Gal kas laukia i Karoliniškių ''Čiauškutis''?
Temos nelabai gaunsi sekti,parašykite i AŽ nes kyla itarimas kad kažkas čia ne skaidru su tais darželiais,kiek suprantu vizgi egzistuoja kad kyšius ima ne tik direktorės bet ir savivaldybės darbuotojai,kurie visgi paskirsto iš lūbų tą eilę
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 28, 10:13)
i kokio amziaus grupe turejot eiti ir kelinti eilej stovejot?
nuo 1.5-3 metu. buvom kazkur 32 vietoje, dabar tiksliai nepamenu. bet is 5 darzeliu, sitame buvome arciausiai. tai jeigu i sita nepapuolem, tai apie kitus net nera ko svajoti

QUOTE(Ali @ 2013 06 28, 11:10)
Kelinti buvot eilėj?
Net nežinau, ar taip gerai. Dabar aš buvau užrašius į du darželius. Aišku, norėčiau papildyti, kad būtų visi 5 nurodyti. Bet tada pasikeis prašymo teikimo data. Tai va ir neaišku, kas geriau. Ar aukoti prašymo datą, ar papildyti darželius
Net nežinau, ar taip gerai. Dabar aš buvau užrašius į du darželius. Aišku, norėčiau papildyti, kad būtų visi 5 nurodyti. Bet tada pasikeis prašymo teikimo data. Tai va ir neaišku, kas geriau. Ar aukoti prašymo datą, ar papildyti darželius

Ir man dilema, ar pasilikt 1 darzely su senu prasymu, ar pildyt nauja data penkiuose

ar liko dar kas nors su manim i zirniuka laukt, ar viena likau? 
Papildyta:
ziurint, koks to darzelio populiarumas, tarkim, jei tai butu gintarelis, tada rinkciaus kitus penkis

Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2013 06 28, 13:25)
Ir man dilema, ar pasilikt 1 darzely su senu prasymu, ar pildyt nauja data penkiuose 

ziurint, koks to darzelio populiarumas, tarkim, jei tai butu gintarelis, tada rinkciaus kitus penkis

Tai va, kad jaučiu, kad aš irgi aukosiu tą datą. Nes vienas iš dviejų darželių yra Šermukšnėlė
O beje, kai daviau prašymą, tai Gintarėlio iš viso pasirinkime nebuvo. Ten buvo kažkokia programinė klaida.

QUOTE(Auštara @ 2013 06 28, 11:28)

Populiarumas didelis, bet mano vyresnele ten pirma eileje, o mazoji antra eileje

QUOTE(agnyte26 @ 2013 06 28, 13:02)
Sveikos mamytes,
Turiu Klausimeli
. Mes nepatekom i "Giluzio" darzeli. Likom 15 uz bruksnio. Skambinausi i darzeli, tai sake, kad vargu ar kitais metais pateksim, nors priims dar 20 vaikuciu. Teoriskai mes kaip ir turetume patekti, o praktiskai ne. Tai mums reiks rasyti sausio menesi prasyma is naujo? Tie prioritetai irgi kazkokie man neaiskus. Taip iseina, jeigu kokia daugiavaike seima is kito rajono nores vesti vaikuti i si darzeli, tai mus vel isstums
. Nu nieko as cia su tvarka nesuprantu 
Turiu Klausimeli

Ir aš jau nebelabai suprantu tų prioritetų iš tikro. Bet realiai įsivaizduoju, jog eilės viršuje stovi daugiavaikiai, deklaruoti tame rajone ir kurių sesė/brolis jau lanko darželį. Po jų turbūt eina daugiavaikiai, deklaruoti tame rajone, bet be brolių/sesių. Tada jau nedaugiavaikiai, bet deklaruoti. Na o po jų vėl rikiuojasi daugiavaikiai iš kito rajono su broliais/sesėm, ne?

