Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -8

QUOTE(s@mi @ 2013 07 04, 00:02)
gal pamenate, kurioje vietoje birzelio 1 buvote bigsmile.gif ? Mastau ar man dar gaivinti vilti g.gif

Oo, buvom labai toli, gal 79, paskui net 85 . Neturejau jokiu vilciu, bet dabar siokia tokia turiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 07 03, 20:53)
Prisiregirtravau ir aš vilnius.lt, kad matyčiau kokie reikalai dėl darželio. O ten nieko nėra  doh.gif
Nors jie mūsų prašymą turi rašytą darželyje (aišku sufabrikuotą, nes registravomės rugpjūtį, o sako, kad lapkritį). Bet esmė ta, kad sistemoje mūsų nerodo, nor kai skambinausi prieš mėnesį, tai sakė kad eilėje ir sąrašai bus aiškūs mėnesio pabaigje  g.gif
Negi kad vyras registravo, tai gal tik vyras gali prisijungęs matyt ar patekom ar ne  doh.gif

taip tas kuris registravo - tas ir mato mirksiukas.gif junkitės per vyrą smile.gif
Atsakyti
Priesmokyklinukui didziule trauma persikelt i kitas patalpas tam nesiruosus. Ne vinjeteje ir atsisveikinime esme. Apie juos niekas negalvoja, svarbu uztildyti mamas, kur dabar savivaldybe sturmuoja. Jei tokio amziaus vaikai butu psichologiskai subrende pokyciams, jie ir eitu i pirma klase.
Tai gal darzelinukus iskart i mokyklos patalpas sugrust, juk viska jiems zadate supirkti (vistiek teks) Visus i viena sporto sale?? Sprendimas ne tai kad "kosmetinis", o isvis atmazas. Kur desis 2010 metu vaikai mokyklose?? Taupykime suolams.

Paruosiamuko neauginu, darzelio pagal deklaruota vieta negavom, nors eilej 2,5 metu. Ir dar gerai pagalvociau, ar labai naudingas vaikui bus bendravimas su 29 kitu vaiku ir viena aukletoja sausakimsose patalpose. O kad jus tai tenkina - valio. Ir dar kitu vaiku gerbuvio kaina. Pasekmes bus atitinkamos, bet apie tai - po metu...
Atsakyti
Maciau, diskutavote del paruosiamuku. Bent jau as uz tai, kad paruosiamukai butu darzelyje - vien del to, kad darzelyje jie gauna maitinima ir gali buti visa diena. Mokykloje paruosiamukams veikla organizuoja tik iki pietu, po to jau tevu rupestis, ka daryti su vaikais, kaip ju uzimtuma organizuoti, siusti i prailginta grupe ar vaziuoti pasiimti... Maitinima taip pat reikia ispirkineti...
Atsakyti
Man tai vis dėlto įdomu - dabar užkiš visus darželius, iškėlę priešmokyklinukus, padarę grupes sporto salėse. O kaip bus kitais metais? Kur priiminės naujus vaikus, kai nebebus, kokias dar patalpas atlaisvinti.
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 07 04, 07:28)
Man tai vis dėlto įdomu - dabar užkiš visus darželius, iškėlę priešmokyklinukus, padarę grupes sporto salėse. O kaip bus kitais metais? Kur priiminės naujus vaikus, kai nebebus, kokias dar patalpas atlaisvinti.

Gal pastatys konteinerius, kaip statybininkam arba namelius ant ratų prie darželių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 07 03, 14:58)
Visiems geras nebusi, deja... O daug kam tai isspres problema kur deti vaikus, kaip grizti i darbus

QUOTE(Ali @ 2013 07 03, 16:44)
O tai gal ir tos pačios auklėtojos keliaus? Juk kažkas turės su tais vaikais būti. Aš tai kol kas iš viso neįsivaizduoju, kaip šitas procesas vyks  g.gif

Man irgi liudesys del priesmokyklinuku...maniskis vyresnelis turi keliauti i priesmokykline....nesuku sau galvos del isleistuviu, mylimos aukletojos, bet...nenormalu, kai apie visa tai suzinosim likus menesiui iki rugsejo 1.....kad ir ka sakytu tu vaikuciu, kurie nepapuole i darzelius, mamos, nenormalu taip isdraskyti grupes....ir beje netikiu, kad per menesi bus tinkamai irengtos patalpos priesmokylinukams....vat idomu, kokia tvarka jie bus perkeliami: ar su visom aukletojom, ar bus skiriamos kazkokios aukletojos/mokytojos......juk kalbama tik apie tai, kad jie bus iskelti...

QUOTE(Liolio @ 2013 07 03, 16:11)
Turetu tikrai daryt kazka su tom deklaruotom gyvenamosiomis vietomis, ziuret kiek laiko gyvenama pries paduodant prasyma ar pan. O tai dabar gali persideklaruot pries pat skirstant darzeliuose vietas ir tuoj pat gavus atgal issideklaruot  doh.gif

Nesutinku 4u.gif Mes pakeitem gyvenamaja vieta birzelio 1 diena. Gerai, kad iki tol turejau galimybe deklaruoti gyv vieta pas tevus, kitu atveju buciau turejusi derinti gyv vietos pakeitima su priemimu i darzelius 4u.gif Be to, neisivaizduoju, kokiu budu but tikrinama ir kas ta turetu daryti, ar asmuo tikrai gyvena nurodytu adresu ar tik laikinai prisideklaravo...nes net ir nuomos sutarties pateikimas nieko negarantuoja...nuomotojai gali pakeisti savo planus ir iskeldinti nuomininkus.....Seima gali sumastyti, kad naujas bustas jiems netinka ir persikelti i kita, tevai gali supykti ant kartu gyvenanciu vaiku ir juos iskeldinti..... Sudetinga situacija...
Atsakyti
Priedo nuomuojantys visai nenori svetimu deklaruoti, kam jiems rupesciai. Ir notariskai patvirtintos sutartys brangintu nuoma. Ir taip su vaiku brangiau mokama daznai.

Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2013 07 04, 08:03)
taip tas kuris registravo - tas ir mato mirksiukas.gif  junkitės per vyrą smile.gif

Na aišku, tooks jausmas, kad vaikas turi tik vieną tėvą ax.gif
Atsakyti
Ar gavot kas nors gerų žinių šiandien, ar jau visos geros baigėsi, liks tik diskusijos?
Atsakyti
Nei ziniu gavom, nei prisiskambint pavyksta antra diena:)
Jau susitaikiau su situacija, kad mano panele ir siemet negaus darziuko, na, bet ka darysi, gal ne tiek labai dar ir butina, rudeni pora menesiu paeis dar i privatu, kaip ir iki siol, o paskui turesiu galimybe namie pasiaugint dar:)

QUOTE(ziv @ 2013 07 04, 09:00)
Ar gavot kas nors gerų žinių šiandien, ar jau visos geros baigėsi, liks tik diskusijos?

Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Vakar buvau savivaldybėj ir prirašiau rusų grupę prie vieno darželio. Na ir ką, vilnius.lt rodo kad patekom į darželį, aišku kad į rusų grupę, na bet manau vis geriau nei nieko smile.gif Bėgsiu šiandien patvirtinti lankymą biggrin.gif
Atsakyti