Įkraunama...
Įkraunama...

Tūkstantis ir viena naktis / Binbir Gece

"Uždrausta meilė" irgi nemažai serijų turi - 79, o "Grand Hotel" dar virš dvidešimt serijų liko. Tai gal "Didingą amžių" savaitgaliais rodys? Anksčiau serialus per LNK savaitgaliais 15 val. rodydavo...
Atsakyti
Ka tik pamaciau Didingo amziaus anonsa, manau, kad tikrai bus geras. Tikrai ziuresiu. Jau laukiu biggrin.gif
Atsakyti
vakar neiskenciau smile.gif susiradau internete man patiko
Atsakyti
Šiek tiek žinių apie paskutinės serijos žiūrimumą:
"Trečiadienį finalinę turkiško serialo „Tūkstantis ir viena naktis“ seriją žiūrėjo rekordinis kiekis – 250 tūkstančių žiūrovų. Per pastaruosius metus to nėra buvę popiečio, t.y. 15 valandos pozicijoje."
Atsakyti
QUOTE(inga v @ 2013 08 07, 18:04)
uzsimaniau perskaityt tra knyga ''Tukstantis ir viena naktis''

bijau, kad nusivilsit smile.gif Visiškai nepanašu smile.gif
Nors.. pasakų knyga man kur kas labiau patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 rugpjūčio 2013 - 20:19
QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 10:47)
Bet jau Š su ta suknele vestuvine ir kepuriuku bei bateliais kaip baisiai atrodė, kaip sena boba doh.gif

drinks_cheers.gif
Ir is viso kazkaip naftalinu atsidave paskutine serija g.gif
O toks visad islaikytas filmas atrode... Nors mano vyras kai paziurejo truputi sio filmo, tai jo nuomone laikas baikt man dekretines atostogas ir eit i darba nei tokias nesamone ziuret. Vyrams to nesuprast doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2013 08 08, 12:14)
Išvis kažkaip gale ir Benu pobaisiai rengtis ėmė, gal koks dizaineris pasikeitė g.gif

Benu tai is viso baisiau negu baisu atrode doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daktaryte Ieva: 08 rugpjūčio 2013 - 22:38
Šiaip va man Ali Kemalio pabaiga patiko, na labai netikėta. O va kaip ten Melek baigės, su kuriuo liko ji, ar nei su vienu, Benu su anyta išsiėdė, nu ir šiaip daug nežinomybės.
Atsakyti
Laba diena. Na ir as pasisakysiu apie 1000 ir 1 nakties filma. Ziurejau nuo pat pradziu, itrauke, nes ivykiai seke vienas kita, nebuvo istemtas, patiko aktoriai, filmo stilistika, labai siuolaikiskas pasirode....po kiek laiko pradejo nervinti Sehrezados oziukai, tai gal pora seriju praleidau, paskui vel netycia pradejau ziureti, apsiraminau smile.gif .

Kas patiko, tai patiko tai, kaip aktoriai, kuriu jau role baigta, dingdavo is firmo... pvz - Ali Kemalio meiluze mire ir t.t.

Paskutines kelios serijos pasirode tokios buitines, nzn del ko, gal del to, kad baisiai buitiskai pradejo rengtis Sehrezada, anksciau tokia pasitempusi budavo, o kai cia paskutineje serijoje atejo pas Onura, tai dieve, dieve doh.gif , kaip ka tik is darzo...

Man pasirode, kad tarsi paskubintai baigesi filmas, ypac paskutine serija, truputi visko per daug kaip vienoje serijoje: iskrauste Ali Kemali ( pagaliau tevai susiprotejo doh.gif ) , Sehrezados vestuves ( suknele tai baisi , tokia " outskuline" ) , Gani issiunte i kariuomene, Benu issiskyre.....kazkaip per daug kaip vienoje serijoje.

Reziume - filmas patiko, mielai dar karta paziureciau, buvo protingu minciu, ypac is Nadides lupu, verta isiklausyti ka ji sakydavo...
Atsakyti
Išvis man tas filmas ant Nadidės ir Burhano laikės, tikrai smagu buvo žiūrėti juos.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 08 09, 09:31)

Reziume - filmas patiko, mielai dar karta paziureciau, buvo protingu minciu, ypac is Nadides lupu, verta isiklausyti ka ji sakydavo...

drinks_cheers.gif Man Nadides ir Burhano santykiai kele susizavejima. O mintys, tiek Nadides, tiek Burhano buvo vertos demesio.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 09, 10:35)
drinks_cheers.gif Man Nadides ir Burhano santykiai kele susizavejima. O mintys, tiek Nadides, tiek Burhano buvo vertos demesio.

Taip, ju santykiai buvo pavyzdiniai.... seima, kuri kartu sulauks saulelydzio..... Grazu buvo i juos ziureti.
Atsakyti
Ech, gaila, kad jau baigėsi šis serialas verysad.gif Man jis buvo atgaiva sielai iš po tų visų muilo operų meksikiečių doh.gif
Atsakyti