Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Comma @ 2013 07 09, 12:41)
Telefonu pasakė, kad viskas čiki piki wub.gif Taip, kad vaistai nuo spaudimo tikrai nekenkia  mirksiukas.gif

O, geros zinios thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kas jau susidure ir gales pakomentuot blush2.gif
Vyro spermoj daug leukocitu,
kokius vaistus dazniausiai skiria gydymui ir ar galima vaistus isigyti be recepto? Siuo metu negreitai pateksim pas gydytoja, bet gydytis kazkaip reikia g.gif
Atsakyti
misheliina2 kiek rado leukocitų? Pas maniškį buvo jų tiek daug, kad net laboratorijoj jų neskaičiavo, sakė beprasmiška skaičiuoti, jų pilni laukai, kaip košės. Pradėjome lankytis pas urologus ir pasirodo, kad jam lėtinis prostatitas. Tad siūlyčiau nedelsti, nes pats gydymas ilgas ir sudėtingas, be abejo nemažai kainuojantis. Maniškis vien tris mėnesius gėrė antibiotikus ir tai dar neišgijo. O vaistai kainavo beveik 600 lt

O dabar truputis istorijos apie mane, kadangi tai mano pirmasis postas šiame skyrelyje. Jau tuoj bus metai kaip gaudome gandrus ir kol kas nesėkmingai. Aš turiu dukrą iš pirmos santuokos, maniškis niekad nevedęs ir vaikų neturi, nevaisingumas vyriškas. Darėmės kelias spermogramas, visose spermijų kiekis mažas, daug patologijų ir be galo daug leukocitų. Kadangi vaistai nuo prostatito nelabai padėjo, kreipiausi į pažįstamus žolininkus, jie pažadėjo "sutaisyti kokteilį" atsižvelgiant į ligos simptomus ir atliktas procedūras.
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 09, 18:15)
Sveikos
Gal kas jau susidure ir gales pakomentuot  blush2.gif
Vyro spermoj daug leukocitu,
kokius vaistus dazniausiai skiria gydymui ir ar galima vaistus isigyti be recepto? Siuo metu negreitai pateksim pas gydytoja, bet gydytis kazkaip reikia  g.gif

Antibiotikai.....

QUOTE(Jurate0111 @ 2013 07 09, 19:16)

O dabar truputis istorijos apie mane, kadangi tai mano pirmasis postas šiame skyrelyje.

Sveika, linkiu neužsibūti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2013 07 09, 19:16)

Mes kiekspermogramu darem tai niekad nebuvo leukocitu, tik mazas kiekis ir patologijos, o si karta rado 5x 106 ml leukocitu, mes uzsieni gyvenam tai pas gyd. cia patekti uztrunka apie puse metu  g.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 09, 21:29)
Antibiotikai.....

o kokie butent ir ar galima juos isigyt be recepto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 09 liepos 2013 - 21:09
QUOTE(Jurate0111 @ 2013 07 09, 18:16)
misheliina2 kiek rado leukocitų? Pas maniškį buvo jų tiek daug, kad net laboratorijoj jų neskaičiavo, sakė beprasmiška skaičiuoti, jų pilni laukai, kaip košės. Pradėjome lankytis pas urologus ir pasirodo, kad jam lėtinis prostatitas. Tad siūlyčiau nedelsti, nes pats gydymas ilgas ir sudėtingas, be abejo nemažai kainuojantis. Maniškis vien tris mėnesius gėrė antibiotikus ir tai dar neišgijo. O vaistai kainavo beveik 600 lt

O dabar truputis istorijos apie mane, kadangi tai mano pirmasis postas šiame skyrelyje. Jau tuoj bus metai kaip gaudome gandrus ir kol kas nesėkmingai. Aš turiu dukrą iš pirmos santuokos, maniškis niekad nevedęs ir vaikų neturi, nevaisingumas vyriškas. Darėmės kelias spermogramas, visose spermijų kiekis mažas, daug patologijų ir be galo daug leukocitų. Kadangi vaistai nuo prostatito nelabai padėjo, kreipiausi į pažįstamus žolininkus, jie pažadėjo "sutaisyti kokteilį" atsižvelgiant į ligos simptomus ir atliktas procedūras.

