Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -8

QUOTE(Ali @ 2013 06 28, 10:23)
Nu bet totalus absurdas. Dbaar susidaro įspūdis, kad kas nuvažiuoja į savivaldybę, tą priima į darželį  biggrin.gif

Tikrai ne 4u.gif Buvau ir aš nuvažiavusi, tai gryžau nelinksma namo. Dukra liko 3 už borto Pelenėj pačių mažiausių grupėj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 28, 09:58)
Siandien judina zveryno darzelius  smile.gif
Papildyta:
o galima keisti darzeli, o nepatekus , palieka sename ar ne ? bet cia jau matyt keiciant eiles gale buni, tai stebuklas butu be prioritetu..

na teoriskai taip - keiciant darzeli lankai senaji, kol negauni vietos kitame. Jeigu negauni - lankai toliau. esme tame, kad i laukiama darzeli buvom 1 eileje...nu nekvepia man saziningumu cia visai.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 06 28, 09:35)
jau rasiau kad mes pakliuvom i darzeli kuris mums nepriklauso pagal dekl. vieta, o kuris priklauso likom uz borto  rolleyes.gif

Tai neirodo, jog gyv vieta nera svarbi. Paprasciausiai tame, kur jum priklause pagal dekl. vieta gal buvo daug daugiau norinciu, daugiau su prioritetais ir pan. O kur nepriklause pagal gyv vieta buvo maziau norinciu ir pan, ir Jums pasiseke smile.gif Bet tikrai gyv vieta suteikia prioriteta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2013 06 28, 09:53)
Ar yra kam pavyko pakeisti darzeli? mano atveju, gavau pranesima, kad priimti i ...sena dazeli. bijau kad cia programa sukvailiojo.

Siryt giminaite vaziavo i savivaldybe paklausti, ar imanoma pakeisti darzeli, nes pasikeite gyvenamoji vieta. Zodziu, negalima. Kur papuolei, ten ir sedek smile.gif Bet stai ka pasake ten darbuotoja, kad is viso i darzelius nepatenka 4 tukst.vaiku ! As soke. Manoji irgi nepaklius. Is 2 vietods nukrito i 23. Reiks Zuokui vesti, tegu ziuri smile.gif
Atsakyti
bet vat kodel vaikai eileje taip smuktelejo...
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 06 28, 11:31)
Vyresnioji visą laiką kol eilės matėsi buvo 4. O dabar nepapuolė, toj eilėj, kurie už borto liko, ji 10.

totalus absurdas doh.gif ir kuo jie tą paaiškinti gali??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 06 28, 12:03)
totalus absurdas  doh.gif  ir kuo jie tą paaiškinti gali???  g.gif

Pasakė, kad turbūt daug pakeitusių gyvenamą vietą buvo ir jei jie su prioritetais, tai galėjo nustumti mano vaikus.
Atsakyti
o sakykite mamytes kaip taip gali buti kad daugumoje darzeliu rodo kad yra laisvu vietu,o muus nepriima,nesuprantu,o kada galesime rasyti prasymus i tas laisvas vietas gal kuri zinote?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaa @ 2013 06 28, 10:22)
zinokit nemazai ten tokiu pramogaujanciu su mazais vaikais ir dideliais pilvais smile.gif

nu i naudos jokios verysad.gif eiles dar formuojamos ar pateksim atsakyt negali...
Atsakyti
QUOTE(linciklincik @ 2013 06 28, 12:17)
o sakykite mamytes kaip taip gali buti kad daugumoje darzeliu rodo kad yra laisvu vietu,o muus nepriima,nesuprantu,o kada galesime rasyti prasymus i tas laisvas vietas gal kuri zinote?

Kas jau yra padavę prašymus, tai į laisvas vietas prašymuose nurodytuose darželiuose rašyti nereikės , automatiškai sistema ims iš eilės laukiančius vaikus.
O dabar į tas laisvas vietas nežiūrėkit kol dar nesuformuotos grupės. Kai baigs formuoti vargu ar nors viena laisva vieta liks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 28 birželio 2013 - 11:22
Na va, aš vakar irgi sulaukiau gerų žinių - mažius lankys mažiausių grupę Kodėlčiukyje. Jau važiavau į savivaldybę aiškintis, kodėl mes būdavom 1-2 m. eilėje, o darželiai sako, kad tokų grupių nebus, kai vyras paskambino ir pasakė, kad emailą gavo thumbup.gif Tai panašu, kad dabar grupėse bus 1,5-3m. vaikiukai. Darželyje irgi tik pranešimą, kad lankys parašiau, o sutartį prieš rugsėjį pasirašysim.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 06 28, 12:08)
Pasakė, kad turbūt daug pakeitusių gyvenamą vietą buvo ir jei jie su prioritetais, tai galėjo nustumti mano vaikus.

po birželio pirmos keisti nieko negalima, visada taip sakė... tai jei iki tol buvo 4, tai kai ppo to kas keistis turėjo??? mistika doh.gif tvarkos niekur nėra... schmoll.gif realiai turėjo tik sąrašuose brūkšnį padėti ir patekusius iš žemesnių darželių išmesti... elementari sistema, o daro bele ką doh.gif
Atsakyti