aciu uz atsakyma:) kita sav gausiu savo progesterone ir prolaktino tyrimo atsakymus I tada keliausim pas drejeriene, nes kitu daktariu kaip ir nzn:) dar patikslinu normas:
progresyviai judrus- 30% norma progresyviai judriu >40%
judrus vietoje- 24%
bendras judriu spermotozoidu sk 44,82x10 norma >5%
normaliu formu 14% norma >4%
agliutinacija 25% norma <5%
aciu
Sveikos
gal galite parekomenduoti androloga Vilniuje, as cia jau klausiau del leukocitu spermoj tai siandien suzinojom, kad pas gyd. pateksim mazdaug po puses metu, (mes uzsieni gyvenam), tai as soko busenoj. Man dar truputi baisu, kad ko nebutu del to laukimo. Atsiprasau, kad issilieju taip. Ir dar ar mes patis be gydytojo siuntimo galime padaryti paseli?
Aciu
gal galite parekomenduoti androloga Vilniuje, as cia jau klausiau del leukocitu spermoj tai siandien suzinojom, kad pas gyd. pateksim mazdaug po puses metu, (mes uzsieni gyvenam), tai as soko busenoj. Man dar truputi baisu, kad ko nebutu del to laukimo. Atsiprasau, kad issilieju taip. Ir dar ar mes patis be gydytojo siuntimo galime padaryti paseli?
Aciu

QUOTE(misheliina2 @ 2013 07 15, 14:32)
Sveikos
Aciu
Aciu

Rekomenduoti nieko negaliu , bet pasėlį tikrai galite lietuvoj atlikti be jokio siuntimo , tai mokama paslauga.

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 12, 13:59)
viskas gerai, seniau viena karta ziurejo, buvo gerai. Si karta trumpesne spermograma darem
Sveikos,
šiaip, dėl įdomumo:
vakar darėmės DNR fragmentacijos tyrimą Varšuvoje, atsakymų dar neturime (ir jau net žinot jų nebesinori
), bet pasidarėm bendrą tyrimą, tai jeigu Lt ir LV judrumas svyravo 35-49 proc A+B, tai Varšuvoj (kaip ir kažkada Kijeve ) ..A -9%, B- 1%. ir dar jie darė tyrimą, kaip atrodo spermiukai po 4 val (LT mums niekad to netyrė), tai va, pas mus po 4 val 98% negyvų
O mes čia ovuliacijas gaudom....
šiaip, dėl įdomumo:
vakar darėmės DNR fragmentacijos tyrimą Varšuvoje, atsakymų dar neturime (ir jau net žinot jų nebesinori

QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 16, 10:22)
Sveikos,
šiaip, dėl įdomumo:
), bet pasidarėm bendrą tyrimą, tai jeigu Lt ir LV judrumas svyravo 35-49 proc A+B, tai Varšuvoj (kaip ir kažkada Kijeve ) ..A -9%, B- 1%. ir dar jie darė tyrimą, kaip atrodo spermiukai po 4 val (LT mums niekad to netyrė), tai va, pas mus po 4 val 98% negyvų
O mes čia ovuliacijas gaudom....

šiaip, dėl įdomumo:

Kitty, aukštyn nosį ir laikykitės

Sveikos visos
Norėjau paklausti po kelių mėnesių ar metų bandymo nusprendėte ištirti vyrukus ?
Mes trečias ciklas bandysim
bet vis kirba mintis, kad reiktų MB išsitirti, nes paauglystėj sirgo sunkia kiaulytės forma, o po jos visko būna
Ar čia per daug aš mąstau ir stresuoju

Norėjau paklausti po kelių mėnesių ar metų bandymo nusprendėte ištirti vyrukus ?

QUOTE(Amota @ 2013 07 16, 15:42)
Sveikos visos
bet vis kirba mintis, kad reiktų MB išsitirti, nes paauglystėj sirgo sunkia kiaulytės forma, o po jos visko būna

Čia jau Jūsų nuožiūra. Mes asmeniškai darėmės po 5-6 mėnesių bandymo, kiti susigalvoja pasidaryti po metų kitų. Greičiau išsitirsit, greičiau viską žinosit

mes pasidarem po 6 ar tai 7

Sveikos,gal zinote gera androloga Kaune arba Klaipedoje? Gal numeriuka tel. galetumete I a.z. atsiusti.Maniskis pasidare eilini karta tyrima,tai ir vel nieko gero...siulo andrologo konsultacija.Pas B.Zilaitiene[COLOR=yellow] nenorim,buvom,prirase profertilio,nepadejo,tik pablogejo..Norim pas koki kita nueiti paziureti ka pasakys ar net neverta cia isvis kazko tiketis..Beje,A-3proc.B-19proc.Kiekiai keistai nemazi,bet tu geru vat ir mazai..susinervinusi esu

