Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Comma @ 2013 07 17, 14:30)
Gal skysčių didesnis vartojimas padeda g.gif

gal agliutinacija tik tam kartui ir buvo... o siaip gerem maca ir vit C, jis mazina klampuma ir agliutinacija smile.gif gal tas padejo smile.gif
Atsakyti
Beje turiu pastebejima del Inofolic- to paties gamintojo Pregnitude(amerikos rinkai) skiriasi nuo musu Inofolic!!! musu tai kaip kokios smectos skonis, o Pregnitude visai kitaip tirpsta, nors skaitosi tas pats vaistas - ir paemiau Inofolic lapeli, ziuriu viskas ant jo lietuviskai surasyta- eilini karta pasitvirtina kad gauname treciosioms salims skirtus produktus...
Atsakyti
Aš perku iš Vitacost.com Inositol miltelius, folio r. geriu atskirai ir tiek. Ten didelis buteliukas ir skanu man.
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 17, 21:39)
gal agliutinacija tik tam kartui ir buvo... o siaip gerem maca ir vit C, jis mazina klampuma ir agliutinacija smile.gif gal tas padejo smile.gif

ačiū visoms už patarimus 4u.gif savo MB maitinu vitaminais C,E, folio rūgštimi biggrin.gif kažin po kiek laiko vartojimo galima vėl tirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 17, 22:19)
Aš perku iš Vitacost.com Inositol miltelius, folio r. geriu atskirai ir tiek. Ten didelis buteliukas ir skanu man.

as irgi is iHerb pirkau miltelius, ir geriau atskirai foli, bet uosvienes paprasiau paskui ta Pregnitude atsiusti, tai inositoli dabar vyrui tik gerti palikus ( zilaitiene sake kad sako, kad padeda, bet moksliniais tyrimais neirodyta) , tai galvoju bent jau nepakenks jam smile.gif nes ir wellman conception sudety inositolis yra

Bet skoni inofolic musu reiktu paragauti blink.gif gryna smecta. neisivaizduoju kaip taip gali skirtis ka jie ten maiso
Papildyta:
QUOTE(Classique @ 2013 07 18, 07:19)
ačiū visoms už patarimus  4u.gif savo MB maitinu vitaminais C,E, folio rūgštimi biggrin.gif kažin po kiek laiko vartojimo galima vėl tirtis  g.gif

prie E vitamino berods dar rekomenduojamas Q10 del pasisavinimo geresnio g.gif Bet gal as klystu, bijau 100 proc. sakyti
O rezultatus greiciausiai pastebesite po 3 menesiu 4u.gif Nors as tokia kai nekantri, tai saviski po 2 men gerimo jau siusiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 18 liepos 2013 - 07:30
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 17, 07:56)
Burbuliacija, tiesiog pasimylejus su vyru po 8 val ar kiek pasakys nueini pas gyd, ji ima tepineli ir ziuri, kiek tavo terpeje isgyveno spermiuku. Is principo sitas tyrimas daugiau skirtas istirti, kaip moters aplinka veikia spermiukus, ar nesunaikina.

Bet tai cia butent vaisingomis dienomis pries ovuliacija daro? Nes juk jei neovuliacinese isskyrose tai ir taip ta sperma isgyvena vos kelias valandas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 07 18, 08:37)
Bet tai cia butent vaisingomis dienomis  pries ovuliacija daro? Nes juk jei neovuliacinese isskyrose tai ir taip ta sperma isgyvena vos kelias valandas  blink.gif

gi tiksliai, gerai sakai Burbuliancija g.gif įdomu pasidarė ir man
Atsakyti
Bet tai cia butent vaisingomis dienomis  pries ovuliacija daro? Nes juk jei neovuliacinese isskyrose tai ir taip ta sperma isgyvena vos kelias valandas  blink.gif

Taip, vaisingomis dienomis šis tyrimas daromas.
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 07 18, 08:32)
as irgi is iHerb pirkau miltelius, ir geriau atskirai foli, bet uosvienes paprasiau paskui ta Pregnitude atsiusti, tai inositoli dabar vyrui tik gerti palikus ( zilaitiene sake kad sako, kad padeda, bet moksliniais tyrimais neirodyta) , tai galvoju bent jau nepakenks jam smile.gif nes ir wellman conception sudety inositolis yra

Bet skoni inofolic musu reiktu paragauti  blink.gif  gryna smecta. neisivaizduoju kaip taip gali skirtis ka jie ten maiso
Papildyta:
prie E vitamino berods dar rekomenduojamas Q10 del pasisavinimo geresnio  g.gif  Bet gal as klystu, bijau 100 proc. sakyti
O rezultatus greiciausiai pastebesite po 3 menesiu  4u.gif  Nors as tokia kai nekantri, tai saviski po 2 men gerimo jau siusiu  biggrin.gif

ačiū, Saulyna27, tiksliai, vyrams B8 vitaminas ir reikalingas, buvau pamiršusi doh.gif aš pirkau iš iherb.com Inosilolį. Vartoju su E vit, foliu ir Q10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 07 18, 08:32)

Bet skoni inofolic musu reiktu paragauti  blink.gif  gryna smecta. neisivaizduoju kaip taip gali skirtis ka jie ten maiso

aha, turiu aš ir LT pirktus Inofolic drinks_cheers.gif
Iš kur tą Pregnitude siuntiesi?
Nežinojau, kad ir vyrams gerai, nu ką, reikia dar ir tuo pašerti biggrin.gif

aha, per vaisingas dienas, taip Žilaitienei buvo įrodyta, kad aš jaučiu ovuliaciją biggrin.gif Ji netikėjo, sako, įsikalbi, o kadangi pas ją būtent per O reikėjo ateiti, sakau, galiu pasakyti, kad dabar vyksta ir kurioj kiaušidėj, ji pažiūrėjo (dar ir mikroskopu, ten tada gleivėse kažkokie paparčiai matosi), teko patikėti manim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2013 07 18, 08:19)
ačiū visoms už patarimus  4u.gif savo MB maitinu vitaminais C,E, folio rūgštimi biggrin.gif kažin po kiek laiko vartojimo galima vėl tirtis  g.gif

sakyk kur perki vit e? nes noriu saviskiui duoti bent po 100mg i diena (kaip kad profertilyje), bet neradau pirkti 4u.gif dar cinka pirksiu po 15 mg yra, tai toias dvi i diena duosiu
Papildyta:
QUOTE(Classique @ 2013 07 18, 08:19)

patariu maca duoti, ji mums pagerino rezultata smile.gif pirkau sportininku parduotuvej, pakuote tik 49 lt, ir pakanka 1,5 menesiui. ir nuo jos noras kyla (testosterona kelia, veikia panasiai kaip tribulus)
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 18, 12:46)
sakyk kur perki vit e? nes noriu saviskiui duoti bent po 100mg i diena (kaip kad profertilyje), bet neradau pirkti  4u.gif dar cinka pirksiu po 15 mg yra, tai toias dvi i diena duosiu
Papildyta:
patariu maca duoti, ji mums pagerino rezultata smile.gif pirkau sportininku parduotuvej, pakuote tik 49 lt, ir pakanka 1,5 menesiui. ir nuo jos noras kyla (testosterona kelia, veikia panasiai kaip tribulus)

iherb.com yra visokiomis dozemis ir visokiu rusiu vitaminu smile.gif ateina gan greitai, per 2 sav, tik iki 28 USD uzsisakineti iki apmuitinamos sumos
Atsakyti