QUOTE(Ramona18 @ 2013 06 28, 13:55)
Mes kaip norėjome keisti darželį - iš lietuvių į rusų, savivaldybėje patarė geriau išsiregistruoti iš seno darželio. Tada galima pildyti naują prašymą 5 darželiams. O jei norite keisti, tada tik į vieną galima prašytis. Tai mes taip ir padarėme.
Aš taip nenorėčiau rizikuoti. Išsibraukus paskui gali ir be darželio likti, ypač kaip čia tiek neaiškumų.
QUOTE(summersun @ 2013 06 28, 14:43)
Smalsu pasidarė, o jeigu nepriima, tai gaunate aiškų raštą, kad deja, Jūsų nepriimam, ar tiesiog pagal nutylėjimą...jeigu nesulauki patvirtinimo dėl priėmimo, tai vadinasi likai užribyje ?
Niekas nieko neinformuoja jei nepatenki.
Papildyta:
QUOTE(1rma @ 2013 06 28, 14:30)
Berašydama staiga supratau, kad gi gaunasi irgi nesąmonė su tais prašymų perkėlimais į kitus metus. Gi tada aš galiu labai sąmoningai užrašyti vaiką į darželius, kuriuose nėra grupių nuo metų. Aiškus, kad niekur nepateksime ir prašymą perkels kitiems metams. Ir vuolia - aš aplenkiu nemenką krūvelę dvimetinukų, nes esu užsipildžiusi prašymą metais anksčiau?
Tai va čia ir nesąmonė. Vis aiškinama, kad prašymai teikiami tik einamiemsiems metams ir tai įsakymuose parašyta. Tačiau kažkodėl vis sugalvoja, kad taip nėra. Tai va ir išeina, kad ne visiems lygios galimybės.