Ka tik pamaciau Didingo amziaus anonsa, manau, kad tikrai bus geras. Tikrai ziuresiu. Jau laukiu

vakar neiskenciau
susiradau internete man patiko

QUOTE(inga v @ 2013 08 07, 18:04)
bijau, kad nusivilsit

Nors.. pasakų knyga man kur kas labiau patiko

QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 10:47)
Bet jau Š su ta suknele vestuvine ir kepuriuku bei bateliais kaip baisiai atrodė, kaip sena boba 

Ir is viso kazkaip naftalinu atsidave paskutine serija

O toks visad islaikytas filmas atrode... Nors mano vyras kai paziurejo truputi sio filmo, tai jo nuomone laikas baikt man dekretines atostogas ir eit i darba nei tokias nesamone ziuret. Vyrams to nesuprast

Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 12:14)
Benu tai is viso baisiau negu baisu atrode

Šiaip va man Ali Kemalio pabaiga patiko, na labai netikėta. O va kaip ten Melek baigės, su kuriuo liko ji, ar nei su vienu, Benu su anyta išsiėdė, nu ir šiaip daug nežinomybės.
Laba diena. Na ir as pasisakysiu apie 1000 ir 1 nakties filma. Ziurejau nuo pat pradziu, itrauke, nes ivykiai seke vienas kita, nebuvo istemtas, patiko aktoriai, filmo stilistika, labai siuolaikiskas pasirode....po kiek laiko pradejo nervinti Sehrezados oziukai, tai gal pora seriju praleidau, paskui vel netycia pradejau ziureti, apsiraminau
.
Kas patiko, tai patiko tai, kaip aktoriai, kuriu jau role baigta, dingdavo is firmo... pvz - Ali Kemalio meiluze mire ir t.t.
Paskutines kelios serijos pasirode tokios buitines, nzn del ko, gal del to, kad baisiai buitiskai pradejo rengtis Sehrezada, anksciau tokia pasitempusi budavo, o kai cia paskutineje serijoje atejo pas Onura, tai dieve, dieve
, kaip ka tik is darzo...
Man pasirode, kad tarsi paskubintai baigesi filmas, ypac paskutine serija, truputi visko per daug kaip vienoje serijoje: iskrauste Ali Kemali ( pagaliau tevai susiprotejo
) , Sehrezados vestuves ( suknele tai baisi , tokia " outskuline" ) , Gani issiunte i kariuomene, Benu issiskyre.....kazkaip per daug kaip vienoje serijoje.
Reziume - filmas patiko, mielai dar karta paziureciau, buvo protingu minciu, ypac is Nadides lupu, verta isiklausyti ka ji sakydavo...

Kas patiko, tai patiko tai, kaip aktoriai, kuriu jau role baigta, dingdavo is firmo... pvz - Ali Kemalio meiluze mire ir t.t.
Paskutines kelios serijos pasirode tokios buitines, nzn del ko, gal del to, kad baisiai buitiskai pradejo rengtis Sehrezada, anksciau tokia pasitempusi budavo, o kai cia paskutineje serijoje atejo pas Onura, tai dieve, dieve

Man pasirode, kad tarsi paskubintai baigesi filmas, ypac paskutine serija, truputi visko per daug kaip vienoje serijoje: iskrauste Ali Kemali ( pagaliau tevai susiprotejo

Reziume - filmas patiko, mielai dar karta paziureciau, buvo protingu minciu, ypac is Nadides lupu, verta isiklausyti ka ji sakydavo...
Išvis man tas filmas ant Nadidės ir Burhano laikės, tikrai smagu buvo žiūrėti juos.
QUOTE(Mopsyte @ 2013 08 09, 09:31)

QUOTE(Elvita @ 2013 08 09, 10:35)

Taip, ju santykiai buvo pavyzdiniai.... seima, kuri kartu sulauks saulelydzio..... Grazu buvo i juos ziureti.
Ech, gaila, kad jau baigėsi šis serialas
Man jis buvo atgaiva sielai iš po tų visų muilo operų meksikiečių