino D 4u.gif ir dar visokių nemokamų daiktų yra lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 18, 09:41)
aha, turiu aš ir LT pirktus Inofolic drinks_cheers.gif
Iš kur tą Pregnitude siuntiesi?
Nežinojau, kad ir vyrams gerai, nu ką, reikia dar ir tuo pašerti biggrin.gif

as vyrui tai atskira inozitoli sita http://www.iherb.com...-8-oz-227-g/126 foli duodu tokiomis paciomis dozemis kaip pregnitude pakely , pregnitude brangesnis sakau labiau gal moterims ( nors sudetis ta pati smile.gif) bet pregnitude sudetingiau atsisiusti ( jau reikia prasyti amerikonu vietiniu:)
Preg siunciau i vietini adresa is walgreens.com, ten 35 usd 60 paketeliu , dar radau tada kazkoki OFF , coupon coda kazkoki is interneto panaudojau, tai gavosi dezute 30 $ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 18 liepos 2013 - 12:55
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 18, 09:41)

aha, per vaisingas dienas, taip Žilaitienei buvo įrodyta, kad aš jaučiu ovuliaciją biggrin.gif  Ji netikėjo, sako, įsikalbi, o kadangi pas ją būtent per O reikėjo ateiti, sakau, galiu pasakyti, kad dabar vyksta ir kurioj kiaušidėj, ji pažiūrėjo (dar ir mikroskopu, ten tada gleivėse kažkokie paparčiai matosi), teko patikėti manim biggrin.gif

Aha, tenka kartais gyditojus mokyt ane biggrin.gif .. Aisku tada viskas su tuo tyrimu, idomu butu ji pasidaryti, bet artimiausiu metu neteks, o be to kazin ar prasme yra jei jau Ivf daraisi..
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri pasidalinsit kokia turima informacija ar patirtimi apie papildus azoospermijai gydyti? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivere @ 2013 07 18, 17:59)
Sveikos mergaites, gal kuri pasidalinsit kokia turima informacija ar patirtimi  apie papildus azoospermijai gydyti? Buciau dekinga  4u.gif

Labukas, labaaaaaiiii daug jau prirasyta Spermos kokybe ir tyrimai temose, pagrinde papildai papildai ir dar karta papildai smile.gif aisku priklausomai nuo to kokio lygio, gali net ir vaistus paskirti 4u.gif Daugiau apie viska senesneje temoje kuri buvo neseniai uzdaryta, http://www.supermama...?...897452&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 18 liepos 2013 - 21:44
Sveiki, kaip suprantu daug kas lankotes pas Zilaitiene, bet gal zinot ar ji vilniuje priima ar tik Kaune?? ir dar gal kas pas. Gyd. A. Sruoga buvot???

Mano MB Profertili gere 3men tai padidejo kiekis ir judrumas bet neilgam porai men. dabar geria wellman conc. bet del kitu vit. tai bijau kazka dar duot g.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 18, 21:49)
Sveiki, kaip suprantu daug kas lankotes pas Zilaitiene, bet gal zinot ar ji vilniuje priima ar tik Kaune?? ir dar gal kas pas. Gyd. A. Sruoga buvot???

Mano MB Profertili gere 3men tai padidejo kiekis ir judrumas bet neilgam porai men. dabar geria wellman conc. bet del kitu vit. tai bijau kazka dar duot  g.gif

Priiminėja ir Vilniuje Norway klinikoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 07 18, 13:54)
as vyrui tai atskira inozitoli  sita http://www.iherb.com...-8-oz-227-g/126  foli duodu tokiomis paciomis dozemis kaip pregnitude pakely , pregnitude brangesnis sakau labiau gal moterims ( nors sudetis ta pati smile.gif) bet pregnitude sudetingiau atsisiusti ( jau reikia prasyti amerikonu vietiniu:)
Preg siunciau i vietini adresa is walgreens.com, ten 35 usd 60 paketeliu , dar radau tada kazkoki OFF , coupon coda kazkoki is interneto panaudojau, tai gavosi dezute 30 $ 4u.gif

aišku, aš dabar iš čia pirkau: http://www.vitacost....inositol-powder (pati naudoju prieš IVF kiaušialąsčių kokybei gerinti, todėl ir susidomėjau tuo pregnitude, bet matau, kad su juo sudėtinga. Na tai gal užteks Inositolio 4u.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2013 07 18, 18:49)
Aha, tenka kartais gyditojus mokyt ane  biggrin.gif .. Aisku tada viskas su tuo tyrimu, idomu butu ji pasidaryti, bet artimiausiu metu neteks, o be to kazin ar prasme yra jei jau Ivf daraisi..

Žinok, nėra.. Prasminga darytis dėl natūr. pastojimo, na, pvz., jeigu moters aplinka žudo spermiukus, tada verta bandyti IUI, gal to ir tereikės. O kai jau visi tie keliai likę praeityje, tai ir tie testai nebesvarbūs.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 18, 21:49)

Mano MB Profertili gere 3men tai padidejo kiekis ir judrumas bet neilgam porai men. dabar geria wellman conc. bet del kitu vit. tai bijau kazka dar duot  g.gif

Priima ir Kaune, Motinos ir vaiko klinikoje, buna berods karta savaiteje. Siaip ji kauniete smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 19, 10:40)
aišku, aš dabar iš čia pirkau: http://www.vitacost....inositol-powder (pati naudoju prieš IVF kiaušialąsčių kokybei gerinti, todėl ir susidomėjau tuo pregnitude, bet matau, kad su juo sudėtinga. Na tai gal užteks Inositolio 4u.gif
Žinok, nėra.. Prasminga darytis dėl natūr. pastojimo, na, pvz., jeigu moters aplinka žudo spermiukus, tada verta bandyti IUI, gal to ir tereikės. O kai jau visi tie keliai likę praeityje, tai ir tie testai nebesvarbūs.. 4u.gif

O kaip vitacost su siuntimu? As ji JAV naudojau, siuncia jie vis man dar tuos kuponus, bet kai ziurejau saliu sarasa i kurias siuncia, Lietuvos neradau, kiek ten kainuoja siuntimas mazdaug?
Atsakyti
o mes kuri laika nplanuosi, nes vyras nosies operacija darysis, tai po narkozes kiek zinau su spermiukais bus nekas, ta proga rugseji as LP pasidarysiu... kad suzinoti ar tikrai tik vyras kaltas del nepastojimo, nes hormonai pas mane visi tvarkoje, o echo kaip zinia nieko neparodo blogo, tad reikia LP ir histeroskopijos, po to mastysim ka daryt, gal iui 4u.gif
Atsakyti
Merginos, geriant Profertil, reiketu gerti dar papildomai kitu vitaminu, ar kol juos geri, kitu geriau negerti g.gif
Atsakyti