P.S.:Gal aš kažką būsiu praleidusi, bet o kur dingo Mihriban? Matyt nemačiau tų serijų
As taip pat nusivyliau pabaiga. Tokia tipine melodrama
.
uzsimaniau perskaityt tra knyga ''Tukstantis ir viena naktis''
aciu visoms uz kompanija ir pergyvenimus filmo metu. turbut susimatysim kituose, gal tame kur rodys greitai
aciu visoms uz kompanija ir pergyvenimus filmo metu. turbut susimatysim kituose, gal tame kur rodys greitai
pabaigos ir man norejosi, efekyngesnes, bet siaip serialas labai patiko, dabar ziuresiu kaip tas kitas, naujas kuri rodys, gal irgi bus geresnis, nei is anonsu atrodo
QUOTE(inga v @ 2013 08 07, 20:04)
uzsimaniau perskaityt tra knyga ''Tukstantis ir viena naktis''
Aš irgi,dabar galvoju iš kur ją paimt
O aš pradėjau žiūrėti tą visų išgirtąjį "Didingąjį amžių". Viskas būtų gerai,bet jau serijos ilgumas - 1.40 min.,čia be reklamos,tai LNK vieną seriją rodys 3 valandas
Bet jau Š su ta suknele vestuvine ir kepuriuku bei bateliais kaip baisiai atrodė, kaip sena boba 
Šechrezados pasakas knygą pas mamą turiu, reiks pavartyt kas ten yra, gal ir ta pasaka yra, ar ten kitoks kūrinys ne pasaka
Šechrezados pasakas knygą pas mamą turiu, reiks pavartyt kas ten yra, gal ir ta pasaka yra, ar ten kitoks kūrinys ne pasaka
pasaka pasaka, tiksliau eile pasaku, kurias ji kas nakti pasakodavo sultonui
QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 09:47)
Bet jau Š su ta suknele vestuvine ir kepuriuku bei bateliais kaip baisiai atrodė, kaip sena boba 
Kazkaip galvojau, kad kai baigsis sis serijalas tai bus liudna, bet paziurejus vakarykste pabaigos serija, neaplanke tas jausmas
Nu ziuresim ka atpus nauji vejai
Ta striukė irgi žiauri, net nervinaus žiūrėdama
Išvis kažkaip gale ir Benu pobaisiai rengtis ėmė, gal koks dizaineris pasikeitė
Aš to naujo jaučiu nežiūrėsiu
o tai paskui nei išeit kur gali
Lauksiu didingo amžiaus.
QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 11:14)
o tai paskui nei išeit kur gali
Lauksiu didingo amžiaus.
Aš taip pat lauksiu