Jurate0111, gal galėtum pasidalinti info apie kokteilio sudėtį, ar žolininkų kontaktais (gali ir AŽ), nes maniškiui atsinaujino lėtinis prostatitas, daugybė antibiotikų išgertą, bacilos išnaikintos buvo, bet kas iš to. Antibiotikai daro didelę žalą-spermos rezultatai žiauriai suprastėjo (buvo ir taip ne kokie). Norėtųsi kažkaip ilgesniam laikui tą bėdą išgydyti, bet švelnesniais metodais. Neįsivaizduoju, kaip su tuo lėtiniu susidoroti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirniukė: 09 liepos 2013 - 21:22
Žirniukė kol kas negaliu pasakyti, kas tai per žolės, kadangi tik šiandien buvo kalba tarp maniškio ir to žolininko, jis smulkiai išsiklausinėjo apie ligos eigą ir atliktas prcedūras. Kitą savaitę žadėjo atiduoti žoles. Dėl kontaktų, juos parašysiu rytoj, nes asmeniškai jo kontaktų neturiu, žolininkas yra mano bendradarbės žentas, tai aš visus reikalus aptarinėjau su bendradarbe, bet pažadu paprašyti telefono numerio.

misheliina2 Leukocitai rodo organizme esantį uždegimą, kurį reikia gydyti antibiotikais, maniškiui daktaras urologas išrašė 80 tab. ipertrofano, kuris parduodamas tik su receptu.

KittyKitty Ačiū, tikiuosi aš irgi, bet kol prostatitas nebus išgydytas, net nesitikiu gerų rezultatų.

P.S. Kalbėjausi su vienu labai geru pažįstamu veterinaru biggrin.gif , tai jis pasakė, kad reikia gerti bebro sruoglių užpiltines (bebro lytinės liaukos išdžiovinamos ir užpilamos samane, bebras turi būti pagautas ne rujos metu, nes jei rujos metu, tai liaukos bus nieko vertos, atitinkamai reikia palaikyti kažkurį laiką tamsiai ir gerti nurodytais kiekiais), neva patikrintas ir labai geras vaistas nuo prostatos bėdų. Dar paminėjo elnio ragų užpiltines, bet elniai turi būti ne mūsiškiai, bet tie iš Tadžikijos, Kirgizijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 09 liepos 2013 - 22:03
[quote=Jurate0111,2013 07 09, 21:55]
Žirniukė kol kas negaliu pasakyti, kas tai per žolės, kadangi tik šiandien buvo kalba tarp maniškio ir to žolininko, jis smulkiai išsiklausinėjo apie ligos eigą ir atliktas prcedūras. Kitą savaitę žadėjo atiduoti žoles. Dėl kontaktų, juos parašysiu rytoj, nes asmeniškai jo kontaktų neturiu, žolininkas yra mano bendradarbės žentas, tai aš visus reikalus aptarinėjau su bendradarbe, bet pažadu paprašyti telefono numerio.

Dėkui-lauksiu iš tavęs žinių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirniukė: 09 liepos 2013 - 22:22
sveikos visos esancios cia ir turincios bendra tiksla. Noriu prisijungti i sita buri, ilgai negalime susilaukti su vyru antro vaikelio, liudna, bet neturim galimybes klimti i vaisingumo kliniku gelmes.
Pasidariau savo einamus tyrimus, dabar vyro spermograma turim. Noriu paklausti, kaip manot ar gali buti tiklus atsakyma, jei spermos kiekis tik 0.3ml ????? as dar pries priduodama paklausiau ar ne per mazai? na sake, kad ne.... kazi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 09, 22:07)
o kokie butent ir ar galima juos isigyt be recepto g.gif

