QUOTE(saulyna27 @ 2013 07 11, 09:23)
Na MB jau menesi geria Tamoxifena iiiiiirrrr vitaminus kuriuos rekomendavo Ainyte
( sake jam jau bloga nuo tu vitaminu )
)Dar daugmaz susilyginau su Wellman Conception sudetmi, tik cia aisku dozes didesnes... tai visus esminius is iherb susiunciau Vit.C, B100, B12, Maca, Vit E, Cordyceps,Selenium, aisku Tribulus svarbiausias , ir L-carnitinas judrumui, pasipasakosim rezltatus gal jau po pors menesiu kas pageres
Nors Rugseji jau turbut IVF darysimes jeigu viskas gerai bus
Ir dalinuosi iherb kodu - neskaiciau forume gal kas kur rase bet as tai nezinojau kad pirma karta ten perkand -5 arba -10 USD su kodu, tik kai apsipirkau suzinojau - man dave koda kad galiu dalintis, kazkoks ale man rewardas bus, bet pirma karta perkancioms discount nemaza gaunasi. Nuolaidos kodas pirma karta perkant LCN207, ir aisku , negalima bent jau dabartiniu kursu virsyti 30$, as issiunciau atskirus siuntinius ir sau ir vyru padalinus, tai viskas ok, neapmuitino

Ir dalinuosi iherb kodu - neskaiciau forume gal kas kur rase bet as tai nezinojau kad pirma karta ten perkand -5 arba -10 USD su kodu, tik kai apsipirkau suzinojau - man dave koda kad galiu dalintis, kazkoks ale man rewardas bus, bet pirma karta perkancioms discount nemaza gaunasi. Nuolaidos kodas pirma karta perkant LCN207, ir aisku , negalima bent jau dabartiniu kursu virsyti 30$, as issiunciau atskirus siuntinius ir sau ir vyru padalinus, tai viskas ok, neapmuitino

Saulyna, o profertil nebandėt? Labai prastas vyro turtas?