QUOTE(auguste.v @ 2013 07 16, 13:47)
Kitty, aukštyn nosį ir laikykitės
tos spermogramos skirtingose lab. visada skirtingos, kosmosas, ir net neverta klausinėt, kas kodėl ir kaip, nes niekas neatsakys,nes niekas nežino... reik turbūt save ramnint ir remtis tik faktais - 1) rodikliai labai kintamas dalykas, 2) būna atvejų, kai pastojama ir su žiauriai prastais rodikliais...o dėl tų negyvų po 4 valandų, tai gal kitos lab. ir nedaro to tyrimo nes jis neinformatyvus, juk tu nežinai, kiek laiko būtent Tavo organizme jie išbūna gyvi, juk ta terpė visai kita...sėkmės 

taip, Auguste, žinau, taviškio rezultatai buvo dar blogesni, bet jums pavyko iš pirmo karto, tai rodo, kad tos problemos buvo išsprendžiamos, mes jau ruošiamės trečiam, įskaitant tą, kai nesistimuliavo - jau ir ketvirtam, tai akivaizdu, kad problema yra. Ir vis ta pati: iš daug gerų kiaušialąsčių lieka labai mažai embrionų. Laboratorijų skirtumas man aiškus turbūt, nes jie tyrė po valandos ir po 4, o pas mus tiria po pusvalandžio, o akivaizdu, kad maniškiui dar pirmas minutes jie juda, o tada ...nustoja. ir tai tikriausiai susiję su blogu dalijimusi. Pagūglinau, kad jeigu po 24 -48 valandų judrumas sumažėja iki A+B < 20%, jau negerai, reikia pagalbinių priemonių, o pas mus per 4 val sumažėja iki 2 %, tai... o tai, kad niekas iki šiol tokio tyrimo nedarė..tai dėl to čia ir parašiau, visgi verčia susimąstyti, padaro iš karto tyrimą, viskas gana gražu, o pasirodo, po kelių valandų nebėra gyvų. Žinau, kiek išbūna mano organizme - neišbūna beveik, darytas sueities testas. Ta labė daro daug tyrimų, kurių nedaro pas mus ir tikrai nemanau, kad dėl to, jog jie neinformatyvūs

QUOTE(Amota @ 2013 07 16, 15:42)
Sveikos visos
po 9

QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 16, 22:01)
taip, Auguste, žinau, taviškio rezultatai buvo dar blogesni, bet jums pavyko iš pirmo karto, tai rodo, kad tos problemos buvo išsprendžiamos, mes jau ruošiamės trečiam, įskaitant tą, kai nesistimuliavo - jau ir ketvirtam, tai akivaizdu, kad problema yra. Ir vis ta pati: iš daug gerų kiaušialąsčių lieka labai mažai embrionų. Laboratorijų skirtumas man aiškus turbūt, nes jie tyrė po valandos ir po 4, o pas mus tiria po pusvalandžio, o akivaizdu, kad maniškiui dar pirmas minutes jie juda, o tada ...nustoja. ir tai tikriausiai susiję su blogu dalijimusi. Pagūglinau, kad jeigu po 24 -48 valandų judrumas sumažėja iki A+B < 20%, jau negerai, reikia pagalbinių priemonių, o pas mus per 4 val sumažėja iki 2 %, tai... o tai, kad niekas iki šiol tokio tyrimo nedarė..tai dėl to čia ir parašiau, visgi verčia susimąstyti, padaro iš karto tyrimą, viskas gana gražu, o pasirodo, po kelių valandų nebėra gyvų. Žinau, kiek išbūna mano organizme - neišbūna beveik, darytas sueities testas. Ta labė daro daug tyrimų, kurių nedaro pas mus ir tikrai nemanau, kad dėl to, jog jie neinformatyvūs
deja, esu tikra, kad priežastys visiškai kitos. Pilnas internetas šito tyrimo intepretavimų, nemanau, kad Lietuva gerokai toliau pažengusi negu pvz Danija, kur irgi daromas ir spermos DNR fragmentacijos tyrimas ir t. t. Na, lauksim dabar DNR tyrimų rezų ir galvosim.

Kitty, sorry del liudnokiu TB rezultatu

Norejau paklausti taves apie ta sueities tyrima, kaip jis tiksliai atliekamas papasakok jei nesunku