Įkraunama...
Įkraunama...

Tūkstantis ir viena naktis / Binbir Gece

Na ką, baigėsi serialas smile.gif Ali Kemaliui tai gerai kliuvo biggrin.gif
P.S.:Gal aš kažką būsiu praleidusi, bet o kur dingo Mihriban? Matyt nemačiau tų serijų g.gif
Atsakyti
As taip pat nusivyliau pabaiga. Tokia tipine melodrama doh.gif .
Atsakyti
Pabaigoj viską kažkaip labai sumalė. Viską parodė per vieną paskutinę seriją...
Atsakyti
uzsimaniau perskaityt tra knyga ''Tukstantis ir viena naktis''

aciu visoms uz kompanija ir pergyvenimus filmo metu. turbut susimatysim kituose, gal tame kur rodys greitai
Atsakyti
pabaigos ir man norejosi, efekyngesnes, bet siaip serialas labai patiko, dabar ziuresiu kaip tas kitas, naujas kuri rodys, gal irgi bus geresnis, nei is anonsu atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga v @ 2013 08 07, 20:04)
uzsimaniau perskaityt tra knyga ''Tukstantis ir viena naktis''

aciu visoms uz kompanija ir pergyvenimus filmo metu.  turbut susimatysim kituose, gal tame kur rodys greitai

Aš irgi,dabar galvoju iš kur ją paimt lotuliukas.gif

O aš pradėjau žiūrėti tą visų išgirtąjį "Didingąjį amžių". Viskas būtų gerai,bet jau serijos ilgumas - 1.40 min.,čia be reklamos,tai LNK vieną seriją rodys 3 valandas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet jau Š su ta suknele vestuvine ir kepuriuku bei bateliais kaip baisiai atrodė, kaip sena boba doh.gif
Šechrezados pasakas knygą pas mamą turiu, reiks pavartyt kas ten yra, gal ir ta pasaka yra, ar ten kitoks kūrinys ne pasaka g.gif
Atsakyti
pasaka pasaka, tiksliau eile pasaku, kurias ji kas nakti pasakodavo sultonui
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 09:47)
Bet jau Š su ta suknele vestuvine ir kepuriuku bei bateliais kaip baisiai atrodė, kaip sena boba doh.gif

drinks_cheers.gif ir su per maza striuke puse serijos pravaiksciojo.
Kazkaip galvojau, kad kai baigsis sis serijalas tai bus liudna, bet paziurejus vakarykste pabaigos serija, neaplanke tas jausmas biggrin.gif , nes nusivyliau paskutine serija kuri rodos buvo nufilmuota paskubom ir be jausmo.
Nu ziuresim ka atpus nauji vejai bigsmile.gif . Iki pasimatymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lince23: 08 rugpjūčio 2013 - 11:07
Ta striukė irgi žiauri, net nervinaus žiūrėdama doh.gif Išvis kažkaip gale ir Benu pobaisiai rengtis ėmė, gal koks dizaineris pasikeitė g.gif
Aš to naujo jaučiu nežiūrėsiu g.gif o tai paskui nei išeit kur gali smile.gif Lauksiu didingo amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 11:14)
Aš to naujo jaučiu nežiūrėsiu g.gif o tai paskui nei išeit kur gali smile.gif Lauksiu didingo amžiaus.

Aš taip pat lauksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 12:14)

Lauksiu didingo amžiaus.

cia turbut visos jo lauksim, vien del ex Onuro biggrin.gif Kazin kada tas greit skaitosi? g.gif arba sis naujas greit pasibaigs, arba vietoj to Grand hotel rodys
Atsakyti