Negalima, o kokius gerti, turėtų pasakyti gydytojas, nes reikėtų pirmiausia auginti pasėlį, o tada pagal tai, kokia bakterija išauga, ir skirti antibiotikus,nes vienos bakterijos jautrios vieniems, kitos - kitiems. Maniškio vieną kartą buvo rasta clebsiela pneumonia, bet neatsimenu, kokius antibus gėrė, o pernai buvo leukocitų, bet pasėlyje niekas neužaugo, tai Žilaitienė skyrė Doxycicliną, jis plačiai veikia, užmuša viską, bet, deja, tikrai gali užmušti VISKĄ. VAisingumo gydytojas, sužinojęs, kad vyras jį gėrė, pasakė, kad nelabai gerai, bent jau kuriam laikui gali dar labiau pakenkti. Nežinau, ar pakenkė, dar kitus metodus ir gydymus taikėm, tai kiekis ir kokybė pagerėjo, leukocitai, aišku, dingo, bet šiek tiek suprastėjo morfologija.

QUOTE(Jurate0111 @ 2013 07 09, 22:55)

KittyKitty Ačiū, tikiuosi aš irgi, bet kol prostatitas nebus išgydytas, net nesitikiu gerų rezultatų.

P.S. Kalbėjausi su vienu labai geru pažįstamu veterinaru  biggrin.gif , tai jis pasakė, kad reikia gerti bebro sruoglių užpiltines (bebro lytinės liaukos išdžiovinamos ir užpilamos samane, bebras turi būti pagautas ne rujos metu, nes jei rujos metu, tai liaukos bus nieko vertos, atitinkamai reikia palaikyti kažkurį laiką tamsiai ir gerti nurodytais kiekiais), neva patikrintas ir labai geras vaistas nuo prostatos bėdų. Dar paminėjo elnio ragų užpiltines, bet elniai turi būti ne mūsiškiai, bet tie iš Tadžikijos, Kirgizijos

nu va, maniškis ilgiau negu metus gėrė tą užpilą. Oi, bjaurybė. rezultatų jokių nebuvo, leukocitai irgi nuo jų nedingo..Ir šiaip daug žolių gėrė, buvom irgi pas žolininką, bet visai nepadėjo. Akupunktūra padeda, kol kas vienintelis dalykas turbūt.
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2013 07 10, 22:47)
sveikos visos esancios cia ir turincios bendra tiksla. Noriu prisijungti i sita buri, ilgai negalime susilaukti su vyru antro vaikelio, liudna, bet neturim galimybes klimti i vaisingumo kliniku gelmes.
Pasidariau savo einamus tyrimus, dabar vyro spermograma turim. Noriu paklausti, kaip manot ar gali buti tiklus atsakyma, jei spermos kiekis tik 0.3ml ????? as dar pries priduodama paklausiau ar ne per mazai? na sake, kad ne.... kazi  ax.gif

Šiaip, mažoka, bet, matyt, jie ir iš tokio kiekio padarys išvadą. Svarbu, kiek rašoma atmintinėje, kad pirmi lašai patektų į indelį.
Atsakyti
Na MB jau menesi geria Tamoxifena iiiiiirrrr vitaminus kuriuos rekomendavo Ainyte 4u.gif ( sake jam jau bloga nuo tu vitaminu ) smile.gif)Dar daugmaz susilyginau su Wellman Conception sudetmi, tik cia aisku dozes didesnes... tai visus esminius is iherb susiunciau Vit.C, B100, B12, Maca, Vit E, Cordyceps,Selenium, aisku Tribulus svarbiausias , ir L-carnitinas judrumui, pasipasakosim rezltatus gal jau po pors menesiu kas pageres 4u.gif Nors Rugseji jau turbut IVF darysimes jeigu viskas gerai bus 4u.gif
Ir dalinuosi iherb kodu - neskaiciau forume gal kas kur rase bet as tai nezinojau kad pirma karta ten perkand -5 arba -10 USD su kodu, tik kai apsipirkau suzinojau - man dave koda kad galiu dalintis, kazkoks ale man rewardas bus, bet pirma karta perkancioms discount nemaza gaunasi. Nuolaidos kodas pirma karta perkant LCN207, ir aisku , negalima bent jau dabartiniu kursu virsyti 30$, as issiunciau atskirus siuntinius ir sau ir vyru padalinus, tai viskas ok, neapmuitino thumbup.gif
Atsakyti