Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(yerena @ 2013 07 30, 12:26)
o dalinti- beveik niekas nenori tokių jaunų cukinijų, visi laukia monstrų po kelis kg

negaliu patikėti blink.gif

Tany, šaunuolė tu - tokį sportininką augini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 liepos 2013 - 12:58
Mūsų visi draugai tik jaunų ir nori ax.gif
Tany, oho thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 30, 12:49)

Saunuolis sunus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 07 30, 13:56)
negaliu patikėti  blink.gif

saintlina, man irgi tas netelpa galvoj, net Tymo turgelyje jaunos mamytės išperka peraugusias cukinijas savo vaikučiams blink.gif o jaunutes paima tikrieji maisto bei skonio žinovai (šiuos faktus žinau, nes turiu pažįstamų tarp pardavėjų). Beje toli ieškoti nereikia, SM turgelyje panašios tendencijos
Atsakyti
Gal kuri zinote kokie moliugai tokios formos galetu buti ?
user posted image
Atsakyti
Man tai kaip tokiai žinovei tai panašiau į cukinijas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
matuke, gali būti spaghetti, gali būti no name, kuris dažniausiai auginamas dėl didelių sėklų, daug kas jį augina ir vis renka savas sėklas, pagaliau gali būti mišrūnas (moliūgas+cukinija).
Papildyta:
biggrin.gif Avijacija, žvilgtelkite į kotuką, vaisius per trumpas ir pernelyg išsipūtęs kad būtų cukinija, nors...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 07 30, 13:56)
negaliu patikėti  blink.gif

drinks_cheers.gif Labai daug darbo su tom peraugusiom cukinijom:sutempk rudenį į rūsį,paskui pavasarį ištempk supuvusias į šiukšlių konteinerį biggrin.gif
Šiemet tas pats su aguročiais bus doh.gif Jei nedideles cukinijas mielai suvalgom,tai šitų jokių dydžių,jokiais pavidalais nei burnon-nei kepti,nei įdaryti nepraslydo...Nei žalios,nei geltonos spalvos.O derlingi zarazos.Gerai,kad nedaug pasisėjau paklausius protingo patarimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 07 30, 14:24)
matuke, gali būti spaghetti, gali būti no name, kuris dažniausiai auginamas dėl didelių sėklų, daug kas jį augina ir vis renka savas sėklas, pagaliau gali būti mišrūnas (moliūgas+cukinija).
Papildyta:
biggrin.gif Avijacija, žvilgtelkite į kotuką, vaisius per trumpas ir pernelyg išsipūtęs kad būtų cukinija, nors...

Nu nieko sau, sodinau tik vardinius moliugus g.gif
Auga ir dideja Lunga di napoli, Sweet dumpling, Delikata, Akorn, Ushiki kuri, Pink Banana, Sdobnaja pyshka... o cia kas tai neisivaizduoju
Papildyta:
Beje nesejau jokiu rinktu seklu, visos pirktines
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 07 30, 13:04)
saintlina, man irgi tas netelpa galvoj, net Tymo turgelyje jaunos mamytės išperka peraugusias cukinijas savo vaikučiams blink.gif  o jaunutes paima tikrieji maisto bei skonio žinovai (šiuos faktus žinau, nes turiu pažįstamų tarp pardavėjų). Beje toli ieškoti nereikia, SM turgelyje panašios tendencijos

na, dar suprasčiau, kad pardavėjas neskina pardavimui mažų cukinijų, nes didelės daugiau sveria. Bet kad perkant renkasi dideles, tai nesusipratimas visiškas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 07 30, 13:49)
Šiemet tas pats su aguročiais bus doh.gif O derlingi zarazos.

reiškia, jų veislės į gera nepasikeitė per tą laiką, kai aš buvau susigundžius juos augint biggrin.gif
Galėtų arbūzai ar melionai šitaip derėt...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 30, 14:49)
drinks_cheers.gif Labai daug darbo su tom peraugusiom cukinijom:sutempk rudenį į rūsį,paskui pavasarį ištempk supuvusias į šiukšlių konteinerį biggrin.gif

Kad ne rudenį perka, o dabar, vasaros vidury, šviežiam vartojimui doh.gif
QUOTE(matuke @ 2013 07 30, 15:00)
Nu nieko sau, sodinau tik vardinius moliugus  g.gif...Beje nesejau jokiu rinktu seklu, visos pirktines

Galėjo būti jau netyčia primaišyta sėklų pakeliuose
Atsakyti
As agurocius zalius valgau, i troskinius dedu... Ziemai salotas su jais ruosiu. Vat ko negaliu pakesti, tai geltonu cukiniju ir geltonu patisonu... schmoll.gif
Atsakyti