Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

[quote=KittyKitty,2013 07 16, 23:01]
Kitty, o aš kažkodėl linkus manyt, kad tas fragmentacijos tyrimas pas jus bus geras (ko labai labai linkiu), na man vis tiek galvoj netelpa, kaip turint vieną vaiką, kito belaukiant gali sperma beviltiška patapt, iš niekur nieko...gal kažkokie jos atsinaujinimo ciklai ir t.t. , na šia tema pas tave medicininės informacijos kiekiai milžiniški, nieko čia nepridursi...na bet ir medikai ne į visus klausimus atsakymus turi...Jūs labai labai labai daug praėjot, ir aš kaip užsispyrus ožka kartosiu ir kartosiu, kad turi būt ir bus tas antras vaikiukas, tik laikykitės ir nepasiduokit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 16, 15:42)
Sveikos visos  ax.gif

Norėjau paklausti po kelių mėnesių ar metų bandymo nusprendėte ištirti vyrukus ? 
Mes trečias ciklas bandysim  blush2.gif  bet vis kirba mintis, kad reiktų MB išsitirti, nes paauglystėj sirgo sunkia kiaulytės forma, o po jos visko būna  g.gif

Ar čia per daug aš mąstau ir stresuoju  smile.gif

Labas, as jusu vietoje jau tirciau vyra, sutaupysit daug laiko jeigu kass, mes issityrem gal jau po metu, ir ziauriai buvom paveikti... Kiek daug butume nuveike per tuos metus....geriau anksciau, plius turejus vyrui nurodyta liga... ax.gif
Mano siulymas negaisti, negu tuscios viltys...
Atsakyti
Burbuliacija, tiesiog pasimylejus su vyru po 8 val ar kiek pasakys nueini pas gyd, ji ima tepineli ir ziuri, kiek tavo terpeje isgyveno spermiuku. Is principo sitas tyrimas daugiau skirtas istirti, kaip moters aplinka veikia spermiukus, ar nesunaikina.

Auguste, aciu, as irgu galvojau, kad faktas, jog turim viena vaika, nuo daug ko apsaugo, bet suzinojau, kad ne. Kvailiausia, kad su taip vyrais negali suprasti, del ko.. Na, laukiam atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymus ir pastebėjimus ax.gif

Aš irgi manau, kad daug nervų sutaupytume, kai manai, jog viskas gerai, o vis sulauki mm... aišku, iš kitos pusės kiek nervų ir dilemos būtų jei kažkas blogai pasirodytų, bet kuo anksčiau tuo geriau smile.gif

Tik dabar klausimas kaip saviškį įtikinti, kad greičiau geriau, nes jis užsiciklino, kad bent pusmetį bandytume šiaip, tikiu, kad ir pats bijo ir neramu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amota @ 2013 07 17, 10:04)
Ačiū labai už atsakymus ir pastebėjimus  ax.gif 

Aš irgi manau, kad daug nervų sutaupytume, kai manai, jog viskas gerai, o vis sulauki mm... aišku, iš kitos pusės kiek nervų ir dilemos būtų jei kažkas blogai pasirodytų, bet kuo anksčiau tuo geriau  smile.gif

Tik dabar klausimas kaip saviškį įtikinti, kad greičiau geriau, nes jis užsiciklino, kad bent pusmetį bandytume šiaip, tikiu, kad ir pats bijo ir neramu...  verysad.gif

Na taip ne taip lengva su itikinimu bet gal kaip nor graziai prieisi.manaji irfi buvo nelengva, taciau dabar nesispyrioja..nes zino kaip kas gali buti ir kad nereikia tempti laiko...siap sunku
Siaip sunku atsakymai neramina, taciau atsiranda aiskumas ir per laika susidelioja tolimesne veiksmu seka...sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Zirzilialia - reikės kaip nors bandyti, gal jei po 3 ciklo nepasiseks ir maytys kaip aš pergyvenu ir kaip neramu man, supras, kad anksčiau sužinojus priežąstį galima anksčiau ir ją taisyti, o gal kaip tik nusiraminsim, kad viskas tvarkom ir atsipalaidavę sulauksim gandrų 4u.gif

Ačiū tau smile.gif sėkmės ir Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
gavom siandien ir mes atsakymus, cia jau antroji spermograma (pirmoji buvo sausio menesi), na ka kiekis 13 mln (1ml) sumazejes iki 9 mln (1ml), bet kadangi pacio spermos kiekio isspausta daugiau tai neuzksaite kaip oligospermijos... judrumas pakiles labai nezymiai sad.gif A+B buvo 22 proc, dabar 24 proc. Vienintelis geras dalykas tas kad nebera klampumo ir agliutinacijos kaip seniau... mastau apie iui bet nezinia irgi ar pavyktu...gal atplovus spermiukus imanomas dalykas? 4u.gif morfologija gera
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 17, 13:08)
gavom siandien ir mes atsakymus, cia jau antroji spermograma (pirmoji buvo sausio menesi), na ka kiekis 13 mln (1ml) sumazejes iki 9 mln (1ml), bet kadangi pacio spermos kiekio isspausta daugiau tai neuzksaite kaip oligospermijos... judrumas pakiles labai nezymiai sad.gif A+B buvo 22 proc, dabar 24 proc. Vienintelis geras dalykas tas kad nebera klampumo ir agliutinacijos kaip seniau... mastau apie iui bet nezinia irgi ar pavyktu...gal atplovus spermiukus imanomas dalykas? 4u.gif morfologija gera

o ka darėt, kad nebeliko agliutinacijos ir klampumo ? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2013 07 17, 12:08)
o ka darėt, kad nebeliko agliutinacijos ir klampumo ?  blush2.gif  smile.gif

Gal skysčių didesnis vartojimas padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 07 17, 15:30)
Gal skysčių didesnis vartojimas padeda g.gif

pas mus agliutinacijos nera, bet tasi iki 7cm tai irgi geriam daugiau vandenuko blush2.gif tikimes pades, maniskis dabar per diena isgiaria du butelius mineralinio borzomi jei teisingai uzrasiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2013 07 17, 14:08)
o ka darėt, kad nebeliko agliutinacijos ir klampumo ?  blush2.gif  smile.gif

Vit. C stipriai mažina agliutinaciją.
Skysčiai labiau didina kiekį (bet tuo pačiu manau mažėja ir klampumas).
Atsakyti
Sveiki
gal kas gali pasidalint pas kokius gyd. gydot vyru turta (Vilniuje)??? ax.gif
Atsakyti