QUOTE(dzemute @ 2013 06 28, 13:04)
kaip pavydu klausytis, kad tik penkiasdesimties, mes is 5 darzeliu artimiausi eilej buvom 145, kituose isvis virs 200 tai cia su tokiais skaiciukais mums iki mokyklos vilciu nebelieka
Siaubas

QUOTE(Ali @ 2013 06 28, 13:30)
Tai va, kad jaučiu, kad aš irgi aukosiu tą datą. Nes vienas iš dviejų darželių yra Šermukšnėlė
O beje, kai daviau prašymą, tai Gintarėlio iš viso pasirinkime nebuvo. Ten buvo kažkokia programinė klaida.

mes buvom nuo 3m i sermuksnele rusu grupe 2, tai spekit, nepriima nei vieno vaiko

QUOTE(Auštara @ 2013 06 28, 13:28)
ar liko dar kas nors su manim i zirniuka laukt, ar viena likau? 

As dar lyg ir laukiu, nors vilties 0,1 proc. belike.
Man tik klausimas del kitu metu ir prasymu toks ar nebus taip, kad jei nepildysim nauju sarasu, visai isbrauks. Pvz. Mano atveju dabar pildziau prasyma i grupes 1,5-3. Kita rugseji vaikui jau bus 3, tai ar neisbrauks manes visai is sarasu, nes neatiksim amziaus pagal senus prasymus

QUOTE(s@mi @ 2013 06 28, 13:37)
As dar lyg ir laukiu, nors vilties 0,1 proc. belike.
Man tik klausimas del kitu metu ir prasymu toks ar nebus taip, kad jei nepildysim nauju sarasu, visai isbrauks. Pvz. Mano atveju dabar pildziau prasyma i grupes 1,5-3. Kita rugseji vaikui jau bus 3, tai ar neisbrauks manes visai is sarasu, nes neatiksim amziaus pagal senus prasymus

neisbrauks, tik pakeis grupe 3-4, siemet taip buvo
QUOTE(Auštara @ 2013 06 28, 13:28)
Aš su tavim į Gintarėlį lauksiu

QUOTE(Ali @ 2013 06 28, 13:30)

Vat ir dėl to šiek tiek liūdna, kad dėl sistemos skylių laukėm į niekur ir pan. Kai mažąją registravau, leido kuo puikiausiai pasirinkti darželius penkis, o tik po to jie ėmė dinginėti dėl nesančios to amžiaus grupės.

QUOTE(Liolio @ 2013 06 28, 13:33)
Populiarumas didelis, bet mano vyresnele ten pirma eileje, o mazoji antra eileje
Kad dabar visu tu darzeliu didelis populiarumas, bijau kad kai perpildysiu prasyma eileje vietos taps desimta ar toliau. Kad taip zinotum kas bus jei pakeisi prasyma...

Ne visų didelis, bet Verkiai, Fabijoniškės turbūt problematiškiausi. Centre, naujamiestyje spėju laisviau yra..
QUOTE(linciklincik @ 2013 06 28, 12:36)
Zinote man pikta kad savivaldybeje mums liepe pairinkti viena darzeli luriame mes buvome su prioritetu del gyvenamos vietos ir sakicius buvo arciausias, taip ir padareme ir dabar jau zinau,kad nepatekome ir gaila nebeturiu kitu variantu,o butu like visi tie penki tada bent paskui pretenduoti galetumem i laisvas vietas jei tokiu liktu,reiks matyt nauja prasyma pildyti kai suformuos pilnus sarasus
Papildyta:
mano dukryte 2010 gimimo ir niekaip mes nepakliunam :(verkti norisi:(ji vargse taip nori pas lelius.........
Papildyta:
mano dukryte 2010 gimimo ir niekaip mes nepakliunam :(verkti norisi:(ji vargse taip nori pas lelius.........
zinot verksiu kartu su jumis, maniske irgi nori i darzeli. dabar randames pas mociute baltarusijoj, ejom pasivaiksciot miestelyje,ir ejom pro darzeli. prilipo prie tvoros ir sako mama noriu ten. sakau negalima, susirado skyle kol nusisukau ir pralindo